Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αποφασισμένος ο Σαμαράς για μεγάλες αλλαγές στο κομμάτι της επικοινωνίας… αλλά και του γενικότερου σχεδιασμού

Όπως γραψαμε χθες, η έλευση Τσιμογιάννη στη Ρηγίλλης εκτός από την αλλαγή πλεύσης στα θέματα της επικοινωνίας έχει σημάνει και πανικό στους γνωστούς – αγνώστους των διαρροών.Οι Διαρροές που πλέον έχουν μπει στο στόχαστρο της ηγεσίας αφού παρ’ όλες τις συστάσεις, συνεχίζουν από ανθρώπους που επιμένουν να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος της παράταξης. “Επιμένουν να παραμυθιάζονται και να πιστεύουν ότι αν τους βλέπουν 50 άτομα στο Μενίδι, έχουν δικαίωμα να συκοφαντούν ακόμα και συναδέλφους τους. Αυτά τελείωσαν, αυτοί δεν έχουν θέση ούτε στο κόμμα ούτε στη λίστα!” μας δήλωσε εγκυρότατη πηγή.

Άρα θα περιμένουμε μέχρι το συνέδριο όπου θα γίνουν μεγάλες ανατροπές και ανακατατάξεις στην επικοινωνιακή πολιτική. Το βάρος θα αναλάβουν όχι πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Τσιμογιάννης με τον Μουρούτη (που συνεχίζει να κρατά σοβαρότατη και δημιουργική στάση). Αυτοί όμως που συνεχίζουν τις διαρροές στις γνωστές περιθωριακές και βεβαρημένες κατευθύνσεις θεωρούνται τελειωμένοι μετά το συνέδριο.

Στο συνέδριο επίσης θα αποφασιστεί για το τι θα γίνει με όσους έφυγαν λόγω πίεσης από την τότε αντιπολίτευση ανάλογα με το κλίμα που θα επικρατεί. Ο Σαμαράς πάντως δεν θα ανεχτεί ούτε εσωκομματικούς γενιτσαρισμούς ούτε (το έχει ήδη αποδείξει) θα κρίνει τα στελέχη με βάση τις ορέξεις του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου