Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

Το ανάκτορο του Όθωνα και του Γεωργίου στον λόφο της Μπουμπουνίστρας, μετατράπηκε έναν αιώνα μετά την κατασκευή του σε Κτήριο της Βουλής και της Γερουσίας και τώρα είναι η Βουλή των Ελλήνων. Σήμερα, η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και φαίνεται ότι δεν έχουμε δει ακόμα το τέλος των δεινών και της ταλαιπωρίας του λαού. Πάνω από 600.000 Έλληνες πηγαινοέρχονται Βουλγαρία και Τουρκία για προμήθειες τροφίμων, γιατί γλυτώνουν πολλά χρήματα από τα λίγα που τους έχουν μείνει.

Κάθε εβδομάδα από την περιοχή Αθηνών δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις μεταφέρονται στη Βουλγαρία και ήδη υπάρχουν εκεί περί τις 1800 ελληνικές επιχειρήσεις που μεταφέρθηκαν για να γλυτώσουν από την σωτηρία που τους υπόσχονται, έτσι η φορολογική βάση, η αγελάδα με το γάλα, συρρικνώνεται ραγδαία και η εφορία δεν έχει πελάτες επαγγελματίες και επιχειρήσεις για να εισπράξει φόρους.

Και χωρίς άλλη επιλογή, διπλοαρμέγουν την αγελάδα βάζοντας διπλούς φόρους στα ακίνητα και επιβαρύνουν περισσότερο τον φτωχό Έλληνα κάνοντάς τον ακόμα φτωχότερο και μόλις στερέψει το γάλα της αγελάδας, θα φάνε και την αγελάδα!

Τα κεφάλαια των ξένων επενδυτών έχουν φύγει και μόλις διασφαλιστούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών (κατ’ απαίτηση του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ), δεν μένει παρά να κηρύξουν και ένα στρατιωτικό νόμο, αν κατορθώσουν να πείσουν τους άβουλους βουλευτές.

Και ενώ ο λαός αισθάνεται πλήρη απόγνωση και απελπισία, στα υπόγεια της Βουλής των Ελλήνων, στις παλιές αποθήκες του πρώην ανακτόρου του Όθωνα και της Αμαλίας, υπάρχει ένα κελάρι με κρασιά μεγάλης αξίας, μερικά από το 1870 που θεωρούνται εθνικός θησαυρός, και για παράδειγμα ένα μπουκάλι κρασί του 1910 εκτιμάται κοντά στα 40.000 ευρώ, ενώ σε πλειστηριασμό στην ελεύθερη αγορά θα μπορούσε να αποφέρει πολλαπλάσια ποσά, και υπάρχουν και κάσες ουΐσκι και σαμπάνιες μεγάλης αξίας, γιατί το τσίπουρο το θεωρούν μπανάλ!

Τα κλειδιά του κελαριού τα έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός και τα παραδίδει στον επόμενο και βέβαια, ποιος δεν θα έμπαινε στον πειρασμό να μην πάρει καμιά 10αρια μπουκάλια για «ενθύμιο», πριν παραδώσει τα κλειδιά στον επόμενο;

Λέγεται ότι η αξία της βουλευτικής κάβας επί Σημίτη ήταν $4,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά, πιες ο ένας, πάρε ο άλλος σήμερα έχει φτάσει γύρω στα $800.000 ευρώ.

Και για να μην τα πίνουν ξεροσφύρι, δίπλα υπάρχει και ψυγείο με αστακούς, καπνιστό σολομό, ζαμπόν, αρνάκια και κατσικάκια γάλακτος και κάθε λογής πολυτελή εδέσματα που δεν προορίζονται για τον λιτοδίαιτο λαό βέβαια…

Κι αν κανένας, είτε Πάγκαλος, Μπεγλίτης, Ανδρουλάκης, Ξυνίδης, Μαγκούφης ή ότι άλλο λέγεται από τους 300 εθνοπατέρες της Βουλής έλθει στο φιλότιμο και εκφράσει κάποια αντίρρηση και πει «πρέπει να τρώμε και να πίνουμε λιγότερο στη Βουλή γιατί ο λαός δεν έχει ψωμί και πεινάει», κάποιος ελαφροσυνείδητος, μετεμψύχωση της Μαρίας Αντουανέτας, σίγουρα θα του πει «ας φάνε παντεσπάνι, αφού δεν έχουν ψωμί!».

Αλλά βέβαια, οι εθνοπατέρες θεωρούν ότι δικαιούνται ένα μπουκάλι κρασί του έθνους, και ότι οι ψηφοφόροι τους δεν θα έχουν αντίρρηση, αλλά καλού-κακού, κοντά στην κάβα υπάρχει και μια σήραγγα για ασφαλή διαφυγή υπογείως σε περίπτωση οποιασδήποτε ανάγκης…

Και όλα αυτά, ενώ η ηγεσία με την επίβλεψη της τρόικας και του Τίμοθυ Γκάιτνερ, σχεδιάζει φρικιαστικά και πρωτοφανή μέτρα ενάντια στον ελληνικό λαό, με το πρόσχημα ότι θα τα επιβάλουν για το καλό της Ελλάδας! Μέτρα που θα κάνουν τους Παπαδόπουλο-Πατακό να φαίνονται αγγελούδια και τα οποία θα απέχουν ελάχιστα ή και θα ξεπερνούν το κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο και τις ντιρεκτίβες του Στάλιν, ενώ θα κάνουν τον παππού του πρωθυπουργού, τον αείμνηστο έλληνα δημοκράτη Γεώργιο Παπανδρέου, να γυρνά σαν σβούρα στον τάφο του.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΗΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου