Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ......

1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.
2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.
3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.
5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.
6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.
7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).
8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.
10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν «παγώσει» παγκοσμίως).
11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.
12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.
13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.
14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.
15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.
16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.Την βρηκατε;!
Οχι δεν είναι καμμιά από τις «πολιτισμένες» και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου.Μιλαμε για την Λιβύη του «κακού» Καντάφι, ναι σωστά διαβάσατε και γι’ αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP,Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips.
Καλως ορίσατε στον φαρισαικό-δολοφονικο κόσμο της πλουτοκρατίας.
Y.Γ Praxis: κανείς προφανώς δεν ισχυρίζεται ότι στην Λιβύη είχαμε κομμουνισμό, η ότι μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για το πέρασμα σε έναν άλλο τρόπο παραγωγής. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει η απάτη και η κοροιδία της “δημοκρατίας” και των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Ένα είναι σίγουρο: τώρα που όλα τα παραπάνω δεν υπάρχουν πιά και η χώρα βυθίζεται στην πείνα και τον εμφύλιο, οι αριστεροί τρόφιμοι των διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίου (Ε.Ε) μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Οι Λιβυή απελευθερώθηκε.
Πηγή: http://wwwpraxisred.blogspot.com/

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ακούστηκε ένα «Εγέρθητι» και έγινε θέμα! Σιγά το πράμα. Αποχώρησαν λέει, οι Έλληνες δημοσιογράφοι, από συνέντευξη τύπου της «Χρυσής Αυγής»...
επειδή το «Σηκωθείτε όλοι όρθιοι» και το «Εγέρθητι» τους προσέβαλλαν ως ανθρώπους, ως προσωπικότητες και ως δημοσιογράφους. Θα μας τρελάνετε; Δηλαδή όταν το κράτος, σας επέβαλε χαράτσια και σας έλεγε «Εγέρθητι» και τρέξτε κόψτε το λαιμό σας να βρείτε χρήματα να πληρώσετε, δε σας προσέβαλλε; Όταν το κράτος, δεν έδωσε βιβλία στα μικρά παιδιά σας, ενώ στα μεγαλύτερα τους είπε «Φύγετε! Να πάτε αλλού» και αυτά μάζεψαν τα μπογαλάκια τους κι έφυγαν, δε σας προσέβαλλε;

Όταν έκοψαν τη σύνταξη των παππούδων σας και αυτοί πέθαναν αγκαλιά, μέσα σε έναν κρύο Χειμώνα, δε σας προσέβαλλε; Όταν ξεθάβουν τους προγόνους σας και κάνουν κόλπα ζογκλερικά με τα κόκκαλά τους, δε σας προσβάλλει; Και τέλος, μη μου πείτε κύριοι και κυρίες δημοσιογράφοι, πως όταν τα αφεντικά, σας έκαναν περικοπές και απολύσεις και εσείς ήσασταν έτοιμοι να λιποθυμήσετε, έχοντας πέσει στα πατώματα από την ανασφάλεια – ενώ σας έλεγε «Εγέρθητι» – του είπατε πως σας προσβάλλει;

Ναι ρε κακομοίρη Έλληνα. Εγέρθητι! Να δούμε την κορμοστασιά, το μπόι και τη λεβεντοσύνη σου. Αλλά να καμπουριάζεις βλέπω. Σαν τον κουασιμόδο, μα δεν τις χτυπάς. Οι καμπάνες χτυπούν για σένα! Σαν τον Καραγκιόζη, αλλά εκείνος δεν είχε μόνο την καμπούρα σου. Είχε και τον τσαμπουκά, να μην αφήνει κανέναν να τον κοροϊδεύει. Ούτε τον ίδιο τον «Πασά». Κι έχουμε αυτούς που υπηρετούν τη χούντα του Μνημονίου και τους άλλους που λαχταρούν τη γνωστή χούντα. Τσακώνονται οι χουντικοί και ο λαός ρημάζει!

Να πω κι εγώ ένα «Εγέρθητι» στον Έλληνα ή θα αποχωρήσετε απ’ το γραπτό μου; Στο ύψος σου Έλληνα, στο ύψος σου! Βέβαια, άκουσα πως της Χρυσής Αυγής άνθρωποι, είπαν ότι το κάνουν «ως ένδειξη σεβασμού» προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο, το «Εγέρθητι». Εντάξει ρε παιδιά, μόνο που ο σεβασμός δεν απαιτείται, αλλά κερδίζεται.. Ας τελειώσουμε με κέρδη και με μία απορία! Από πότε είναι φασιστικό, να επιβάλλεις σε κάτι, να σηκώσει Ανάστημα;

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ

- 18% Ανεξάρτητοι Έλληνες και Λαικός Σύνδεσμος!
Ίδιο ποσοστό με την Νέα Δημοκρατία παίρνουν συνολικά τα κόμματα της "Νέας Δεξιάς"
Με 53 κατ'ελάχιστον και 55 βουλευτές το μέγιστο, παρά το εμπάργκο ή την περιφρόνηση...
στους Ανεξάρτητους Έλληνες ή την συκοφαντία των "μεγάλων" ΜΜΕ κατά των εθνικιστών της δεξιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η πραγματική δεξιά κάνει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια την ισχυρή εμφάνισή της στην Βουλή.

Σε επίπεδο ποσοστών κερδίζει το ίδιο ακριβώς ποσοστό με αυτό που κέρδισε η ΝΔ και πλέον έχει την απαίτηση να ακούγεται και να τη λαμβάνουν υπ'όψιν τους αυτοί που πριν είχαν ανοικτά τα αυτιά τους μόνο στην αριστερά.

Δεν είχαν αντιληφθεί ή δεν ήθελαν να αντιληφθούν γιατί δεν τους συνέφερε ότι τόσο οι Ανεξάρτητοι, όσο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος ξαφνικά ενσάρκωναν την τελευταία ελπίδα του δεξιού πολιτικού ρεύματος για αντίσταση...

Κι έτσι, χωρίς καμία πολιτική "συγγένεια" σε επίπεδο των πολιτικών ηγεσιών τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ψηφίστηκαν από το 18% των πολιτών της ίδιας δεξαμενής ψήφων.

Γιατί αυτό το ποσοστό των πολιτών έχει ένα κοινό υπόβαθρο: Βαρέθηκαν να γκρεμίζονται από την Αριστερά, την κεντροαριστερά ή την διεφθαρμένη και εναγκαλισμένη από την οικονομική ελίτ, κεντροδεξιά, όλα τα σύμβολά τους: Αυτά που σημαίνουν πατρίδα, θρησκεία, εθνική ανεξαρτησία και τιμιότητα.

Έχουν βαρεθεί να είναι υπό κατοχή στην ίδια τους την πόλη, έχουν βαρεθεί να ντρέπονται να λένε ότι είναι "δεξιοί", έχουν βαρεθεί να είναι στο περιθώριο της πολιτικής ζωής ή και της επαγγελματικής ζωής ειδικά αν εργάζονται στο δημόσιο, επειδή δεν δήλωσαν επάγγελμα "αριστερός" για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους στην Ελλάδα που κτίστηκε μετά το 1974.

Έχουν βαρεθεί να υποχωρούν στην πίεση της Τουρκίας και την ελληνική πολιτική ή στρατιωτική ηγεσία να χαϊδολογιέται αναίσχυντα με αυτούς που απειλούν ευθέως να αρπάξουν εθνικό κορμό.

Έχουν κουραστεί να βλέπουν τα τουρκικά πολεμικά στα ανοικτά της Ραφήνας και του Σουνίου, έχουν αηδιάσει από την "συννενόηση" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με το τουρκικό προξενείο προκειμένου να κερδίσουν κάποιο ψηφαλάκι στην Θράκη. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί "Η Κύπρος είναι μακριά" για την Ελλάδα, αλλά ... κοντά για το Ισραήλ.

Αδυνατούν να καταλάβουν πως η μικρή και ακρωτηρισμένη Κύπρος τα έχει καλά με Ρώσους, αλλά και Αμερικανούς και Γάλλους και Ισραηλινούς και η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα σε έναν Β.Πούτιν.

Εχουν σιχαθεί να βλέπουν τον κάθε λεχρίτη να βρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και το κάθε λαμόγιο να πλουτίζει στην πλάτη τους και μετά να πουλά προοδευτισμό.

Αυτό το 18% δεν καταλαβαίνει γιατί το αιματοβαμμένο σταλινικό ΚΚΕ είναι αποδεκτό από το πολιτικό σύστημα, αλλά κάποιος που δηλώνει "εθνικιστής" γίνεται βορά του κάθε τυχάρπαστου "προοδευτικού" κονδυλοφόρου που εντελώς τυχαία είναι συνδαιτημόνας διεφθαρμένων πολιτικών και τρόφιμος διαφθορέων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Και βέβαια θεωρούν εξευτελιστικό κάποιος Χορστ Ράϊχενμπαχ ή κάποιος άλλος Ματίας Μόρς, έγιναν οι κυβερνήτες της ζωής αυτών που πολέμησαν τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ το 1940-'41 και τον Στάλιν το 1946-1949. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως έχασαν την χώρα τους, χωρίς καν να πολεμήσουν μόνο και μόνο επειδή διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες πρώτα τους χρέωσαν και μετά τους υποθήκευσαν.

Έτσι λοιπόν όσο και αν σε επίπεδο ηγεσίας Ανεξάρτητοι Έλληνες και Λαϊκός Σύνδεσμος είναι τελείως διάφορα κόμματα (μάλιστα ο Π.Καμμένος έχει προχωρήσει και σε σκληρές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής), σε επίπεδο εκλογικής βάσης, είναι οι ίδιοι οι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ. Απλά ο βαθμός της αγανάκτησης διαφέρει.

Η ΝΔ τους έχει χάσει για πάντα, αλλά δεν συμβαίνει και το αντίθετο: Η δεξαμενή της ΝΔ είναι έτοιμη ν'αδειάσει κι άλλο για να "ποτίσει" τα νέα κόμματα της Δεξιάς σε μια πραγματική "επανάσταση της Δεξιάς"...

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Ο Η. Νικολακόπουλος έβγαλε αναξιόπιστες όλες τις δημοσκοπήσεις!

Γράφει ο Αιας
«Μούφα» οι δημοσκοπήσεις, φανερές και κρυφές, με τις οποίες μας βομβάρδισαν όλες τις προηγούμενες μέρες οι χρεωκοπημένοι...εγχώριοι υπεργολάβοι της διεθνούς των τοκογλύφων, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι πολύ υψηλό, είπε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, ίσως ο πλέον ειδικός, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, γεγονός που καθιστά τουλάχιστον αναξιόπιστες όλες τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως τις δημοσιότητας.

Το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν καθ΄όλη την προεκλογική περίοδο οι μηχανισμοί υφαρπαγής της ψήφου του ελληνικού λαού από το αποκρουστικό νεοφιλελεύθερο ντουέτο Βενιζέλου – Σαμαρά, αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι, για πρώτη φορά οι τέσσερις συνεργαζόμενες εταιρείες δεν θα καταφέρουν να εκτιμήσουν αύριο το εκλογικό αποτέλεσμα. «Φοβόμαστε να πούμε ότι το exit poll θα δίνει το αποτέλεσμα. Αυτό που θα δώσουμε αύριο στις 7 το βράδυ, θα περιγράφει απλώς το τοπίο», τόνισε ο Ηλίας Νικολακόπουλος.

Συνεπώς μη …μασάτε! Διαγράψτε από το μυαλό σας προβλέψεις, εκτιμήσεις, διατεταγμένες και μαιμού δημοσκοπήσεις, που ήθελαν τον μισό ελληνικό λαό να νομιμοποιεί με την ψήφο του τα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν σε βάρος του την τελευταία 3ετία. Μην παρασύρεστε από τις βρώμικες μεθοδεύσεις της διαπλοκής! Ακόμη και κόμματα που εξαφανίσθηκαν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (όπως η Κοινωνική Συμφωνία) έχουν κόσμο, παλμό, αυτό που λέμε ρεύμα ανόδου.

Αύριο ψηφίζουμε, «χωρίς αυταπάτες», δυνάμεις που αρνούνται την υποταγή και την καταστροφή της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχουν ρεαλιστικές θέσεις, εφικτές προτάσεις για την έξοδο από το τούνελ της βαρβαρότητας του Μνημονίου.