Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Με 2000€ μικτά είσαι GOLDEN BOY στην Ελλάδα του GEORGE

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ  ΦΕΤΟΣ GOLDEN BOY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000€ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000€ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1200 ΜΕ 1300€. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ Η ΔΑΝΕΙΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΤΥΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ GOLDEN BOY.
ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000€ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ: ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. 
 

1 σχόλιο:

  1. Παιδια μη διαμαρτυρεστε.Το ΠΑΣΟΚ βγηκε με 160 εδρες.Καποιοι το ψηφισαν.Ειναι οι ιδιοι ηλιθιοι που χειροκροτησανε καποτε τον βασιληα,την χουντα,τον Καραμανλη και τον Ανδρεα,τον Μητσοετσι και τον Σημιτη,τον τωρα και τον πριν.Οι ιδιοι ειναι.Δεν εχω πληροφοριες για εξωγηινους.Οι μαλακες οι νεοελληνες ειναι.Που παντα τους φταιει αυτος που ...ψηφισαν.Ποτε δεν το καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή