Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΦΥΣΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ! «.Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ/ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της.» «.εφ'όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν». Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος , προς την Δ' Εθνοσυνέλευση .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.



Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.................................................................

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΠΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Δεν θα αρχίσω την επιστολή μου με προσφωνήσεις διότι και το αξιότιμον και η κυριότης του εαυτού σας, όλων όσων έχετε εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό και έχετε δώσει όρκο να νομοθετείτε, προς το συμφέρον του και προς το συμφέρον της πατρίδος, είναι έννοιες που δυστυχώς δεν φαίνεται να αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας, όπως εκφράζεται από την ημέρα της εκλογής σας μέχρι σήμερα.
Η Ελλάδα δέχτηκε το τελευταίο διάστημα την σφοδρότερη επίθεση της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (του θηρίου δηλαδή της Νέας Εποχής) άπό τότε που αυτή (η ΠΤΕ) με ηγέτες τον Ρόθτσιλντ και τον Ροκφέλερ ανέλαβε ( όπως εκείνοι και όλοι οι υποταγμένοι σ΄αυτούς πιστεύουν) τις τύχες του Κόσμου. Οι λόγοι και προφανείς είναι και έχουν αναλυθεί επαρκώς από πολλούς και έγκυρους επιστήμονες.
Συνοπτικά δε αναφέρω, την γαιοστρατηγική θέση της Ελλάδας , τις γαιοοικονομικές δυνατότητές της την πολιτισμική κληρονομιά της αλλά πάνω απ΄όλα το αδούλωτο πνεύμα του Ελληνικού λαού που εδράζεται στα ακλόνητα θεμέλια της Ορθοδοξίας και της αγάπης του πρός το Έθνος και την όντως Δημοκρατία.
Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αντιλαμβάνεται πλέον ξεκάθαρα, ότι βρίσκεται μπροστά σε ένα από καιρό καλά οργανωμένο σχέδιο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας που στοχεύει στην απόλυτη διάλυση του Εθνους, της Πίστης, της Παιδείας της Εθνικής ανεξαρτησίας και αυτής ακόμη της στοιχειώδους αξιοπρέπειας με την οποία δικαιούται να ζεί και να υπάρχει κάθε άνθρωπος. Σχέδιο που δυστυχώς έχει εκτελεστές τους ίδιους τους κυβερνήτες του!
Και πάλι συνοπτικά θα αναφέρω:
α)Την απόδοση ιθαγένειας (και όχι υπηκοότητας) στους μετανάστες ορισμένου χρόνου, που εκτός από την ψηφοθηρία, σκοπό έχει κυρίως την ανάμειξη του Ελληνικού πληθυσμού με τον μεταναστευτικό πληθυσμό.
β) Τον "Καλλικράτη" που εκτός από τον υδροκεφαλισμό και την δημιουργία φέουδων, κύριο στόχο έχει την αποδομή του λεγόμενου τοπικισμού, της αγάπης δηλαδή πρός την ιδιαίτερη πατρίδα, κύριου συνεκτικού συστατικού του Έθνους και πηγή της αγάπης πρός την σύνολη πατρίδα, την Ελλάδα.
γ) Την άποδόμηση της Εθνικής Παιδείας, και την αντικατάσταση της Ορθόδοξης Πίστης μας με τον συγκριτισμό, με την τοποθέτηση στην γ.γραμματεία του ακρωτηριασμένου από τον εθνικό και θρησκευτικό του τίτλο υπουργείου, της γνωστής για τις αντεθνικές (και άρα ανθελληνικές) θέσεις της, Θ. Δραγώνα, η οποία ήδη έχει δώσει "καρπούς" ΄("Το σπίτι του Κεμάλ" την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων, η ιδιότυπη δίωξη της Χαράς Νικοπούλου κλπ.) και μέλλεται να δώσει και άλλους με την περικοπή της ύλης, (ασφαλώς της ιστορίας που ενοχλεί την Τουρκία), του μαθήματος των θρησκευτικών κ.ά.
δ) Την πλήρη αμφισβήτηση κατ΄αρχήν και απώλεια στην συνέχεια, της Εθνικής κυριαρχίας, με την εγκατάλειψη της υποθέσεως των Πομάκων της Θράκης τον ενδοτισμό στην υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων, την προώθηση της "ελληνοτουρκικής φιλίας" (δηλαδή της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και την σταδιακή αναγωγή της Θράκης ως ζώνης "φιλίας") εξ ού και η κατάργηση των υπουργείων-συμβόλων "Αιγαίου" και "Μακεδονίας- Θράκης" και φυσικά την προώθηση ενός νέου σχεδίου-κλώνου Ανάν για το Κυπριακό.
ε)Τον επαίσχυντο διεθνή διασυρμό της χώρας που εμφανίστηκε στην ΕΕ ως αναξιόπιστη από τον ίδιο τον υπουργό της, την συνεχή βραδύτητα λήψεως σοβαρών και ουσιαστικών μέτρων, όπως άριστοι επιστήμονες επεσήμαιναν ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 (π.χ. ο διαπρεπής πρώην υπουργός Μ. Δρεττάκης), την λήψη στη συνέχεια μέτρων πιό επαχθών και ζημιογόνων για την οικονομία από εκείνα που κατήγγελαν προεκλογικά (περικοπές μισθών και συντάξεων, αύξηση του ΦΠΑ, αβάσταχτη και παντελώς άδικη φορολόγηση κ.α.) και τέλος, αφου σκοπίμως απερρίφθη κάθε προσφορά δανεισμού από άλλες χώρες όπως η Κίνα, την άθλια (δήθεν αναγκαστική) υπαγωγή της χώρας στην μέγγενη του ΔΝΤ και των απαράδεκτων για εταίρους όρων της ΕΕ, προκειμένου να δανειστούμε χρήματα, για να τα δώσουμε στους παλαιότερους δανειστές, οδηγούμενοι σε ανεξέλεγκτη χρεωκοπία, αντί της καταγγελίας του παράνομα αυξημένου χρέους από την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία και τον εκτελεστικό βραχίονα της οικονομικής της τρομοκρατίας που είναι οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες και οι «οίκοι αξιολόγησης».
Έλληνες νομοθέτες, η πράξεις σας την κρίσιμη αυτή ώρα δεν δείχνουν ότι έχετε επαρκώς αντιληφθεί, τον τρόπο με τον οποίο ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί την χώρα του να σύρεται σιδηροδέσμια στο βάραθρο από εκείνους που με ειδεχθές θράσος αυτοαποκαλούνται σωτήρες της!
Έχετε φαίνεται μεγάλη εμπιστοσύνη στους αγορασμένους δημοσιογράφους που καθημερινά προπαγανδίζουν τον μονόδρομο του κρημνού και τους «σωτήρες».
Όμως ούτε οι μισθοί ανεβαίνουν, ούτε οι αδικίες αποκαθίστανται αλλ΄ούτε οι «σωτήρες» θα σωθούν με την προπαγάνδα!
Ο λαός εξαθλιώνεται και επομένως εξαγριώνεται. Ακούω ήδη τον αχό της οργής του να ξεχειλίζει κι αλλοίμονο σε σας και στους ανερυθρίαστους προπαγανδιστές σας, όταν το ηφαίστιο εκραγεί!
Απευθύνομαι σε όλους, διότι η Πατρίδα καίγεται κι εσείς σκαρφίζεστε τρόπους να διασωθείτε, φορώντας τα ρούχα σας αλλιώς, ψελλίζοντας μέσα απ΄τα δόντια σας, ανοησίες περί διαφάνειας, πάταξης της διαφθοράς κι άλλα ηχηρά προσόμοια μιας αμετανόητης μανίας, για την προ-βολή σας και την διατήρηση της καρέκλας σας.
Αλλά και η αριστερά κρατάει τον ίσο παίζοντας με το βιολί της την ίδια μονότονη όσο και θλιβερή νότα του «γκρεμίστε, αλλά μη με ρωτάτε τί θα χτίσουμε».
Οι εξεταστικές σας επιτροπές καρναβαλική υποτίμηση της νοημοσύνης μας , σας είναι χρήσιμες για να πληρωθείτε κι από πάνω, πετώντας θεατρινίστικα μαχαίρια ο ένας κατά του άλλου κι έτσι νομίζετε πως θα εκτονώσετε την λαϊκή οργή, που διαχέεται διογκούμενη μέρα με την ημέρα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ!
Όποιος είναι τίμιος δεν μπορεί να συναινεί με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, στον διαμελισμό της οντότητας της χώρας!
Δεν μπορεί να παρακολουθεί να σφαγιάζονται οι γέροντες και οι νέοι με συντάξεις και μισθούς πολύ κατώτερους της ελεημοσύνης, σε μια χώρα πάμπλουτη, επειδή οι υπηρέτες των τραπεζιτών αποφάσισαν να παραδώσουν τον πλούτο της χώρας, στους κυρίους τους!
Κατεβάστε ομιλίες, βιβλία , βυζαντινή μουσική , φωτογραφίες Δωρεάν .
επικοινωνήστε μαζί μας @

Δεν μπορεί πρωτίστως κανείς έντιμος νομοθέτης να νομιμοποιεί με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, την κατάφωρη κατάλυση της Δημοκρατίας!
Στην αρχαία Δημοκρατία, που μόνο το όνομά της επικαλείσθε, θα είχαν ανακληθεί τα αξιώματα των κυβερνώντων, θα είχαν δημευθεί οι περιουσίες πολλών, οι περισσότεροι θα ήσαν εξοστρακισμένοι και ορισμένοι θα είχαν αντιμετωπίσει καί αυτήν την ποινή του θανάτου!
Εάν είστε αξιότιμοι κύριοι, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!
Αφήστε έκθετους και ολομόναχους τους ξεδιάνροπους ψεύτες που λήστεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, σε μια χωρίς προηγούμενο αποχή από την δολοφονία της Ελλάδας και την κατάλυση της Δημοκρατίας που συντελείται!
Κι εσείς βουλευτές της «πλειοψηφίας» άν έχει μείνει ίχνος τιμιότητας μέσα στην ψυχή σας, ρίξτε την επίορκη κυβέρνηση, για να μιλήσει ξανά ο λαός!!!
Πλούτος στη χώρα υπάρχει, άρα υπάρχουν και λύσεις και δόξα τω Θεώ εκατοντάδες χιλιάδες λαμπρά μυαλά για να τις κάνουν πράξη!
Εάν συνεχίσετε να κωφεύετε, η οργή του λαού, θα σας αφανίσει!
Δεν θα μείνει ούτε κάν η ανάμνησή σας!
Εγώ που γράφω με πόνο αυτές τις γραμμές, είμαι ένας άσημος ποιητής, ένα τίποτε του σύμπαντος, αλλά αφού κανείς από τους λεγόμενους πνευματικούς ανθρώπους (πλήν του Θεοδωράκη)
δεν μιλάει, είπα να σας τα πώ εγώ για λογαριασμό τους, μην πείτε πως δεν βρέθηκε κάποιος να σας μιλήσει έτσι κοφτά και σταράτα!
Και ο Θεός γνωρίζει πως αυτή η επιστολή είναι γραμμένη με το αίμα της ψυχής μου, άγρυπνες νύχτες που κλαίω και προσεύχομαι για την Πατρίδα μας, είναι γραμμένη ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ!
Θέλω όμως να κλείσω με ένα τελευταίο μήνυμα, πρός τους αμετανόητους υπηρέτες των τραπεζιτών της Μπίλντεμπεργκ:
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, πολύ περισσότερο δεν μπαίνει στον ομαδικό τάφο που ετοιμάζει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία για τις χώρες και τους λαούς του κόσμου.
Η Ελλάδα θα απαντήσει στην ΠΤΕ με ΠΤΥΕΛΑ
Και πάνω απ΄όλα, στην Ορθόδοξη Ελλάδα με τα εκατομμύρια των μαρτύρων, τα τρισεκατομύρια ευρωδολάρια της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας είναι πενταροδεκάρες!
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ!
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ!


Με τιμή
Γ.Β.
http://www.dailygreece.com/2010/06/post_470.php#more

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ: Οι Έλληνες ομογενείς ,πρέπει να κάνουν τις διακοπές τους στη Ελλάδα!

Έτσι είπε στον πρόεδρο κ.Παπούλια, ο κ.Στέφανος Ταμβάκης , πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) ,στην συνάντηση που είχαν.

''Πρέπει ο απόδημος ελληνισμός να έρθει στην Ελλάδα. Τις διακοπές του δεν υπάρχει περίπτωση να τις περάσει αλλού.

Το ίδιο και οι φίλοι της Ελλάδας, οι οποίοι είναι πολλοί και είναι παντού. Η πρωτοβουλία του Συμβουλίου στοχεύει στο να μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε ώστε και αν επρόκειτο να περάσουν κάπου αλλού τις διακοπές τους, φέτος να έρθουν στην Ελλάδα, να στηρίξουν τις δικές σας προσωπικές προσπάθειες κ. Πρόεδρε, αλλά και της κυβέρνησης, τον λαό μας, τον οικουμενικό ελληνισμό, την πατρίδα μας, την οποία αγαπάμε και μας λείπει?, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ταμβάκης και σημείωσε ότι ενημέρωσε ήδη τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη για την πρωτοβουλία του ΣΑΕ''.

Υποστηρίχθηκε μάλιστα ότι ο ΣΑΕ προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού , όλον τον χρόνο ώστε να έρχονται οι Έλληνες ,όπου και αν βρίσκονται. ''Γιατί η αγάπη μας προς την Ελλάδα είναι μεγάλη'' , είπε ο πρόεδρος του ΣΑΕ.

Και η απάντηση του κ.Παπούλια "Όσοι είσαστε έξω, την αγαπάτε περισσότερο την Ελλάδα".

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;

Εμφραγμα στην αγορά, μπλόκο στον τουρισμό και σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών απειλεί να προκαλέσει στην καρδιά των θερινών διακοπών το τριπλό απεργιακό μπαράζ από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, τους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και τους βενζινοπώλες.

Ηδη καταγράφονται σοβαρά προβλήματα στον εφοδιασμό των καταναλωτών με καύσιμα, καθώς η τροφοδοσία των πρατηρίων έχει διακοπεί λόγω του μερικού αποκλεισμού των διυλιστηρίων από τους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, ενώ η κατάσταση αναμένεται ότι θα επιδεινωθεί περαιτέρω εφόσον οι βενζινοπώλες αποφασίσουν τελικά να προχωρήσουν και αυτοί σε 48ωρη πανελλαδική απεργία από...

την Τετάρτη, με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών στο οποίο προβλέπεται κατάργηση των αποστάσεων ασφαλείας για την ίδρυση πρατηρίων υγρών καυσίμων η οποία επί της ουσίας δίνει τη δυνατότητα ίδρυσης νέων πρατηρίων.

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος προκειμένου να αποφασίσει για την απεργία, με τους εκπροσώπους του κλάδου να μιλούν για «αιφνιδιαστικά μέτρα κατ' εντολή της τρόικας, η οποία επιβάλλει τη μονοπώληση της αγοράς από μεγάλα συμφέροντα ως μέτρο εξόδου από την κρίση». Από την πλευρά της και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) κάνει λόγο για αιφνιδιασμό και εμπαιγμό του κλάδου των βενζινοπωλών σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της ότι «με τις μεθοδεύσεις αυτές καταργούνται για πολλοστή φορά στην πράξη οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για διάλογο και διαβούλευση με την κοινωνία και τους αρμόδιους φορείς».

Παράγοντες της αγοράς καυσίμων εκτιμούν πάντως ότι τα βενζινάδικα θα έχουν αδειάσει από καύσιμα πριν από τα μέσα της εβδομάδας, ουσιαστικά όταν θα ξεκινούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των βενζινοπωλών.
Προς το παρόν πάντως τα εκατοντάδες κλειστά βενζινάδικα και οι ουρές των Ι.Χ. που σχηματίζονται σε όσα πρατήρια διαθέτουν ακόμη καύσιμα με το «δελτίο» -και σε πολλές περιπτώσεις σύμφωνα με καταγγελίες με «καπέλο»- φαίνεται να αποτελούν το μικρότερο κακό, καθώς είναι θέμα χρόνου να ξεμείνουν από καύσιμα και τα επαγγελματικά οχήματα.
Εκπρόσωποι των εμπόρων ανησυχούν ότι η έλλειψη καυσίμων θα χτυπήσει και την τροφοδοσία των καταστημάτων και μάλιστα εν μέσω των εκπτώσεων, ενώ προειδοποιούν για κίνδυνο έλλειψης προϊόντων κατά τις επόμενες ημέρες εφόσον η απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης συνεχιστεί.

Και στον τουρισμό
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο που συναντήθηκε χθες με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών ζητώντας να διακοπούν άμεσα οι κινητοποιήσεις, «έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούνται σημαντικά προβλήματα στη διακίνηση όχι μόνο αγαθών και εμπορευμάτων, αλλά κυρίως τουριστών και εκδρομέων λόγω της έλλειψης καυσίμων. Οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών βυτιοφόρων, που ήρθαν να προστεθούν στη "λευκή απεργία" των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, βάζουν σε κλοιό και τον τουριστικό τομέα που περνά ούτως ή άλλως δύσκολες μέρες λόγω των μειωμένων αφίξεων».