Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΥΜΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΖΙΜΕΝΑΚΙΑ ΓΙΟΥΝΓΚ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

Η απαίτηση της Μέρκελ να επιτραπεί στον Βόλκερ Γιουνγκ, πρώην κορυφαίο στέλεχος της Ζήμενς και του Κόκκαλη, να δραπετεύσει από την Πάρο, δίχως να πειραχθεί τρίχα της κεφαλής του, έκανε ακόμη κι αυτόν τον πράο πρωθυπουργό Παπανδρέου να εξοργισθεί. Η Μέρκελ από τη μεριά της έπραξε πολύ ορθά μια και θέλει να προστατέψει τους ανθρώπους χάρη στους οποίους η Γερμανία εξακολουθεί να κατέχει την Ελλάδα κι άλλες χώρες σε καιρό «ειρήνης». Ο Γιουνγκ ήταν ένας από αυτούς.

Η Γερμανία μισεί βαθιά και θανάσιμα Αμερικανούς και Εβραίους. Οι Αμερικανοί ήταν άλλωστε αυτοί που έβγαλαν στη φόρα τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς σ όλο το κόσμο. Ο Παπανδρέου είναι σύμμαχός τους, άρα εχθρός της Μέρκελ, η οποία τελευταία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τους Ρώσους. Αντίθετα ο Παπανδρέου με τη βοήθεια του Βούλγαρου πρωθυπουργού, υπερασπίζονται τις επιλογές τα αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στα Βαλκάνια. Εάν δείτε αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, γράψτε μας.
Ο Παπανδρέου λοιπόν στηριζόμενος στους Αμερικανούς έβγαλε γλώσσα στη Μέρκελ κι εκείνη με τη σειρά της, απεκάλεσε μαλάκα τον Γκένσερ, επειδή μας επέτρεψε να μπούμε στη Κοινότητα ανεχόμενος της αλχημείες μας. Η Μέρκελ αισθάνεται πως με τον Γιώργο στο Μαξίμου, ο Αμερικανοί έχουν το πάνω χέρι στην Ελλάδα κι αυτό δεν της αρέσει. Φυγαδεύοντας τον Γιούνγκ ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών ήθελε να δείξει πόσο γραμμένους μας έχει και κυρίως τον Παπανδρέου. Η φυγάδευση του Γιούνγκ και ο τσαμπουκάς του Γιώργου, συνδεόνται άμεσα την ώρα που εσύ βλέπεις master chef. Θ' ακολουθήσουν πολλά επεισόδια ανάμεσα στους δύο κόσμους πριν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου