Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΥΜΑΤΑ

Τρείς πυροσβέστες τραυματίες απο έκρηξη βυτιοφόρου

Στο δρόμο Πορταριά-Χάνια



Παρανάλωμα του πυρός έγινε στο δρόμο μεταξύ Πορταριάς - Χανίων, βυτιοφόρο αυτοκίνητο που μετέφερε 28 τόνους πετρέλαιο. Ο οδηγός πρόλαβε και απομακρύνθηκε ελαφρά τραυματισμένος, ενώ τρεις πυροσβέστες υπέστησαν εγκαύματα β’ βαθμού και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όλα ξεκίνησαν...


στο δρόμο Πορταριά - Χάνια, όταν το βυτιοφόρο όχημα βγήκε από το δρόμο και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να γίνει παρανάλωμα του πυρός. Ευτυχώς, ο ελαφρά τραυματίας οδηγός του οχήματος πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Στο σημείο ακολούθησαν αλυσιδωτές εκρήξεις και μαύρος καπνός, που ήταν ορατός από το Βόλο γέμισε την περιοχή, από την ανάφλεξη του πετρελαίου.

Η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και επί τόπου πήγαν τρία οχήματα από το Βόλο και ένα από τη ΒΙ.ΠΕ., με 15 πυροσβέστες, που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες.
Κάποια στιγμή, όμως, τα αέρια που έβγαιναν από το φλεγόμενο φορτηγό ανεφλέγησαν, με αποτέλεσμα, οι φλόγες να «καταπιούν» τρεις πυροσβέστες, που υπέστησαν εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Πρόκειται για ένα αρχιπυροσβέστη και δύο πυροσβέστες, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύονται, καμένοι στα πρόσωπα και στα χέρια.

Η φωτιά έκαιγε μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ στο τόπο του ατυχήματος παρέμειναν τρία πυροσβεστικά οχήματα όλη τη νύχτα, προς αποφυγή νέων εκρήξεων.
http://www.magnesianews.gr/News/?EntityID=61540955-2b6f-4fc8-be7c-5a0ffe702543#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου