Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Ο Η. Νικολακόπουλος έβγαλε αναξιόπιστες όλες τις δημοσκοπήσεις!

Γράφει ο Αιας
«Μούφα» οι δημοσκοπήσεις, φανερές και κρυφές, με τις οποίες μας βομβάρδισαν όλες τις προηγούμενες μέρες οι χρεωκοπημένοι...εγχώριοι υπεργολάβοι της διεθνούς των τοκογλύφων, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι πολύ υψηλό, είπε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, ίσως ο πλέον ειδικός, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, γεγονός που καθιστά τουλάχιστον αναξιόπιστες όλες τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως τις δημοσιότητας.

Το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν καθ΄όλη την προεκλογική περίοδο οι μηχανισμοί υφαρπαγής της ψήφου του ελληνικού λαού από το αποκρουστικό νεοφιλελεύθερο ντουέτο Βενιζέλου – Σαμαρά, αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι, για πρώτη φορά οι τέσσερις συνεργαζόμενες εταιρείες δεν θα καταφέρουν να εκτιμήσουν αύριο το εκλογικό αποτέλεσμα. «Φοβόμαστε να πούμε ότι το exit poll θα δίνει το αποτέλεσμα. Αυτό που θα δώσουμε αύριο στις 7 το βράδυ, θα περιγράφει απλώς το τοπίο», τόνισε ο Ηλίας Νικολακόπουλος.

Συνεπώς μη …μασάτε! Διαγράψτε από το μυαλό σας προβλέψεις, εκτιμήσεις, διατεταγμένες και μαιμού δημοσκοπήσεις, που ήθελαν τον μισό ελληνικό λαό να νομιμοποιεί με την ψήφο του τα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν σε βάρος του την τελευταία 3ετία. Μην παρασύρεστε από τις βρώμικες μεθοδεύσεις της διαπλοκής! Ακόμη και κόμματα που εξαφανίσθηκαν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (όπως η Κοινωνική Συμφωνία) έχουν κόσμο, παλμό, αυτό που λέμε ρεύμα ανόδου.

Αύριο ψηφίζουμε, «χωρίς αυταπάτες», δυνάμεις που αρνούνται την υποταγή και την καταστροφή της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχουν ρεαλιστικές θέσεις, εφικτές προτάσεις για την έξοδο από το τούνελ της βαρβαρότητας του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου