Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα" ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΡΟΦΑΝΤΟΥΛΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Διαβάστε τι λέει ο διεστραμμένος μισάνθρωπος.Ούτε που του περνά από το μυαλό ότι τα λεφτά αποσύρονται από τις τράπεζες για να μπορούν οι Έλληνες...
να αντεπεξέρθουνε στα αυξημένα έξοδα και στα μειωμένα έως ανύπαρκτα έσοδα, λόγω της πολιτικής που εφαρμόζουν.
Δηλαδή αυτός με λίγα λόγια θέλει η φορολογία να ανεβαίνει, οι μισθοί και οι συντάξεις να κόβονται, οι εργαζόμενοι να απολύονται, τα μαγαζιά να κλείνουν και τα λεφτά των καταθετών να παραμένουν άθικτα στις τράπεζες.
Ουσιαστικά είναι σαν να μας λέει ότι ανακάλυψε το αεικίνητο.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα μισάνθρωπο κτήνος της αποκάλυψης.
Είναι σαν την Μαρία Αντουανέτα που όταν της έλεγαν ότι ο λαός δεν έχει ψωμί να φάει αυτή τους απαντούσε εντελώς φυσικά, ότι εάν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι.
Ένα να ξέρεις απαίσια βρωμερή πατσαβούρα, ότι στην σημερινή κατάσταση έχει περιέλθει η χώρα λόγω της δουλικότητας σου έναντι των ξένων τοκογλύφων, με τους οποίους συνεργάζεσαι και την μεγαλύτερη ευθήνη λόγω της θέσης σου την φέρεις εσύ.
Όταν έρθει τι πλήρωμα του χρόνου θα κληθείς να λογοδοτήσεις για τα πεπραγμένα σου και δεν θα υπάρξει κανένα έλεος, όπως και εσύ δεν έχεις κανένα έλεος για τον λαό, μέρος του οποίου εσύ δεν είσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή, τεράστιο πλήγμα έχει προκαλέσει στις τράπεζες η μεγάλη απόσυρση καταθέσεων από τους Έλληνες, που φτάνει συνολικά τα 65 δισ. ευρώ,

Ο υπουργός τόνισε πως από τα 65 δισ. μόνον τα 19 δισ. έχουν φυγαδευτεί σε τράπεζες του εξωτερικού, με κύριο προορισμό την Βρετανία (5 δισ. ευρώ περίπου) και την Ελβετία (1,6 δισ. ευρώ).

"Τα υπόλοιπα 49 δισ. ευρώ που έχουν αποσύρει οι Έλληνες από τις τράπεζες για να τα σώσουν, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, φυλάσσονται σε τραπεζικές θυρίδες, σε μπαούλα, σε σεντούκια, σε υπόγεια, σε σοφίτες και σε στρώματα. Πρόκειται για παραδοσιακούς αποταμιευτές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος...
http://lalipouli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου