Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα Μ.Μ.Ε σε εντεταλμένη υπηρεσία...!

Η "αντικειμενικότητα" σε όλο της το μεγαλείο...! Πραγματικά ότι και να πούμε είναι λίγο...! Δυο είναι τα ενδεχόμενα πάντως. Το πρώτο που μπορεί να συμβαίνει είναι να έχουν τρομάξει τόσο πολύ οι κυβερνώντες και τα παρατρεχάμενα Μ.Μ.Ε που πλέον προχωρούν σε σπασμωδικές κινήσεις. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να νομίζουν ότι ο Ελληνικός λαός είναι μια μάζα ηλιθίων που δεν καταλαβαίνουν ποιος είναι φασίστας και ποιος όχι, ποιος αγαπά την Ελλάδα και το συμφέρον του τόπου μας, ποιος νοιάζεται και ποιος όχι για το μέλλον της πατρίδος και των παιδιών μας.
Μετα μανίας προσπαθούν τα Μ.Μ.Ε, όπως για παράδειγμα εδώ, να μας πείσουν πως οι "καλοί" είναι οι "φιλάνθρωποι" αναρχικοί που έκαναν ΚΑΤΑΛΗΨΗ χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν, και διοργάνωσαν ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ για να εμποδίσουν μια άλλη μερίδα συμπολιτών τους να εκφράσουν την ΝΟΜΙΜΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ διαμαρτυρίας τους.
Οι δεύτεροι τώρα, αυτοί που έκαναν ΝΟΜΙΜΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συγκέντρωση, για τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε είναι οι "κακοί, οι φασίστες και οι ακροδεξιοί! Οι αναρχικοί όμως είναι οι Δημοκράτες που απλά διαμαρτυρήθηκαν κάνοντας ΚΑΤΑΛΗΨΗ σε Δημόσιο κτήριο το οποίο δεν τους ανήκει και δεν το κληρονόμησαν από πουθενά και προσπάθησαν να εμποδίσουν την άλλη ομάδα (τους "φασίστες") να εκφράσουν την διαφωνία τους με το νομοσχέδιο. Για τόση Δημοκρατία μιλάμε από πλευράς αναρχικών και Μ.Μ.Ε...! Για να μην αναφέρουμε και τις χθεσινές επιθέσεις αναρχικών σε μέλη χριστιανικών ενώσεων που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας των "φασιστών" κατά τα Μ.Μ.Ε. Αυτοί που έφαγαν ξύλο δηλαδή είναι φασίστες, ενώ αυτοί που έδειραν είναι Δημοκράτες;;;; Ντροπή..! Προκαλείτε τους Έλληνες χωρίς λόγο. Ντροπή!


Ελλήνων αφύπνιση

1 σχόλιο:

  1. ποτε δεν μου αρεσαν οι ακροτητες, την ιδια στιγμη που πολλες φορες με εχουν κατηγορησει για τετοιες. Δυστυχως η αριστερα θα συγκρουεται παντα με τη δεξια και θυμα θα ειναι παντα η δημοκρατια :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή