Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ... ΜΕ "ΔΙΑΡΡΟΕΣ" ΚΑΙ "ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.

Αφού η πρώτη επιχείρηση του καθεστώτος Χριστόφια να χρεώσει σε Έλληνες Εθνικιστές την κλοπή της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου, δίχνοντας μάλιστα Ελλαδίτες ΕΠΥ της Εθνικής Φρουράς κι αφού έγαναν τα μούτρα τους κι αυτός και τα εγκάθετα όργανα του, συνεχίζει προς άλλη κατεύθυνση την παραπληροφόρηση σε μιά απέλπιδα προσπάθεια να αθωωθούν τα αδέρφια τους οι τούρκοι. Μέχρι και σάλιο πήραν από τους ΕΠΥ οι αρχές κατ' εντολήν του καθεστώτος, πέραν των εξονυχιστικών και εξευτελιστικών γενικών ελέγχων, αλλά μιάς και δεν μπόρεσαν να δέσουν όπως ήθελαν το παραμύθι τους, είπαν να βρούν άλλους "ενόχους" που θα βόλευαν τις εως τώρα επιδιώξεις τους και τις επιλογές τους σε σχέση με το μεγάλο Εθνικό πρόβλημα της Κύπρου μας.

Ήδη από την δεύτερη ημέρα τα παπαγαλάκια του συνεργάτη του Ταλάτ, δημοσιογράφοι άλλα και κρατικά όργανα, ξεκινούσαν μια "εκστρατεία ενημέρωσης" για την εμπλοκή ποινικών ρίχνοντας στα σανίδια της θεατρικής τους παράστασης "συμμορία ρουμάνων" που επιχηρεί με ανάλογο τρόπο ζητώντας λύτρα από τους συγγενείς του νεκρού. Το σενάριο αυτό σέρνονταν σπρωχνόμενο εως και σήμερα που μπαίνουν στο έργο πιό γερά "ονόματα ηθοποιών", όπως κάποιος "ισοβίτης" που έτσι γενικά και αόριστα θέλει να προσφέρει πληροφορίες αλλά με ανταλλάγματα. Τα ανταλλάγματα ο ισοβίτης βέβαια θα τα πάρει, αν υπάρχει κι αν δεν τα έχει πάρει ήδη, αφού τις υπηρεσίες που θέλει το καθεστώς Χριστόφια τις έχει ήδη προσφέρει, συμβάλοντας στον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων και την αθώωση κάθε λογής τούρκου.

Οποιαδήποτε εξέλιξη κι αν ανακαλύψουν στο μέλλον όλα αυτά τα σταλινοενεργούμενα της Κύπρου δεν θα μας εκπλήξει. Τον αντικειμενικό τους σκοπό τον γνωρίζουμε και δεν χρειαζόταν το εξευτελιστικό γεγονός της κλοπής της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου για να τον ανακαλύψουμε. Ούτε για να ανακαλύψουμε τους δράστες χρειάζεται να κάνουμε δέυτερες σκέψεις...

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου