Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Η πατρίδα μας υποφέρει από μία σύγχρονη ''χούντα'', με δημοκρατικό- κοινοβουλευτικό μανδύα, χωρίς τανκς και στρατοδικεία, χωρίς συλλήψεις κι εξορίες. Τότε ο εχθρός ήταν γνωστός, φανερός. Σήμερα είναι κρυφός, ύπουλος. Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία δεν εφαρμόζεται η Δημο-κρατία. Ακόμα και οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν μετονομάσει την κυβέρνηση σε ''εξουσία''. Στην αρχαία Ελλάδα, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τιμωρούνταν με δήμευση της περιουσίας τους. Σήμερα απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία. Ευτελισμένοι παπατζήδες, νεόπλουτοι επαγγελματίες και μη πολιτικοί, ξενόδουλοι- δουλοπρεπείς, ''πρόθυμοι'' κι εξαγοράσιμοι, σε αγαστή συνεργασία με τους κάθε λογής νταβατζήδες και βολεμένους ''συνεταίρους'' τους, κατάστρεψαν συστηματικά την πατρίδα μας, την τελευταία 20ετία. 'Ολοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους: Πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, δικαστές, καναλάρχες, μεγαλο''δημοσιογράφοι'', εξακολουθούν να παίζουν το χυδαίο και βρόμικο παιχνίδι τους και να καταστρέφουν την πατρίδα μας. Κανείς τους δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, κανείς δεν θα πληρώσει. Η πολιτικο-κομματική ''χούντα'' αυτοπροστατεύεται, αυτοπαραγράφεται και απολαμβάνει τα κλοπιμαία, τις μίζες, τα προϊόντα ύποπτων συναλλαγών, χωρίς να φοβάται την (ελεγχόμενη) Δικαιοσύνη. Τα διεφθαρμένα κόμματα προεισπράττουν κρατικές χορηγίες γιά τα επόμενα 4-5 χρόνια ή αποδέχονται ''δώρα'' της κάθε Siemens κ.ά., χωρίς ποτέ να λογοδοτούν. Δημιουργούν θεατρινίστικες ''εξεταστικές επιστροπές'' στην Βουλή γιά να...ελέγξουν τους εαυτούς τους, αλλά κανείς τους δεν πήγε -ούτε θα πάει- στην φυλακή, όσα και να κλέψουν, όση καταστροφή και να προκαλέσουν. Η ασυλία, ατιμωρησία, παραγραφή αδικημάτων, αντισυνταγματικές πράξεις, ελεγχόμενη Δικαιοσύνη κ.ά. που χαραχτηρίζουν το σάπιο ελληνικό πολιτικό σύστημα, μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες υπάρχουν, όπου οι νόμοι φιάχνονται στα ''μέτρα'' των πολιτικών, από τους πολιτικούς.
Τ' αποτελέσματα της ληστρικής διαχρονικής επιδρομής της σύγχρονης και ύπουλης πολιτικο-κομματικής ''χούντας'' των άξεστων, διεφθαρμένων κι ευθυνόφοβων, που οδήγησε την πατρίδα μας στην καταστροφή, καλείται πάλι να πληρώσει ο υπερήφανος και πάντα υποτιμημένος βάναυσα, από τους ''εκπροσώπους'' του, ελληνικός λαός. H πολιτική- κομματική ''χούντα'', που δυναστεύει και κλέβει την Ελλάδα, ''διαγράφει'' βουλευτές, εκπρόσωπους του λαού, με διαφορετική άποψη. ''Κομματική πειθαρχία'', μόνο σε χούντες και υποανάπτυκτες χώρες υπάρχει. Βουλευτική ασυλία και παραγραφή, μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα υπάρχουν. Θλιβερή και η στάση των ΜΜΕ: Τα τηλεοπτικά κανάλια ειδικά και οι εφημερίδες των νταβατζήδων-συνεργών της πολιτικο-κομματικής ''χούντας'', λειτουργούν ως ''εφιάλτες'' εις βάρος του λαού και προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ευτελίζοντας ακόμα και τι βασικές αρχές της δημοσιογραφίας- ενημέρωσης.
Η αποβλάκωση του ελληνικού λαού, σε συνδυασμό με την καταστροφή της παιδείας, ''εγγυούνται'' άσχημο μέλλον.
Kι εμείς οι 'Ελληνες στο εξωτερικό, αλληλέγγυοι στ' αδέλφια μας στην πατρίδα, οφείλουμε να βοηθήσουμε ώστε να πέσει αυτό το σάπιο πολιτικο-κομματικό-οικονομικό-μιντιακό κατεστημένο, που κατάστρεψε την πατρίδα μας, την Ελλάδα... Το πρόβλημα στην πατρίδα μας δεν ήταν οικονομικό. 'Ηταν και είναι πολιτικό, γιατί, όπως έλεγε και ο Ντε Γκολ ''οι πολιτικοί ενδιαφέρονται γιά την επανεκλογή τους, οι ηγέτες γιά τις επόμενες γενιές''... Και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, αφού δεν υπάρχουν ηγέτες, σκότωσαν ακόμα και την ελπίδα της νέας γενιάς, του υπερήφανου έθνους μας, θέτοντας υπεράνω όλων το προσωπικό-πολιτικό τους συμφέρον και την παραμονή τους στην ''εξουσία''. Κατάντησαν την Ελλάδα νάχει εξουσιάζοντες και εξουσιαζόμενους, στο όνομα της... Δημοκρατίας.
Σημ.: Θα περίμενε κανείς ότι το ιντερνέτ και ειδικά οι ''μπλόγκερς'' στην Ελλάδα θα έκαναν ότι έγινε σε άλλες χώρες, όπου ο λαός καταπιεζόταν από τις διεφθαρμένες πολιτικές του δυνάμεις-''εξουσίες'' ή χούντες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, ευτελίστηκε ακόμα και η σωστή χρήση της μεγάλης πλειοψηφίας των ''μπλογκς'', που έγιναν πιόνια κι ''εντάχθηκαν'' σε (ή με τα) συμφέροντα ''εξουσιαζόντων''.
KALAMI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου