Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ -ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ !!


Από Μικρό Ήρωα, Δικαίο Γεώργιοπροφητείες _Ελλάδα.jpg
---
Αναρωτιέστε που θα πήγαινα λοιπόν θα σας πω!
Σπηλιά είναι  οι σκήτες του αγίου όρους.
Όπλο είναι η προσευχές  των μοναχών.
Ξηρά τροφή το αλάδωτο φαγητό που τρώνε τώρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Μόνο Σάββατο- Κυριακή τρώνε λάδι και μια φορά μόνο φαγητό κάθε μέρα!
Κάθε βράδυ είναι οι ακολουθίες που κάνουν, πάντα ξεκινούν στις 1:30 έως 2 το βράδυ και τελειώνουν 5 έως 6 το πρωί. 
Μπουζούκι και κιθάρα είναι τα δυο ψαλτήρια και οι χοροί  των μοναχών.
Αλλά τελικά δεν πήγαμε την έβγαλα, κλαδεύοντας ελιές και καίγοντας ξύλα!
Αλλά περισσότερο την έβγαλα.. στον υπολογιστή γράφοντας.

Έχω στην μέση πολλά βιβλία για να τα τελειώσω. Αναρωτιέστε γιατί δεν πήγαμε; Γιατί τους έβαλαν οι γυναίκες τους κάτω από την φούστα τους, τους έχωσαν στο βρακί τους που λέμε και ακόμα παραμέσα. Είναι και μικρότεροι από εμένα στα ντούνια τους που λέμε εύκολο ήταν να τους ρίξουν. Εγώ είμαι 50 ετών, δύσκολο τώρα πια να με κρατήσει και να με βάλει και εμένα στην φούστα της γυναίκα. Παλιά μου το είχε κάνει και δεν κρατήθηκα. Αν έχει τις δυνατότητες μια γυναίκα να σε κάνει ότι θέλει; Αν τις έχει λέει! Αρκεί να το θέλει να σε κρατήσει κοντά της, αλλά εμένα δεν μου λέει όχι. Μόνο μια φορά δεν μου είπε και τα κατάφερε να με κρατήσει κοντά της. Ήμουν και πιο νέος τότε, από το 1996, 16 χρόνια πιο μικρός και έβραζε το αίμα μου. Σας έχω μιλήσει ποτέ τι έκανε ο μικρός ήρωας στα Ίμια; Θα σας πω και για αυτό, θα αναφερθώ τι έκανε ο μικρός ήρωας στην εφεδρεία! Αλλά τώρα άλλο έχει σειρά η γεωπολιτική ανάλυση.
Έτσι αφού δεν πήγα στο άγιο όρος και δεν μίλησα με  τους γερονταδες για να μάθω νέα, προσευχήθηκα και προσεύχομαι για μέρες και νηστεύω. Ελπίζοντας πως ο θεός θα με λυπόταν, αφού το ξέρει πως είμαι περίεργος άνθρωπος και θέλω να τα μαθαίνω όλα! Έτσι καθάρισα το μυαλό μου, το άφησα ελεύθερο από μελέτες για όπλα. Προσευχήθηκα θερμά και έγραψα ένα κείμενο που δεν είναι δικό μου! Σιγά μην τα κατάφερνα εγώ και το έγραφα όλο αυτό μόνος μου, σε καμιά περίπτωση! Εγώ τι θα κατάφερνα εγώ με τι προσόντα; Επειδή έχω ένα υψηλό δείκτη νοημοσύνης, ε και τι έγινε; Μαθηματικά είναι για να τα λύνω σε γρηγορότερο χρόνο, ή ευκολότερα από τους άλλους; Μήπως είναι  φυσική ή μήπως χημεία; Που τα καταφέρνω και εκεί! Αυτό το κείμενο δεν είναι δικό μου και οποίος θέλει το πιστεύει. Απλώς εγώ έκανα τον κόπο να το γράψω, τίποτα περισσότερο. Διαβάστε το λοιπόν με καθαρή καρδιά, μελετήστε το, διαδώστε το και εδώ θα είμαι για να τα ξανά πούμε. Θα τα ξανά πούμε, όχι όμως όταν θέλω εγώ αλλά όταν αποφασίσει αυτός. Ποιος είναι αυτός; Αυτός που διοικεί τα πάντα που κανονίζει και διαφεντεύει της ζωές μας. ο Πατήρ, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα Τριάς Αγια Δόξασει! 

Τα χάλια μας τα μαύρα και ακόμα περισσότερα.
Η γεωπολιτική ανάλυση από τον Μικρό Ήρωα,Δικαίο Γεώργιο.

Δύσκολα τα πράγματα και θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο. Όλοι αναρωτιούνται μας πως τα καταφέρνει η Τουρκία και εξελίσσεται και ανεβαίνει και μας απειλεί και μας αγριεύει; Γιατί η Τουρκία δεν ήταν στο ΔΝΤ; Ήταν αλλά βγήκε είπε ο Ερντογάν  και είπε: σας αναγνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε αλλά δεν θα σας πληρώσουμε, θα κάνουμε πάγωμα των δόσεων για λίγα χρόνια 10+. Έτσι της έμειναν χρήματα για να ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων και την ανάπτυξη της πολεμικής της βιομηχανίας. Φυσικά μαζί με της επενδύσεις που έκαναν σε βιομηχανία και υποδομές. Αντίθετα εμείς οι ηλίθιοι ξεπουληθήκαμε άνευ λόγου και αιτίας, από χαζούς πολιτικούς και ανύπαρκτους σύμβουλους. Το κράτος πάει κατά διαόλου γιατί είναι κακό πράγμα η ασυδοσία και το χειρότερο είναι πως την διδάσκουν και στην ανώτερη παιδεία, με το πανεπιστημιακό άσυλο και όσα κάνουν εκεί οι πολιτικές νεολαίες. Αν όποιος έκλεβε πήγαινε φυλακή, θα καθόταν όλοι στα αυγά τους. Το πόθεν έσχες δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ για να φοβούνται. Ο στρατός είναι στα σύνορα αλλά δεν τον αφήνουν να φυλάξει την χώρα και να απαγόρευση την είσοδο λαθρομεταναστών. Αν μπορούσαμε να αντιδράσουμε; Είναι πανεύκολο! Μόλις γίνει αντιληπτή η βάρκα στον Έβρο από την μεριά της Τουρκία και πλησιάσει στα ελληνικά εδάφη, να τους στείλουμε πίσω και όχι να τους κρατάμε εδώ. Κάνουν δήθεν  οι τούρκοι ότι δεν ξέρουν τίποτα, τα στραβά μάτια για να μαζεύουν χρήματα και εμείς  δεν αντιδρούμε. Τα έχω πει και παλιότερα. Η αστυνομία μας έχει τα μαύρα της τα χάλια, κανείς δεν την στηρίζει για να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου και οι  δικαστές απολύουν κρατούμενους γιατί γέμισαν οι φύλακες!

Για κουνήσου στην Ευρώπη. Στην Ιταλία σε σταματάνε με το αυτόματο να σε σημαδεύει οι καραμπινιέροι. Άνοιξε το παράθυρο και βγάλε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο σου λένε και να τα βάλεις επάνω στον ουρανό. Μετά λένε που είναι τα χαρτιά στο ντουλάπι και το ανοίγουν οι ίδιοι, αφού σε εξετάσουν σε χαιρετάνε και ζητάνε συγνώμη. Στην Αμερική σου λένε ταυτότητα. Πρέπει να σηκώσεις με το ένα χέρι, να ανοίξεις το σακάκι, να φανεί η τσέπη και με το άλλο προσεκτικά να την βγάλεις έξω. Αν βάλεις το χέρι στην τσέπη σε φάγανε και τους καλύπτουν οι δικαστές, "νομίζαμε πως θα τραβούσε πιστόλι". Στην Γερμανία σου σκάει μύτη η Πόρσε της αστυνομίας και σου λέει δεξιά, αν τρέξεις σε γαζώνουν δίχως οίκτο. Στην Αγγλία αν βγάλεις όπλο και χτυπήσεις αστυνομικό ή πυροβολήσεις εναντίον αστυνομικού χάθηκες!
Εδώ χτυπάνε οι κακοποιοί τους αστυνομικούς και τους λένε μην ρίξετε έχουν δικαιώματα!!! Μπαίνουν στα σπίτια ληστεύουν, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και έχουν δικαιώματα!!! Τα θύματα δεν έχουν όμως ούτε υποστήριξη, ούτε δικαιώματα!! Μην αντισταθείτε αφήστε τους, αυτό προσπαθούν να περάσουν. Να καθόμαστε να μας σκοτώνουν, να μας βασανίζουν, να είμαστε παθητικοί και όχι να αρπάξουμε ένα όπλο για να υπερασπιστούμε την ζωή μας!

Οι αστυνομικοί περνάνε χάλια. Δεν φτάνει που τους έκοψαν τα λεφτά που δουλεύουν ανεκπαίδευτοι, χωρίς όπλα, χωρίς υποστήριξη, χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα ή με αυτά που έχουν λήξει. Κινδυνεύουν ακόμα και εκτός υπηρεσίας όταν πάνε σπίτι τους. Τους βρίζουν, τους χλευάζουν, τους επιτίθενται. Μια γυναίκα αστυνομικό την προηγούμενη εβδομάδα που γύριζε σπίτι της με το μέτρο, της επιτέθηκαν και την ξεβράκωσαν! Της βγάλανε το παντελόνι και το βρακί οι αλήτες, αλλά αυτά δεν τα δείχνουν τα κανάλια και οι τηλεοράσεις. Να βουτάνε οι αστυνομικοί τους κακοποιούς και να τους αφήνουν ελεύθερους οι δικαστές! Να ξανά κλέβουν αμέσως μετά την άλλη μέρα και να τους ξανά πιάνουν!! Πόσα ακούω κάθε μέρα δεν ξέρετε, είναι να φρίξεις. Να ψάχνουν να βρουν παραθυράκια για να τους βγάλουν έξω; Αυτή την εντολή έχουν αυτά κάνουν. Όσο για την αλβανική μαφία το κράτος φταίει. Τους είπαν αγοράστε τα όπλα από την Αλβανία, 50-100 ευρώ να δώσετε για το κάθε ένα. Θα τα δώσουν οι πολίτες που τα είχαν κλέψει, αλλιώς θα γίνει λαθρεμπόριο και θα κινδυνέψει η Ελλάδα! Με 100 εκατομμύρια ευρώ θα αγόραζαν παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο όπλα και θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο σήμερα. Αλλά δεν ενδιαφέρει τους πολιτικούς, τι θα γίνουν οι πολίτες αυτής της χώρας και αυτό φαίνεται από τις αποφάσεις τους. Τα χάλια στις ένοπλες δυνάμεις συνεχίζονται. Δεν έρχονται εδώ τα τεθωρακισμένα οχήματα από την Αμερική γιατί δεν υπάρχουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ το κόστος μεταφοράς! Τέτοιες αστείες δικαιολογίες δεν υπάρχουν ούτε στην Ζιμπάμπουε και την Μοζαμβίκη. Ούτε τα άρματα θέλουν να έρθουν και ο λόγος είναι προφανείς. Μα να έχουμε τις δυνατότητες να επιτεθούμε στους Τούρκους αν μας επιτεθούν; Να κάνουμε και εμείς μια αντεπίθεση, να κερδίσουμε έστω μια μάχη! Όχι! Θέλουν να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια, όπως χάσαμε στην Κύπρο!
Ναι για αυτό το κάνουν γιατί μας μισούν! Μισούν την Ελλάδα και την ορθοδοξία γενικότερα. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν μια τόσο πολύ ισχυρή Τουρκία, ούτε και οι Εβραίοι. Θέλουν να μας βοηθήσουν όσο μπορούν για να παραμείνουμε εντός παιχνιδιού, εξάλλου η Τουρκία για αυτούς τελείωσε! Όχι δεν λέω αστεία, εξάλλου βγήκε στη φορά δυο χρόνια ζωή έχει ο Ερντογάν! Όχι ότι θα πεθάνει σε δυο χρόνια από αρρώστια, αλλά σε δυο χρόνια θα τον έχουν φάει. Τον έχουν ανάγκη λόγο της Συρίας για να μπαίνουν από το έδαφος της Τουρκίας αυτούς που στείλανε στην Λίβυοι. Αλλά φάγανε πολλούς εκεί και δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως νόμιζαν. Οι ρώσοι πατήσανε πόδι μακριά από την Συρία, σηκώσανε το ανάστημα τους στείλανε όπλα, πυραύλους. Το Ισραήλ δεν ανακατεύεται τα βρήκε με τους Ρώσους. Το Ιράν έχει κάνει ήδη πίσω γιατί θα τους φάνε και το ξέρουν. Τι έμεινε; Μα η Τουρκία στην γύρω περιοχή που θέλει να γίνει ηγέτιδα δύναμη. Να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και πυραύλους μεγάλης απόστασης. Τους πυραύλους τους προχωράει σταδιακά, θέλει να τους φτάσει τα 2,500 χιλιόμετρα. Αλλά τα πυρηνικά τους απειλούν όλους και πρώτη την Ρωσία. Για αυτό δεν στήριξε το Ιράν σε αυτό το θέμα, κάντε πίσω τους είπε. Μα το Ισραήλ έχει πυρηνικά και πολλά μάλιστα. Έχει αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσει και το ξέρετε. Μόνο αν του επιτεθούν και χάσει τον πόλεμο θα το κάνει! Έχει υπογράψει εξάλλου, ποτέ δεν θα τα χρησιμοποιήσει επιθετικά. Τώρα κάνουν γαργάρες οι ιρανοί αλλά και επίδειξη δύναμης! Εκτόξευσαν έναν ακόμα δορυφόρο τον τρίτο κατά σειρά! Η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη απειλή στην γύρω περιοχή και δεν θα την αφήσουν να δυναμώσει άλλο. Τα πετρέλαια για να βγουν θέλουν ηρεμία και να μην κινδυνεύουν οι εξέδρες άντλησης από πυραύλους. Γιατί στην θάλασσα είναι και οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν και είναι μεγάλες. Δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι λένε ναι! Όλοι θέλουν να επενδύσουν αλλά δεν προχωράει η δουλειά, αλλά κωλυσιεργεί συνεχώς. Ναι δώσε μου την άδεια στο ταδε οικόπεδο, αλλά θα δούμε πότε θα πάμε να τα βγάλουμε! Όσο για το Ιράν κόλπο είναι για να ανέβει η τιμή του πετρελαίου, για να ανέβουν τα κέρδη των εταιριών. Να έχουν τα κατάλληλα αποθεματικά για να κάνουν τις επενδύσεις που θα γίνουν πολύ γρήγορα, αν βγει από την μέση η Τουρκία!

Κάποιος πρέπει να κόψει τα πόδια της Τουρκίας και θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Αυτό θα το κάνουν οι ρώσοι, το έχουμε πει και παλιότερα. θα πάρουν τα ανταλλάγματα τους, ένα μεγάλο μερίδιο από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και θα το κάνουν! Θα το κάνουν για να είναι ήσυχο το Ισραήλ και οι επενδύσεις. Δηλαδή οι εξέδρες πετρελαίου! Πολλά θα γίνουν αλλά αυτό είναι το πιο σοβαρό. Η Σαουδική Αραβία έχει καταλάβει τι παίζεται. Έτσι για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, τα ακούμπησε γερά στους Αμερικάνους. Αγόρασε όπλα με το τσουβάλι, έτσι δεν θα την πειράξει κανείς. Πήρε και από τους ευρωπαίους, θα την βγάλει καθαρή από τις μετέπειτα αποφάσεις.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με εμάς; Τι έχουν αποφασίσει τα μεγάλα κεφάλια για εμάς; Με ένα δίδυμο Ισραήλ -Ελλάδα! Ένας γερός πόλος με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και από τις δυο χώρες, θα υπήρχε η ασφάλεια των επενδύσεων! Έτσι πρέπει η Ελλάδα να αναπτυχθεί, να στηριχτεί να αποκτήσει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, με ισχυρή πολεμική βιομηχανία με την βοήθεια του Ισραήλ! Να χαριστούν τα χρέη, να αποκτήσει ακόμα πιο ισχυρό ναυτικό και αεροπορία! Και φυσικά να βγει από την μέση η Τουρκία! Μα γιατί να γίνει αυτό θα αναρωτιέστε; Αφού τα περισσότερα κοιτάσματα υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο, η Ελλάδα πρέπει να τα υπερασπιστεί και λογικό είναι αυτό. Μα έχουμε τα χάλια μας τα μαύρα! Ναι τα έχουμε σήμερα, είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία. Ο κόσμος πεινάει, δεν υπάρχουν δουλειές, τα συσσίτια δουλεύουν φουλ. Κόβουν συνεχώς τους μισθούς και της συντάξεις και θα τις κόψουν ακόμα περισσότερο. Μα γιατί; Βρε κορόιδα θα σας πω πως θα γίνουν τα πράγματα και γιατί γίνονται, για να τα καταλάβετε. Γιατί δυστυχώς δεν δουλεύει το ρημάδι το μυαλό που έχετε στο κεφάλι σας! Αν θέλουμε 100,000 εργάτες για να δουλέψουν στην πετρελαϊκή βιομηχανία που θα είναι περισσότεροι, οι διπλάσιοι και ακόμα παραπάνω. Θα ξεπερνούσαν σε αμοιβή τα 5,000-8,000 ευρώ τον μήνα! Ξέρετε πόσα παίρνουν αυτοί που δουλεύουν στης εξέδρες άντλησης πετρελαίου; Και πόσο σκληρά δουλεύουν; Δυο εβδομάδες μέσα στην εξέδρα, δυο έξω. Τους πηγαίνει ελικόπτερο και τους παίρνει! Τώρα με την μείωση των μισθών, οι αμοιβές θα πέσουν κάτω από το μισό και ακόμα παρακάτω. Λένε στο 1/2  για τα μεγάλα κεφάλια και τα ειδικά στελέχη και στο 1/3 για τα πιο μικρά, από όσα θα έδιναν. Δηλαδή θα γλιτώσουν από 8-12 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για αμοιβές. Έτσι το υπολογίζουν και 10 δισεκατομμύρια ευρώ δεν είναι λίγα λεφτά. Για αυτό θα κατεβούν οι αμοιβές ακόμα περισσότερο και θα παρακαλάνε οι Έλληνες για δουλειά. Αυτό ήταν και το σχέδιο τους, αυτό ήθελαν να καταφέρουν και όχι μόνο! Θέλουν να τα πάρουν όσο γίνεται με πιο ευνοϊκούς όρους για αυτούς, αλλά δεν θα μας αφήσει ο θεός να χαθούμε!

Τα θέλουν όλα όπως θέλουν αυτοί και να βγει από την μέση η Τουρκία και να έχουμε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και να μας πάρουν το πετρέλαιο τσάμπα!
Θέλουν να μας δώσουν ότι δίνουν και στην Αίγυπτο 7-8%! Λένε πως θα χαλάσουνε πολλά σε επενδύσεις και πρέπει να κάνουμε πίσω! Άλλα είχαν στον νου τους πιο παλιά και δεν τους βγήκαν! Το σχέδιο Αναν στην Κύπρο για να έπαιρναν το πετρέλαιο τσάμπα με τους όρους που ήθελαν αυτοί. Αλλά δεν τους βγήκε γιατί υπήρχε ένας ηγέτης, ο Τάσος Παπαδόπουλος και γιατί υπήρξε και ο απρόβλεπτος παράγοντας που δεν τον είχαν υπολογίσει, που δεν τον περίμεναν που έπεσαν από τα σύννεφα! Να τα χαλάσει η Τουρκία με το Ισραήλ και να γίνουμε κώλος και βρακί μαζί του εμείς! Μίλησε και το Ισραήλ: εδώ έχουμε να κάνουμε με υπέρ ανθρώπους, τι πιλότοι είναι αυτοί! Ποια Τουρκία θα μας στήριζε αν γινότανε κάτι; Σιγά τα αυγά αυτοί είναι για τα πανηγύρια. Πάτησε πόδι και το ισραηλινό λόμπι, δηλαδή οι εβραίοι: την Ελλάδα και τα μάτια σας. Γιατί μας περίμεναν μεγάλα δεινά, το σχέδιο ήταν να κάνουν την ανεξάρτητη Κρήτη. Το παλεύουν από το 1976, γιατί ξέρουν πως εκεί είναι όλα τα λεφτά, όλα τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου!
Αν και ο σχεδιασμός ξεκίνησε το 1974 το 1976 βγήκαν οι πρώτοι χάρτες του ΝΑΤΟ που εμφάνιζαν την Κρήτη σαν ανεξάρτητη χώρα! Έχω δει και εγώ χάρτη με όλα τα αεροδρόμια του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη εκδόσεις 1978 που είχε την Σούδα και σαν χώρα την Κρήτη και όχι την Ελλάδα! το σχέδιο ήταν πολύ απλό: θα ξεσήκωναν τον κόσμο, θα τους λάδωναν και θα έδιναν ακόμα μικρότερα ποσοστά από τα κέρδη 2-3%, αλλά δεν τους βγήκε! θέλουν την Κρήτη οι ισραηλινοί για βάση σε περίπτωση πόλεμου και ισχυρές δυνάμεις να την στηρίζουν. Μια ανεξάρτητη Κρήτη με μόνο 40-60 πολεμικά αεροπλάνα και 5-6 πυραυλακατους. Δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτα, παρά μόνο να υπερασπίσει τα δικά της εδάφη. Μόνο μια ισχυρή Ελλάδα με 250 πολεμικά αεροσκάφη και ισχυρό ναυτικό, θα μπορούσε να το κάνει! Έτσι γλιτώσαμε γιατί δεν είμαστε μάγκες, γιατί δεν έτυχε αλλά γιατί μας βοήθησε ο Θεός!!

Ο Θεός, ο Θεός, όλο για αυτόν μιλάς και για αυτόν γράφεις! Μα βοηθάει ο Θεός, υπάρχει Θεός; Και Θεός υπάρχει και βοηθάει και τιμωρεί και σε εμένα στέλνει στο μυαλό μου αυτά που σας γράφω, την στιγμή που θέλει για να τα μάθετε. Όπως μου στέλνει της μελέτες για τα όπλα που τα ξέρω όλα αυτά που γράφω; Τηλεόραση δεν βλέπω, την έχω βγάλει από το σπίτι. Ίντερνετ δεν έχω, βιβλία δεν διαβάζω, παρά μόνο παρακλήσεις, χαιρετισμούς της Παναγίας, ψαλτήρι. Σε άδεια είμαι από την δουλειά μου και στην εκκλησία πάω! Ναι είμαι πλήρως αποκομμένος από τον κόσμο και όμως γράφω για τον κόσμο! Αν τιμωρεί ο Θεός; Τιμωρεί τους ασεβείς και πολύ μάλιστα. Θα σας αναφέρω ένα πρόσφατο περιστατικό που έγινε στην Αθήνα. Ένας μουσουλμάνος πήγε την γυναίκα του να γεννήσει σε ένα νοσοκομείο. Ήταν πλούσιος; Δεν πλήρωσε; Από τους λαθρομετανάστες ήταν; Δεν ξέρω να σας πω. Εκεί που έβαλαν την γυναίκα του στο δωμάτιο, υπήρχε μια εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό στην αγκαλιά της και έβαλε της φωνές! Βγάλτε αυτό το πράγμα από εδώ, δεν θέλω να το δει άμα γεννηθεί ο γιος μου! Ήξερε και το φύλλο του παιδιού! Θα καλέσω, θα διαμαρτυρηθώ θα, θα, φώναζε, έκανε φασαρία. Τελικά η διοίκηση του νοσοκομείου κατέβασε την εικόνα, γιατί υπήρξαν άνωθεν πιέσεις! Μην ανησυχείτε θα τον τιμωρήσει ο Θεός για αυτό που έκανε είπε κάποιος και μερικοί γέλασαν. Γελάστε όσο θέλετε άλλα ο Θεός θα το κάνει το θαύμα του και θα πιστέψετε. Έτσι και έγινε! Γεννήθηκε ο γιος του μουσουλμάνου και περίμενε περίχαρης τα νέα. Αλλά πήγε ο γιατρός και του είπε: μην ανησυχείς δεν θα δει ποτέ εικόνες του Χριστού και της Παναγίας ποτέ στην ζωή του, αφού γεννήθηκε τυφλός!! Έτσι ο Χριστός τον τιμώρησε, έτσι τιμωρεί και εμάς για να μετανοήσουμε και να έρθουμε κοντά του. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά σύγχρονα θαύματα. Θα έγραφα όχι για ώρες αλλά για μέρες! Θα πω τι έγινε σε ένα ακριτικό σχολείο, σε μια περιοχή της Ελλάδας που δεν χιονίζει ποτέ! Ένας από τα παιδιά του λυκείου ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία και έφερε και άλλους νέους κοντά σε αυτήν. Μια μέρα συζητούσαν και τσακωνόντουσαν με τον πρόεδρο του μονομελούς και με άλλα παιδιά. Ότι δεν υπάρχει Θεός, τι πιστεύετε τέτοιες κουταμάρες και τους αντέκρουε με πολλά επιχειρήματα. Στο τέλος η συζήτηση διακόπηκε από το κουδούνι. Θα σας φέρω τις πηγές μου την Δευτέρα, είπε ο πιστός μαθητής του Χριστού. Ναι καλά άμα χιονίσει θα πιστέψουμε, είπαν και έφυγαν. Όταν σηκώθηκαν την Δευτέρα το πρωί για να πάνε στο σχολείο, είχε χιονίσει και χιόνιζε ακόμα!! Ας γυρίζουμε τώρα στα δικά μας.

Μα γιατί να υποφέρουμε Θεέ μου; Γιατί δεν είμαστε κοντά του, γιατί δεν πιστεύουμε, γιατί δεν μετανοούμε. Αλλά επιμένουμε και φτάνουμε σε σημείο να τον κατηγορούμε κιόλας. Ο Θεός φταίει για όλα, αν υπήρχε γιατί δεν μας βοηθάει! Να τρώμε, να πίνουμε, να γλεντάμε, να κάνουμε του κόσμου τα αίσχη. Μα αυτά δεν δείχνει η τηλεόραση; Τότε πέταξε την στα σκουπίδια! Αυτά έδειχναν οι παλιές ελληνικές ταινίες; Οι παλιές σειρές στην τηλεόραση; Μα να μείνουμε πίσω; Μα που ζεις άνθρωπε μου; Εγώ δεν ζω στον κόσμο μου, μια χαρά είμαι. Ίσως ζω σε άλλον κόσμο, αυτόν που πρεσβεύει ο Χριστός, αυτόν που μας διδάσκουν οι γερονταδες. Εσείς όμως που ζείτε; Τι με νοιάζει εμένα να μάθω τα κούς,κούς και τι κάνει ο ένας και ο άλλος; Αν χόρεψε ζεμπέκικο, αν ξανά παντρεύτηκε, αν χώρισε, αν βρήκε άλλον, αν τα χάλασε και τα ξανά έφτιαξε, αν έβγαλε τον πισινό της και τα βυζιά της έξω η κάθε μια καρακάξα! Αυτά μωρέ είναι τα πρότυπα σήμερα! Γιατί δεν δείχνουν αξιόλογους ανθρώπους που έχουν υψηλό ερευνητικό έργο! Γιατί δεν παρουσιάζουν ανθρώπους που έκαναν καλές πράξεις; Να γυρίσουν σήριαλ που να αξίζουν με ηθικό δίδαγμα. Να δείξουν πραγματικές ιστορίες και όχι να φτιάχνουν ψεύτικες με αμερικάνικα πρότυπα. Που θέλουν τα παιδιά τους να τα κάνουν τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιούς και μοντέλα και τα στέλνουν σωρηδόν οι γονείς. Τι πατεράδες και μανάδες είναι αυτοί δεν ξέρω; Να βλέπουν την κόρη τους ξεβράκωτη και να καμαρώνουν! Να λένε δεν πειράζει και να πας με 20 άντρες στην ζωή σου, ακόμα και με περισσότερους για να έχεις εμπειρίες!  Τι πειράζει αν κάνεις και 10 εκτρώσεις και δεν κάνεις ποτέ οικογένεια και δικά σου παιδιά, οι εμπειρίες μας μαράνανε! Βρήκε ο γιος μας ένα καλό κορίτσι, η κόρη μας ένα καλό παιδί. Από τώρα θα παντρευτείς; Είσαι πολύ νέος θα βρεις ου πολλές οι ευκαιρίες γυναίκες μάτσο θα χορτάσεις δεν θα ξέρεις ποια να πρώτο πηδήξεις κάτσε ανύπαντρος και γύρνα για να έχεις εμπειρίες! Πήγαινε στα κλαμπ τα βράδια να γυρίσεις σπίτι σου το άλλο πρωί να μεθύσεις να χορέψεις με την μουσική στο διαπασών με τα κορίτσια ημίγυμνα επάνω στον πάγκο που σερβίρουν τα ποτά να κουνιούνται και να φαίνεται το βρακί τους σε κοινή θεά ε να βάλουν και το στριγκκ να φαίνονται ακόμα περισσότερα! Τι δεν έχεις κάνει παραφυση συνουσία; Πόσο πίσω είσαι χρυσή μου στον μεσαίωνα ζεις! Ούτε στοματικό έρωτα δεν ξέρεις; Καλά μωρή απροσάρμοστη είσαι πως θα γίνεις ευρωπαία αν δεν ξέρεις! τι δεν έχεις δοκιμάσει το διαφορετικό πόσο πίσω είσαι πάρε ένα χαπάκι! Τι δεν έχεις δοκιμάσει μαύρη; έλα κάπνισε ένα τσιγαράκι να μαστουρωθείς! Έλα μωρέ σιγά όλα εμπειρίες είναι να πας γυναίκα με γυναίκα και άντρας με άντρα! Σιγά μωρέ και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή μα να έχουν οι μαθήτριες γκόμενους και όχι εμείς να γυρίζουν τα μικρά και να πηδιούνται και εμείς όχι! Έλα μωρέ πήδα ότι σου κάτσει και μια μικρή ακόμα καλύτερα θα την μάθεις να στα κάνει όλα!
Έλα φιλενάδα να πάμε με κανέναν πιτσιρικά να μας το κάνει 5-6 φορές θα του δώσουμε και κανέναν βιάγκρα καλά θα περάσουμε. Τι δεν έχεις κάνει παρτουζα δεν έχεις πάει με πολλούς πόσο πίσω είσαι χρυσή μου!

Να μην το συνεχίσω εμένα αυτός δεν είναι ο κόσμος μου ούτε πρόκειται να ζήσω ποτέ εκεί εγώ ζω στον κόσμο και στο δρόμο του θεού στον δύσκολο δρόμο παλεύω να μη πέσω στην αμαρτία και στης παγίδες που μου στέλνει είμαι 50 ετών και αν ήθελα να ξένο πηδήξω σας δια βεβαιώ ότι δεν θα προλάβαινα από αυτές που μου κολλάνε να τις ικανοποιήσω όλες και εγώ δεν γυρίζω σε μέρη της αμαρτίας δεν τριγυρνάω τα βράδια έξω από το σπίτι μου εξάλλου σε περίοδο νηστείας είμαστε τώρα μέχρι το Πάσχα ούτε για καφέ δεν πάω ούτε φίλους έχω να πω μαζί τους τι να συζητήσουμε; πόσο ωραία είναι η γκόμενα που μας κοιτάει από απέναντι και μας κάνει τα γλυκά μάτια; Μα δεν έχεις πάει με άλλη γυναίκα στην ζωή σου εκτός από αυτή που παντρεύτηκες; Μα που ζεις άνθρωπε μου! ζω στον δρόμο του Θεού έλα και εσύ μαζί μου και μην με ζηλεύεις όπως ζηλεύεις και το παιδί μου γιατί ξεχωρίζει και θέλεις να το τραβήξεις στην αμαρτία όπως ζηλεύεις και την γυναίκα μου που λάμπει από το φως του Χριστού και αυτή δεν έχει φίλες και δεν αφήνει τα παιδιά της για να πάει για καφέ να σαλιαρίζει με τον απέναντι βλάκα να της λένε η φίλη της μα κουτή είσαι δεν έχεις δοκιμάσει άλλο πουλί! Όλο και όλα για το σεξ λες και εκεί είναι το κέντρο του κόσμου! Σας ζάλισα αλλά θα συνεχίσω αν μετανοούσαμε θα γλιτώναμε πολλά δεινά. Τώρα θα υποφέρουμε περισσότερο και έτσι αργεί ο Θεός την σωτηρία μας. αν γυρίζαμε πίσω στην εκκλησία νηστεύαμε κοινωνούσαμε κάναμε καθαρή εξομολόγηση και μετανοούσαμε για τις αμαρτίες μας θα γλιτώναμε πολλά δεινά. Δεν θέλουμε να μπούμε μέσα σε εκκλησία ούτε απέξω να περάσουμε αλλά θα πάμε γιατί μας δίνουν φαγητό στα συσσίτια! Μας ταΐζει η εκκλησία και την κατηγορούμε και από πάνω ενώ ξέρουμε ποιος έφταιξε. Αυτοί που κυβέρνησαν αυτή την χώρα και μας το παίζουν αθώες περιστερές ενώ κατέκλεψαν τα πάντα!

Αναρωτιέστε τι μας περιμένει. Τι θα γίνει στα επόμενα δυο χρόνια που θα έρθουν; Ε για στάσου λίγο εσύ τι είσαι και θα μας τα πεις αυτά προφήτης ή μάντης. Ούτε το ένα ούτε το άλλο εγώ μια αποστολή εκτελώ μέσα στο σχέδιο του Θεού είμαι και σας ενημερώνω όταν μου δίνει την εντολή. Μα ο εκλεκτός του Θεού είσαι! Όχι ένα τίποτα είμαι, ένα μηδενικό. Ένας άνθρωπος που εκτελεί της εντολές αδιαμαρτύρητα που ξέρει πως δεν θα κερδίσει τίποτα αυτό. Ούτε δόξα, ούτε πλούτη, ούτε δημοσιότητα! Ένα γρανάζι είμαι που γυρίζει και σκούζει για να σας ξυπνήσει, μήπως του ρίξετε λάδι με τις προσευχές σας και σωθούμε όλοι σαν έθνος! Τα λέω για χρόνια και κάθε φορά που γράφω προσθέτω νέα πράγματα μέσα. Είναι πολύ δύσκολο να ελετάς τας γραφάς" και να τις αποκρυπτογραφείς. Πρέπει να έχεις τεράστιες γνώσεις και να μην παραλείπεις και την πιο ασήμαντη λέξη. Τι μας περιμένει λοιπόν: μα πείνα, περισσότερη πείνα, μεγαλύτερη μείωση μισθών και συντάξεων. Διάλυση του κράτους πρόνοιας, των ασφαλιστικών ταμείων, αύξηση της εγκληματικότητας στις μεγάλες πόλεις. Ειδικά η επαρχία αντιστέκεται ακόμα αλλά θα πέσει και εκεί πείνα. Σιγά, σιγά και εκεί θα υποφέρουν για να βάλουν μυαλό! Για να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να τους σώσει κανείς, παρά μόνο ο Θεός και να πάνε κοντά του!

Το τι θα γίνει τα έχουμε πει και παλιότερα, πως θα εξελιχτούν τα γεγονότα. Εξάλλου έχουμε εκλογές τι θα γίνει σε αυτές; Μπορεί να βγει ο Σαμαράς μπορεί και όχι αυτοδύναμα και να κάνει κυβέρνηση συνεργασίας. Πάντως ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ που θα κατεβούν τα νούμερα του κάτω από το 20% του εκλογικού σώματος! Θα κατέβαιναν ακόμα περισσότερο αν θα πήγαινε ο κόσμος να ψηφίσει, γιατί η αποχή θα είναι μεγάλη. Τι ποσοστό θα πάρει ο Σαμαράς και ΝΔ; Όλα παίζονται γιατί υπάρχει και ο απρόβλεπτος παράγοντας. Δηλαδή να συμβεί ένα γεγονός που θα προβληθεί και να του ανεβάσει τα ποσοστά και να τσιμπήσουν τα κορόιδα οι ψηφοφόροι! Να περάσουν την γραμμή Καραμανλής ή τανκς, συγνώμη Σαμαράς ή χρεοκοπία ήθελα να πω και να βγει οριακά! Τι γραμμή θα κρατήσουν τα μεγάλα κανάλια; τι θα κάνουν οι Τούρκοι! Τι μπορούν να κάνουν οι Τούρκοι; Από ένα θερμό επεισόδιο που να πάρει σκληρή θέση ο Σαμαράς, μέχρι να κάνουν δηλώσεις εναντίον του. Πως δεν θέλουν να βγει, πως είναι σκληρό πυρηνικός κλπ. Πάντως εννιά κομματική βουλή δεν θα έχουμε. Εφτά μελής όμως σίγουρα 100%, αν υπάρξει πόλωση και συσπείρωση όπως υπάρχει πάντα στην Ελλάδα! Ε πως θα χειραγωγηθούν οι μάζες και θα ψηφίσουν τα κορόιδα! Πάντως με τίποτα τα δυο μεγάλα κόμματα δεν θα ξεπεράσουν το 60% των ψηφοφόρων! Για ακριβή ποσοστά θα μιλήσω μια εβδομάδα πριν τις εκλογές που θα είναι από τις δυσκολότερες σε πρόβλεψη αποτελέσματος. Θα ανατρέπει η μια δημοσκόπηση την άλλη! Αλλά το ζήτημα είναι ένα: θα κάνει κυβέρνηση ο Σαμαράς ναι ή όχι, ή θα εξελιχτούν γρηγορότερα τα γεγονότα; Θα κάνει κυβέρνηση θα την πάρει την εξουσία, θα γίνει ο τελευταίος πρωθυπουργός της Ελλάδας! Μόνο που θα κράτηση λίγο η εξουσία του περίπου δυο χρόνια, μετά θα έχουν διαλυθεί τα πάντα. Θα έχουν φύγει τα λεφτά, θα έχει έρθει η στάση πληρωμών. Θα υπάρχει ακυβερνησία! Θα έχουν γίνει εκλογές δεν θα έχει βγει κανείς. Δεν θα θέλουν να συνεργαστούν για να κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο. Τα γνωστά τα ξέρετε: όλο οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς!

Οι ένοπλες μας δυνάμεις θα έχουν τα κακά τους χάλια! Θα έχουμε πάρει μερικά δωρεάν οπλικά συστήματα από την Αμερική σε μεγάλες ποσότητες: άρματα, τεθωρακισμένα οχήματα, πλοία και αεροπλάνα. Αλλά με κακοπληρωμένους στρατιωτικούς που θα αντιμετωπίζουν το φάσμα της επιβίωσης, όντας στα όρια της εξαθλίωσης. Με ελάχιστα ανταλλακτικά και την ανυπαρξία προσωπικού στις μονάδες. Το να πάει η θητεία στους 12 μήνες μια κουβέντα είναι, όταν όλοι φοβούνται το πολιτικό κόστος! Αλλά θα πάει για να μειωθούν οι δείκτες της ανεργίας. Μέχρι και να πληρώσουν σκέφτονται για να υπηρετήσουν παραπάνω οι φτωχοί, να τους δίνουν 500 ευρώ τον μήνα. Άλλοι να φυλάνε σκοπιές και να πληρώνονται με την ώρα! Διάφορες αλχημείες για να πέσει η ανεργία και να δώσουν δουλειά σε καθεστώς υπό απασχόλησης! Στην χώρα θα βασιλεύει η αναρχία, η πείνα, η εξαθλίωση, το κλέψιμο! Ναι θα κλείσουν και μερικούς στην φυλακή για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον τους.

Στην βουλή θα πέφτουν οι πέτρες με το τσουβάλι! Θα υπάρχει απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο σύνταγμα μετά, από πολύ μεγάλα επεισόδια που θα γίνουν. Ο κόσμος θα κοντέψει να μπει μέσα στην βουλή και να τους λιντσάρει! Γύρω από την βουλή δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ίσως κόψουν και την κυκλοφορία των οχημάτων. Τον κόσμο δεν θα μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς! Πολιτικός δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο! Και τότε θα έρθει το ποθούμενο!

Στην Τουρκία τα πράγματα θα έχουν φτάσει σε οριακό βαθμό. Θα έχει τελειώσει η ιστορία με την Συρία και το Ιράν και είναι η ώρα να έρθει η σειρά της. Θα κάνει τότε της δόκιμες του νέου πυραύλου των 1,000 χιλιόμετρων και θα έχει προχωρήσει η σχεδίαση του πυραύλου των 2,500 χιλιόμετρων και τα εργοστάσια για την ατομική βόμβα! Η σχέση-σύγκρουση κεμαλιστών-στρατηγών με τον Ερντογάν- μουσουλμάνους- εκσυγχρονιστές θα έχει φτάσει στο έπακρο.  Οι στρατηγοί θα επέμβουν με την άδεια της USA, θα φάνε τον Ερντογάν και θα κάνουν πραξικόπημα. Αλλά ο κόσμος στην Τουρκία δεν θα είναι μαζί τους. Έτσι για να αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα, θα επιτεθούν στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Στην Ελλάδα θα χτυπήσουν και θα πάρουν ξαφνικά δυο πολύ μικρά νησιά με αεραποβάσεις! Θα στείλουν τα ελικόπτερα τους αφού πρώτα θα κάνουν μια παραπλανητική ενέργεια. Δηλαδή θα στείλουν  ισχυρές αεροπορικές δυνάμεις, να κάνουν μια παραβίαση του εναέριου χώρου προς την Λήμνο με 30-40, ή και με περισσότερα αεροσκάφη. Ή ακόμα  προς δυο μεριές, για να μας αναγκάσουν να στρέψουμε την προσοχή μας προς τα εκεί! Οι ανύπαρκτες φρουρές με τους ελάχιστους φαντάρους, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Θα τους καλέσουν να παραδοθούν με την υπόσχεση ότι δεν θα τους πειράξουν, αλλά ότι θα τους μεταφέρουν σε άλλη χώρα μαζί με τον άμαχο πληθυσμό. Ή θα τους ρίξουν με σκληρά πυρά πάνω από τα κεφάλια τους και θα παραδοθούν. Πάντως απώλειες δεν θα σημειωθούν μόνο τραυματισμοί! Αν απορείτε;
Τι μπορεί να κάνει ένας επιλοχίας με 10 φαντάρους, εναντίων 200 Τούρκων καταδρομέων που θα έχουν κατεβεί με 13-14 ελικόπτερα! Εξάλλου δεν συμφέρει τους Τούρκους ούτε οι βιαιότητες, ούτε απώλειες στον άμαχο πληθυσμό γιατί θα τα καλύψει αυτά η τηλεόραση. Δηλαδή δεν θα προλάβουμε να αντιδράσουμε και θα κάνουν πίσω οι Τούρκοι! Δεν θα προκαλούν, ούτε θα φέρνουν εντάσεις για να σταματήσουν τα πράγματα εκεί. Να μην επεκταθούν δηλαδή οι συγκρούσεις,
αλλά θα ζητάνε μερίδιο από το πετρέλαιο. Στην Τουρκία η νίκη θα φέρει κύμα ενθουσιασμού, νικήσαμε τους Έλληνες! Στην Ελλάδα η ανύπαρκτη κυβέρνηση θα ψελλίζει βοήθεια από τον ΟΗΕ. Οι ξένοι θα λένε ότι έλεγαν στην Κύπρο: να τα βρείτε, υπομονή! Αλλά τι έγινε στην Κύπρο; Έπαιξαν και με τις δυο πλευρές! Αφού αποτύχαμε να φάμε τον Μακάριο με το πραξικόπημα που θα σήμαινε αν τα κατάφερναν, την ένωση με την Ελλάδα! Μετά κάλεσαν τους Τούρκους και έγινε η εισβολή αλλά οι Τούρκοι δεν τους έφτασαν όσα τους έδιναν, ήθελαν περισσότερα και τα πήραν.

Ο ΟΗΕ θα καταδικάσει την Τουρκία, αλλά αυτή θα ζητάει μερίδιο από το πετρέλαιο και θα επιμένει. Στην Ελλάδα οι στρατιωτικοί θα πάρουν την εξουσία και θα κλείσουν τα σύνορα, κάνοντας επιστράτευση με κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Θα ετοιμαστούν για να καταλάβουν τα νησιά, θα απειλήσουν με πόλεμο την Τουρκία, θα διεκδικήσουν την ΑΟΖ! Θα γίνει χαμός, αλλά γιατί να επέμβουν οι στρατιωτικοί; Γιατί να το κάνουν; Γιατί θα γίνουν πολλά επεισόδια στην Αθήνα, με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και θα γίνουν πολλές βιαιότητες. Θα στείλουν και πράκτορες οι Τούρκοι με όπλα, για να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην χώρα! Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό. Προσοχή δεν θα έρθει μόνος του, θα τον καλέσουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Για να επιβάλει την τάξη και να σώσει την χώρα. Δηλαδή δεν θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα όπως νομίζουν μερικοί, αλλά όλα θα ελέγχονται από τον στρατό! Θα πλημμυρίσει η Αθήνα από στρατιώτες και παλιά άρματα και θωρακισμένα που θα επιβάλουν την τάξη για της βίας. Όποιος παραβαίνει της εντολές θα πυροβολείται χωρίς οίκτο! Όποιος κλέβει, σπάει κλπ θα τον πυροβολούν. Θα δώσει εντολή να υπερασπιστούν τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος ο κόσμος να αντισταθεί από παραβίαση της οικίας του. Θα πεθάνουν πολλοί κλέφτες και απατεώνες αλλά και λίγοι άδικα. Οι κακοποιοί θα εξοντωθούν, κυρίως οι ξένοι που είναι και το 90% και οι δικοί μας θα λουφάξουν! Δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό μετά την αναρχία που θα επικρατήσει. Κάποιοι δεν θα τολμήσουν να το ξανά κάνουν, αν ξέρουν πως θα τους πυροβολήσουν χωρίς οίκτο! Εξάλλου για αυτό φταίει η τηλεόραση με αυτά που δείχνει, με αυτά που λέει! Όταν ξέρουν πως δεν κινδυνεύουν, κλέβουν και χτυπούν χωρίς οίκτο. Αν ήξεραν πως θα μπορούσε ο καθένας να τους πυροβολήσει και να χάσουν την ζωή τους, δεν θα το έκαναν. Η ατιμωρησία έχει φέρει την χώρα σε αυτό το χάλι και η ανοχή στα κακοποιία στοιχεία. Το ίδιο θα γίνει και στις φυλακές, θα δημιουργηθούν στρατιωτικά δικαστήρια που θα δικάζουν με την ποινή του θανάτου στους μεγάλους εγκληματίες. Δεν θα την γλιτώσουν και οι πολιτικοί, δηλαδή όσοι έφαγαν αλλά και άλλοι. Θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι και όλος ο κόσμος θα πει μπράβο! Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν, θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες και κανείς δεν θα τους γλιτώσει!

Αυτοί που θα πληρώσουν όμως την νύφη θα είναι οι έγχρωμοι ξένοι λαθρομετανάστες, που θα τους διώξουν μέσω Σκοπίων για την Ευρώπη με το ζόρι. Κάποιοι θα πεθάνουν, ειδικά όσοι αρνηθούν να φύγουν. Θα υπάρξει απαγόρευση να τους δίνεις δουλειά, φαγητό, ακόμα και να μένουν σε σπίτι! Έτσι θα ξεβρομίσει η χώρα από δαύτους και δεν θα υπάρξει οίκτος για αυτούς. Αφού αυτοί θα πρωτοστατήσουν στα επεισόδια και στις λεηλασίες. Δεν θα υπάρξει οίκτος και για τους έμπορους ναρκωτικών! Η εντολή θα είναι μια σκοτώστε τους άμα τους πιάνετε με ναρκωτικά και με όπλα, να καθαρίσει το σύμπαν, να αδειάσουν οι φυλακές! Αν σημειωθεί εξέγερση κρατούμενων θα την καταστείλουν με τα όπλα. Αφορμές θα δοθούν έτσι θα καθαρίσει η χώρα.

Μα στο εξωτερικό μέτωπο θα έχει η νέα κυβέρνηση το μεγάλο πρόβλημα. Θα μας λείπουν προϊόντα, πετρέλαιο, λεφτά δεν θα υπάρχουν! Τα αποθέματα πετρελαίου θα τα διαχειρίζονται οι ένοπλες δυνάμεις και το κοίτασμα του Πρίνου που θα είναι το μόνο πετρέλαιο που θα έχει η χώρα! Η στρατιωτική κυβέρνηση θα κοιτάξει να αγοράσει ανταλλακτικά για τις ένοπλες δυνάμεις και να εκπαιδεύσει τον στρατό όσο μπορεί! Κυρίως με βελτίωση της φυσικής κατάστασης και θεωρητική εκπαίδευση αλλά και πρακτική! Όλοι οι νέοι θα είναι φαντάροι χωρίς εξαιρέσεις στα σύνορα και οι μεγαλύτεροι στην πολιτοφυλακή. Στα βόρεια σύνορα μας δεν θα κουνηθεί κανείς! Οι Αλβανοί δεν θα κάνουν τίποτα! Αντίθετα θα μας διαβεβαιώσουν πως δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μαζί τους, γιατί κινδυνεύουν οι περιουσίες τους στην Ελλάδα. Η αλβανική μαφία όμως θα εξοντωθεί γιατί θα δώσουν στην Ελλάδα ότι στοιχεία έχουν, εξάλλου και αυτοί θέλουν να απαλλαγούν από αυτή. Για την Βουλγαρία δεν το συζητάμε καθόλου, ξέρουν πως αν πέσει η Ελλάδα αυτοί θα έχουν μετά σειρά. Έμειναν τα Σκόπια που και αυτά ξέρουν πως αν κουνηθούν θα τους λιώσουμε! Αλλά αφού δεν έχει γίνει πόλεμος δεν μπορούν να κάνουν μαγκιές, έτσι θα κάτσουν στα αυγά τους! Αλλά αυτοί θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από τους λαθρομετανάστες που θα διώξουμε! Θα έχουν εντάσεις και πολλά επεισόδια στο έδαφος τους, κατά πόσο θα έχει έρθει το τέλος τους είναι ανάλογο των άλλων γειτόνων. Αν επιτεθούν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία, ή πάνε για να τους σώσουν! Τότε θα πάμε και εμείς και θα το μοιράσουμε στα 4! Αλλά δεν θα γίνουν όλα όπως τα θέλουμε! Εξάλλου εμάς τα Σκόπια δεν μας ενδιαφέρουν, εκτός από το μοναστήρι και την γύρω περιοχή που ζουν Έλληνες. Αλλά μας ενδιαφέρει μια ανταλλαγή εδαφών με τους Αλβανούς με την Βόρειο Ήπειρο! Αυτό είναι για το μέλλον όμως όχι για τώρα!

Θα μπουν στρατιωτικοί ελεγκτές και θα ελέγχουν, αν και ποιος έκλεψε και πότε! Θα εφαρμοστεί αναδρομικά το πόθεν έσχες, γιατί πρέπει να βρεθούν λεφτά και θα την πληρώσουν πολλοί απατεώνες! Γιατί πρέπει ο λαός να δει πως κάποιος τους τιμωρεί για να μην γίνει το χάος. Η Τουρκία θα βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί θα την καταδικάσει ο ΟΗΕ και δεν θα κερδίζει τίποτα στον εξωτερικό τομέα. Έτσι θα κάνει το λάθος να πιέσει της καταστάσεις για να κερδίσει μερίδιο από το πετρέλαιο και θα απειλεί την Κύπρο. Θα κάνουν συνεχώς ασκήσεις τα άρματα στην πράσινη γραμμή και θα λένε ότι θα εισβάλουν, αν δεν πάρουν μερίδιο οι τουρκοκύπριοι αλλά και οι ίδιοι οι Τούρκοι! Θα απειλούν και δεν θα γίνεται τίποτα και στο τέλος θα κάνουν το λάθος. Να κάνουν μια μικρής κλίμακας επίθεση για να πιέσουν ακόμα περισσότερο την κυπριακή κυβέρνηση. Θα καταλάβουν τους στόχους αλλά δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την σύγκρουση που θα γενικευτεί. Όλη η Κύπρος θα φλέγεται και θα απειλούνται οι επενδύσεις και τα πετρέλαια! Έτσι κάποιος πρέπει να επέμβει και να σταματήσει την Τουρκία. Δηλαδή το Ισραήλ; Όχι! Οι ισραηλινοί το μόνο που θα κάνουν, είναι να επιβάλουν απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Κύπρο. Ίσως προβούν σε μερικές αεροπορικές επιθέσεις και τίποτα περισσότερο, γιατί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα! Όλα τα μουσουλμανικά κράτη θα επέμβουν φραστικά: αν επέμβετε θα βοηθήσουμε την Τουρκία και θα αναγκαστεί να κάνει πίσω!

Ένας πόλεμος όμως που μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια και με την Τουρκία να απειλεί συνεχώς, πετρέλαια και φυσικό αέριο δεν βγαίνουν. Οι ισραηλίτες θα καλέσουν την Ρωσία να βοηθήσει, το ίδιο θα κάνει και η στρατιωτική κυβέρνηση στην Αθήνα, το ίδιο και η Κύπρος! Θα γίνουν πολλές μυστικές συνομιλίες με τους ρώσους: αν επέμβετε θα σας δώσουμε το μεγαλύτερο μερίδιο από το πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Βέβαια με ποσοστό 20% αλλά θα αγοράσουμε και πολλά όπλα από εσάς! Ασφαλώς και δεν θα ξεκινήσουν έτσι οι διαπραγματεύσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους ρώσους μικρότερα ποσοστά από τα οικόπεδα 30-35% και να πάρουμε μεγαλύτερο ποσοστό 25-26% από αυτό που εξορύσσεται. Όταν πάρουν αυτά που θέλουν οι ρώσοι θα επέμβουν, πρώτα φραστικά, μετά απειλητικά και στο τέλος δυναμικά! Δεν θα θέλουν να κάνουν πόλεμο αλλά θα αναγκαστούν. Δηλαδή θα τα φέρει ο Θεός έτσι που θα τους αναγκάσει να επέμβουν. Στης απειλές της Ρωσίας θα απαντήσουν οι τούρκοι, κλείνοντας τα στενά των Δαρδανελίων. Θα απειλήσουν τους Αρμένιους και θα γίνει και κάτι ακόμα! Θα χτυπήσουν την πρεσβεία της Ρωσίας στην άγκυρα, οι εξαγριωμένοι ηλίθιοι μουσουλμάνοι που θα διαδηλώνουν και θα υπάρξουν νεκροί ρώσοι. Μετά από αυτό το τελεσίγραφο των ρώσων θα είναι άμεσο. Αν δεν αποχωρήσετε αύριο από τα εδάφη θα έχουμε πόλεμο! Θα υπάρξει και δεύτερο καταδικαστικό ψήφισμα από τον ΟΗΕ για την Κύπρο και θα έχει την κοινή γνώμη με το μέρος του ο Πούτιν. Από εκεί και μετά τα γεγονότα θα έρθουν ραγδαία. Θα ζητήσουν και την βοήθεια των ρώσων οι αρμένιοι, γιατί θα υποστηρίξει η Τουρκία το Καζακστάν κλπ. Τους γείτονες δηλαδή μουσουλμάνους δημόσια και η Γεωργία θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, μέσα στο μάτι του  κυκλώνα. Μετά θα επιτεθούν οι ρώσοι στα στενά και θα τα καταλάβουν αλλά και την ανατολική Θράκη! Επίθεση θα γίνει και από την αρμενία. Βλέποντας τους ρώσους να χτυπάνε και άλλοι θα τρέξουν να αρπάξουν εδάφη και πρώτη η Συρία για το κακό που της έκανε, ενώ οι εβραίοι θα ξεσηκώσουν τους κούρδους! Θα επιτεθούν και οι ιρανοί αλλά με άλλο σκοπό: να διαπραγματευτούν τα εδάφη που θα καταλάβουν για την ίδρυση κουρδικού κράτους, για να μην έχουν αυτοί απώλειες μελλοντικά.

Εμείς δεν θα πολεμήσουμε, ίσως μόνο με μικρές ειδικές δυνάμεις, όχι όμως και οι κύπριοι. Το δίλημμα της Τουρκίας θα είναι μεγάλο, τι να προστατέψει; Έτσι θα επιλέξει να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο και ειδικά άρματα, γιατί ο ξεσηκωμός των κούρδων θα τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά δεν θα φύγουν έτσι, αλλά θα προσπαθήσουν να κλείσουν μια συμφωνία- ανακωχή, επιστροφή στα πρότερα εδάφη, θα σας δώσουμε την Αμμόχωστο. Αλλά όταν διαπιστωθεί ότι φεύγουν οι τούρκικες δυνάμεις κατοχής και έχουν μειωθεί πάνω από το μισό, ίσως και περισσότερο, θα επιτεθούν οι κυπριακές ένοπλες δυνάμεις και μετά από σκληρές μάχες που δεν θα υπάρξει έλεος, θα κάμψουν τις δυνάμεις του τουρκοκυπριακού κράτους και τους εναπομείναντες τούρκους στρατιώτες. Ενώ οι έποικοι θα τρέχουν για να γλιτώσουν προς ανατολάς, να μπουν σε ένα καράβι και να φύγουν. Οι Έλληνες δεν θα πολεμήσουν! Θα πουν ότι θα επιτεθούν και οι ίδιοι αν δεν φύγετε από τα νησιά που καταλάβατε! Με τους όρους να πείτε πως μόνο εμείς έχουμε δικαιώματα από την ΑΟΖ, πως δεν διεκδικείτε τίποτα από το πετρέλαιο και πως αναγνωρίζεται τα 12 μίλια στο αιγαίο κλπ. Δεν έχουν άλλη λύση οι τούρκοι από να τα κάνουν όλα αυτά, έτσι εμείς θα μείνουμε απέξω από τον πόλεμο. Μάχες θα γίνουν και στο αιγαίο, αερομαχίες, πλοία θα βουλιάξουν! Το αεροπλανοφόρο των ρώσων θα πάνε να χτυπήσουν οι τούρκοι! Θα χάσουν όλη την αεροπορία τους: πάνω από το 80-85% κατεστραμμένα ή μη επισκευάσημα αεροσκάφη και πάνω από το 75-80% του στόλου τους! Ουσιαστικά η Τουρκία δεν θα υπάρχει σαν μάχιμη δύναμη μετά. Οι απώλειες από την πλευρά των ρώσων θα είναι ελάχιστες, σε σχέση με την σφοδρότητα του πολέμου. Η τουρκική αεροπορία θα καταστραφεί όπως και η αιγυπτιακή το 1967, όχι στο έδαφος όμως αλλά και στον αέρα! Θα ρίχνουν τους πυραύλους από μεγάλη απόσταση οι τούρκοι πιλότοι, μπας και γλιτώσουν και φάνε κανένα ρώσο! Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο λάθος τους! Εκμεταλλευόμενοι οι ρώσοι πιλότοι τα γρήγορα τους δικινητήρια αεροσκάφη, θα επιταχύνουν, θα γλιτώνουν από τους πυραύλους των τούρκων και θα επιστρέφουν, όταν θα τρέχουν για να γλιτώσουν αυτοί. Θα τους πλησιάζουν γρήγορα με την μεγάλη ταχύτητα που αναπτύσσουν τα αεροσκάφη τους και θα τους ρίχνουν, κάνοντας σκοποβολή, τινάζοντας τους στον αέρα! Το ίδιο θα κάνουν οι ρωσικοί πύραυλοι μεγάλης απόστασης εναντίων πλοίων!
Η συνέχεια
Τα χάλια μας τα μαύρα και ακόμα περισσότερα.
Η γεωπολιτικά ανάλυση από τον Μικρό Ήρωα,Δικαίο Γεώργιο.

Μετά θα επέλθει ησυχία! Ο ΟΗΕ θα καταδικάσει την Ρωσία και θα πει να φύγει από τα τούρκικα εδάφη αλλά η Ρωσία δεν θα το κάνει. Στην διαλυμένη Τουρκία θα αλληλοσφάζονται ακόμα με τους κούρδους. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουν στα εδάφη που έχουν καταλάβει. Η συμφωνία θα έχει λήξη που ρυθμίζει τα εδάφη της Τουρκίας. Οι αρμένιοι θα διεκδικούν τα εδάφη τους και θα τα κερδίσουν! Οι κούρδοι θα διεκδικούν να κάνουν κράτος με τα νώτα τους καλυμμένα, από την Συρία και το Ιράν αλλά και το Ιράκ! Ευρωπαίοι Αμερικανοί αλλά και το ΝΑΤΟθα βγει εναντίον της Ρωσίας και θα πάνε να την διώξουν. Αφού θα απειλήσουν και εμάς να μην ισχύσει η συμφωνία για τα πετρέλαια, αλλά θα απειλήσουν και την Κύπρο! Εμείς θα καθόμαστε σαν κλώσες, θα κακαρίζουμε αλλά δεν θα κουνιόμαστε! Ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο, άσχετα αν θα μας δώσουν στρατιωτική βοήθεια. Μα εδώ διέλυσαν μια Τουρκία, εμείς πως θα πολεμήσουμε; Θα σας δώσουμε και άρματα και αεροπλάνα και πλοία ακόμα!Καραβιές θα τα ξεφορτώνουν και εμείς θα τα κοιτάμε και δεν θα τα ακουμπάμε! Μα πρέπει να τα μάθουμε πρώτα να εκπαιδευτούμε, να τα βάψουμε, να στεγνώσει πρώτα το χρώμα, δεν πέτυχε η βαφή, θα τα ξανά βάψουμε! Θα κωλυσιεργούμε και δεν θα λαμβάνουμε θέση! Θα κάνουμε τους κουτούς, τους χαζούς, τους κούφους, τους στραβούς! Τα ξένα στρατεύματα θα έρθουν από Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Αμερική κλπ μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και θα προωθηθούν στο μέτωπο μέσο Εγνατίας οδού! Θα έχουν περάσει μήνες για να γίνουν όλα αυτά. Δηλαδή να μαζευτούν οι δυνάμεις, να συγκεντρωθούν να ξανά ενεργοποιηθούν παλιά άρματα και παλιά αεροπλάνα. Δηλαδή να επισκευαστούν για να λειτουργήσουν. Αλλά το ίδιο θα κάνει και η Ρωσία, θα είναι έτοιμη για την σύγκρουση! Στο τέλος βλέποντας την σύγκρουση αναπόφευκτη θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί! Μάχες θα γίνουν μικρής κλίμακας όμως! Στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία: να δώσει ένα μέρος από το μερίδιο του πετρελαίου. Αλλά τα εδάφη που έχει καταλάβει θα τα πάρει η Ελλάδα, γιατί δεν θέλει να ελέγχουν τα στενά άλλοι! Η απειλή θα είναι άμεση: ναι θα κάνουμε πίσω, αλλιώς αν δεν δεχτούν την συμφωνία θα μιλήσουν τα πυρηνικά όπλα!

Τώρα πως θα εξοντωθούν οι τούρκοι και πως θα φύγουν από τα εδάφη που έχουν καταλάβει οι ρώσοι! Οι κούρδοι θα φύγουν από μόνοι τους. Ένα μεγάλο μέρος για να πάει στο κράτος που θα δημιουργηθεί. Ξέρουν και φοβούνται ότι θα τους σφάξουν οι τούρκοι, όταν θα φύγουν οι ρώσοι.Καραβανιές από αυτούς θα φεύγουν δήθεν σαν πρόσφυγες και μέσο άλλου δρόμου θα καταλήγουν μέσο Συρίας, Ιράν στα κουρδικά εδάφη. Οι κρυπτό χριστιανοί θα μένουν σε ειδικές συνοικίες και τώρα πια θα δείχνουν την πίστη τους! Θα το κάνουν γιατί οι εναπομείναντες φανατικοί μουσουλμάνοι θα δείξουν την δυσαρέσκεια τους και όχι μόνο! Δηλαδή θα δεχτούν συνεχόμενες επιθέσεις με εκρηκτικά, με μαχαιριά, με λοστούς αλλά και με όπλα και αυτοί αλλά και οι ρώσοι! Όταν θα πλησιάζουν οι ξένες δυνάμεις οι τούρκοι θα ξεσηκωθούν, αλλά οι ρώσοι θα τους λιώσουν. Θα ρίξουν βόμβες νετρονίου που σκοτώνουν ανθρώπους αλλά δεν πειράζουν τα κτίρια! Θα σκοτώνουν αβέρτα τούρκους χωρίς οίκτο, έτσι θα τους εξαναγκάσουν να φύγουν για να γλιτώσουν. Εδώ ενδέχεται να γίνει το μεγάλο λάθος: να έχουν πυρηνικό όπλο οι τούρκοι κατασκευάσει ή να το κλέψουν από τους αμερικάνους και να το ρίξουν! Αν το κάνουν τότε είναι που θα τους λιώσουν οι ρώσοι χωρίς οίκτο! Θα ρίξουν τακτικά πυρηνικά όπλα αλλά όχι στην ανατολική Θράκη και στα στενά.
Στην χειρότερη θέση θα βρεθεί η Γεωργία γιατί θα την χτυπήσουν οι ρώσοι. θα το κάνουν για να μην υπάρχει κοντά στα σύνορα τους κανένας εχθρός! Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι γεωργιανοί είναι να πάνε με τους ρώσους, αλλά αυτό δεν θα γίνει! Ή να μην προβάλουν καθόλου αντίσταση, να σηκώσουν τα χέρια ψηλά με λευκές σημαίες! Γιατί αν αντισταθούν στους ρώσους δεν θα δείξουν οίκτο! Τραυματίες, στρατιώτες με τα χέρια ψηλά ή με λευκές σημαίες, ακόμα και άμαχος πληθυσμός θα πυροβολούνται χωρίς ενοχές και τύψεις! Δηλαδή αδιακρίτως!

Μέσα στην συμφωνία για τα εδάφη που θα πάρουν οι έλληνες θα είναι και μια παράγραφος. Μπορούν να μείνουν όσοι θέλουν, αρκεί να μην είναι μουσουλμάνοι αλλά χριστιανοί! Αλλά και να έρθουν από τα εδάφη της Τουρκίας, αλλά μόνο χριστιανοί! Αυτό είναι το 1/3 του πληθυσμού της Τουρκίας που λένε οι γραφές. Δηλαδή όσοι έμεναν στην ανατολική Θράκη αναλογικά πάνω από το 50%. Έτσι ο μόνος πληθυσμός που θα απομείνει θα είναι οι πρώην κρυπτό χριστιανοί και οι μορφωμένοι που θα γίνουν χριστιανοί για να γλιτώσουν και δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω στον μουσουλμανισμό.
Έτσι η Ελλάδα θα είναι ισχυρή και χωρίς απώλειες, την εξουσία θα την έχουμε εμείς! Δηλαδή οι άνθρωποι του Θεού και θα μπορέσουμε να βγάλουμε το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τον χρυσό μας. Κανείς δεν θα μας πειράξει! Θα μας χαρίσουν τα χρέη γιατί μας έχουν ανάγκη και σιγά, σιγά θα ανεβαίνουμε! Οι επενδύσεις που έγιναν στην Τουρκία θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, γιατί θα κινδυνεύουν λόγο των φανατικών μουσουλμάνων. Η Κωνσταντινούπολη θα γίνει πάλι ελληνική και θα πηγαίνουμε να την επισκεπτόμαστε! Το ίδιο και η Ίμβρος και η Τένεδος. Θα ησυχάσουμε και από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες γιατί τα σύνορα με την Τουρκία θα είναι κλειστά, εκτός από μια, δυο διόδους! Λεφτά θα υπάρχουν αλλά θα τα διαχειρισθούν με φειδώ και δεν θα τα σπαταλήσουν σε ανόητες αυξήσεις. Θα βελτιωθεί το κράτος πρόνοιας, η παιδεία, οι παρωχημένες υπηρεσίες, θα φτιαχτεί βιομηχανία αλλά και πολεμική βιομηχανία. Ξέροντας ότι κανείς δεν μας βοήθησε και έχοντας οι στρατιωτικοί τα ηνία, δεν θα θέλουν να εξαρτώνται από τον καθένα ξένο κέρατα! Ίσως και εγώ βρω μια θέση τότε, για να αναπτύξω ένα μικρό μέρος από τα όπλα μου και να βοηθήσω στην ενίσχυση των πολεμικών μας δυνάμεων! Θα το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος, ότι ο θεός μας βοήθησε και μόνο ο Θεός! Θα υπάρχει λογοκρισία, θα γυρίζονται σωστά σήριαλ στην τηλεόραση και ταινίες που θα τις χρηματοδοτεί το κράτος, για να ανεβάζουν τους Έλληνες. Να δείχνουν τα σωστά ήθη και έθιμα και να τους δίνουν σωστά παραδείγματα και καλές πράξεις. Όλα αυτά που θα γίνουν όμως θα έχουν και ένα αντίκτυπο. Θα σημειωθούν περισσότερες γέννησης και θα γεννηθούν πολλά νέα παιδιά! Οι γιαγιάδες θα κοιτάνε να βοηθήσουν τα εγγόνια τους και θα μαλώνουν τα παιδιά τους οι γονείς για να παντρεύονται μικροί. Έτσι θα ξαναγεννηθεί η Ελλάδα μας και θα μεγαλώσει!

Εξάλλου ένα μέρος από τους Έλληνες του εξωτερικού, θα γυρίσει πίσω στον τόπο του. Δουλειές θα υπάρχουν αλλά και περιούσιες σε καλή τιμή, για να αγοράσουν στην ανατολική Θράκη! Έτσι θα έχει επιπλέον έσοδα το κράτος! 1 εκατομμύριο σπίτια αν πουληθούν με 100,000 ευρώ έκαστο, έχεις ένα ποσό των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ! Έτσι για να δώσουμε ένα παράδειγμα, αν και τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα από την άξια των κτημάτων, των οικοπέδων, των σπιτιών, των βιομηχανιών κλπ της ανατολικής Θράκης! Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ σε εξευτελιστικές τιμές! Αν μοιράσεις τα μισά στους κρυπτό χριστιανούς που θα μείνουν και θα έρθουν. Τα αλλά μισά θα τα πουλήσεις σε έλληνες του εξωτερικού, αλλά και σε όσους έλληνες έχουν χρήματα. Έτσι θα έχεις έσοδα πάνω από τα 500 δισεκατομμύρια ευρώ. Ασφαλώς και δεν μπορείς να τα πουλήσεις σε έναν χρόνο, αλλά κάποιοι αναρωτιούνται και που θα βρεθούν τα λεφτά μετά; Πως θα αλλάξουν όλα; Σε κάποιους αυτά φαίνονται βάρβαρα και απολίτιστα και ξεχνάνε της περιούσιες των ελλήνων που έκλεψαν οι τούρκοι το 1922 αλλά και σε άλλες εποχές! Αν υπολογίσουμε την ανατολική Θράκη και τα στενά, είναι λιγότερα αναλογικά από αυτά του έχασαν οι Έλληνες το 1922 από την Μικρά Ασία και τον πόντο! Από της περιουσίες που μας έκλεψαν τότε, αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό λυπάμαι. Για να ακριβολογήσω, δηλαδή να γίνω απόλυτα ακριβής. Είναι σαν να είχαμε τα εδάφη που είχαν  οι Έλληνες τότε, εκτός των παραλίων της Μικράς Ασίας, την Σμύρνη και τον μισό Πόντο! Δηλαδή ακόμα λιγότερα θα έχουμε πάρει από όσα μας πήραν οι τούρκοι, ούτε τα μισά! Και μας σκότωσαν και μας σκοτώνουν για αιώνες και μας κλέβουν για αιώνες! Αλλά υποφέρουμε εξαιτίας της δύσης που μας μισούσε και ήθελε να μας καταστρέψει. Δυο φορές το προσπάθησαν με τις σταυροφορίες, αλλά το καταλάβαμε και με το ισχυρό  ναυτικό, τους μεταφέραμε στους Αγίους Τόπους και γλιτώσαμε και τους εξόντωσαν οι άραβες. Την τρίτη φορά μας βρήκαν σε αδυναμία και μας κατέστρεψαν. Λεηλάτησαν και κατάλαβαν τα εδάφη μας. Μας σκότωσαν μας άρπαξαν τις περιούσιες μας και μετά έστειλαν τους τούρκους για να μας αποτελειώσουν! Όσο για  τους τούρκους δεν κάνουν τίποτα άλλο για 800 χρόνια από το να μας σκοτώνουν, να μας κλέβουν, να μας βιάζουν και να αρπάζουν τις περιουσίες μας! Αρκετά πια μέχρις εδώ!

Θα τα ξαναπούμε! Μέχρι τότε με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, με ελπίδα και αγάπη με πίστη ακλόνητη, με Χριστό και ορθοδοξία! Χέρι, χέρι πιασμένοι σαν σωστά παιδιά του Χριστού, τραγουδώντας ύμνους αγάπης, θα παλέψουμε και
Θα αλλάξουν όλα! Το σύνθημα που γράφετε στους τοίχους από τους αναρχικούς, πως με προσευχές δεν σώζεται ο κόσμος είναι λάθος! Γιατί δεν ξέρουν την αλήθεια, ίσως ξέρουν μόνο την μισή. Με προσευχές και με αγώνα σώζετε ο κόσμος, με προσευχές και αγώνα! Έτσι έλεγαν και οι αγωνιστές του 1821! Έτσι έλεγαν και οι προ παππούδες μου  οι Δικαίοι και ο  αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Δικαίος, δηλαδή ο Παπαφλέσσας! Προσευχηθείτε και αγωνιστείτε και θα νικήσουμε!

Μικρός Ήρωας.
Δικαίος Γεώργιος.           
ΥΣ. Αναρωτιέστε γιατί θα μας χαρίσουν τα χρέη; Γιατί θα αρνηθεί η στρατιωτική κυβέρνηση να τα πληρώσει. Αφού μας χρωστάει η Γερμανία και δεν μας τα δίνει, δεν τα δίνουμε και εμείς! Έτσι θα επέλθει συμβιβασμός, όσα χρωστάμε θα τα αναλάβει η Γερμανία. Δηλαδή θα την πιέσουν για να το κάνει,

σε τέτοιο βαθμό που δεν θα έχει άλλη εκλογή! Και επειδή είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας χρωστάει, θα το κάνει γιατί θα γλιτώσει πολλά. Θα την πιέσουν όλες οι άλλες μεγάλες χώρες και θα το κάνει θέλοντας και μη. Αναρωτιέστε για αυτό που λένε οι γέροντες πως η Ελλάδα θα πολεμήσει μόνο 3 ημέρες, ενώ ο πόλεμος θα κρατήσει 6 μήνες! 3 ημέρες είναι συνολικά οι διάρκεια των μαχών, ας μην ξεχνάμε πως Ελλάδα είναι και η Κύπρος! 3 ημέρες είναι η συνολική διάρκεια πόλεμου στον ελλαδικό και κυπριακό χώρο! Αν εξαλειφτούν τα χρέη μας, τα έσοδα του κράτους μας φτάνουν και μας περισσεύουν. Έτσι θα ξεκινήσουμε με 0 εξωτερικό χρέος, με το να μας έχουν ανάγκη οι ξένοι, αφού θα ελέγχουμε τα στενά, το αιγαίο και την ανατολική μεσόγειο! Δηλαδή θα γίνουμε ένα δεύτερο Ισραήλ στην περιοχή που δεν θα το πειράζει κανείς, αλλά με πολύ πιο ισχυρό ναυτικό! Θα μας δίνουν και δωρεάν στρατιωτική βοήθεια στην αρχή, γιατί θα μας έχουν ανάγκη. Αν η Τουρκία κάνει το λάθος και ξανακουνηθεί μετά από χρόνια που θα το κάνει γιατί είναι ηλίθιοι οι μουσουλμάνοι, μαύρο φίδι που την έφαγε! Θα μας αφήσουν, θα μας βοηθήσουν και θα μας το επιβάλουν! Να επιτεθούμε και να καταλάβουμε τα παράλια της Μικράς Ασίας και την Σμύρνη! Θα υπάρχουν και οι απειλές των Ρώσων, θα γίνουν πολλά ακόμα. Αλλά για αυτά θα μιλήσουμε μετά από χρόνια, δεν ήρθε η ώρα ακόμα!