Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι σκλαβωμένοι Έλληνες υπέφεραν πολλά απο τους τούρκους. Σύμφωνα με τους τουρκικούς νόμους, ο ραγιάς (υπόδουλος), για να έχει δικαίωμα να ζει στην επικράτεια του σουλτάνου, θα έπρεπε να πληρώνει το λεγόμενο κεφαλικό φόρο(χαράτσι). Ακόμα έπρεπε οι χριστιανοί να πληρώνουν και το φόρο της γης, για να έχουν δικαίωμα να καλλιεργούν. οι φόροι αυτοί έπρεπε να πληρώνονται κάθε χρόνο.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
Αυτά μαθαίνουν τα παιδια μας σήμερα και δεν μπορούν να κατανοήσουν την διαφορα με το σήμερα απλώς αντικαθιστούν τους τούρκους με τους Γερμανούς και τους Αμερικάνους, τους τουρκικούς νόμους με τους τροικανούς νόμους, και τον σουλτάνο με την Μέρκελ και τον ΓΑΠ.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ.

Γεία σου μαμα,
Είμαι το μωρό σου. Δεν με ξέρεις άκομα, είμαι μόνο μερικών εβδομάδων.
Θα με γνωρίσεις σύντομα, το υπόσχομαι..... Δεν θα έχω μπαμπά αλλα δεν πειράζει, θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γιατρός.
Σήμερα, έμαθες οτι...... είσαι έγκυος μαμά. Ησουν τόσο χαρούμενη. Χαμογελούσες. Έχεις το ποιο ωραίο χαμόγελο μαμά.
Όλη την μέρα μου μιλόυσες και ένιωθα τόση ασφάλεια μαμά....... Σ'αγαπάω μαμά. Όταν μεγαλώσω υπόσχομαι να σε κάνω τόσο περίφανη. Θα γίνω γιατρός.
Σήμερα είπες στον μπαμπά για μένα ... Δεν ήταν χαρούμενος μαμά. Είπε οτι δεν με θέλει. Γιατί δεν με θέλει μαμά; Τί του έκανα; Ένιωσα έναν δυνατό κρότο και μέτα σε ακούω να κλαίς. Σε χτύπησε μαμά. Γιατί το έκανε αυτο μαμά; Όταν γεννηθώ, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σε χτυπήσει ξανά.
Πάνε τρείς μέρες που σταμάτησες να μου μιλάς, ή να αγκαλιαζεις την κοιλίτσα σου. Γιατί μαμα; Δεν με αγαπάς ποια; Εγώ σε αγαπάω μαμά.
Σε ακούω να μιλάς με εναν γιατρό. Κάτι πρόκειται να γίνει μαμά. Φοβάμαι μαμά. Αρχίζω και πονάω. Σταμάτησε τους, βοήθησε με μαμά...
Τώρα ειμαι στον παράδεισο μαζί με τα αγγελάκια μαμά. Μην ανυσηχείς, είμαι καλά. Γιατί το έκανες αυτο μαμά; Ήθελα τοσο πολύ να αντικρήσω το χαμογελό σου, να δώ τον ήλιο,να γίνω γιατρός. ΝΑ ΖΗΣΩ. Δέν πειράζει μαμά αν σταμάτησες να με αγαπάς. Μπορώ να σε δώ απο εδώ που είμαι οπότε δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Συγγνώμη αν έκανα κάτι κακό μαμά. Θέλω να με αγαπάς και πάλι ! Εγώ σε αγαπάω μαμά'' ...

Κάθε έκτρωση είναι μια καρδιά που σταματάει.
Δυό ματάκια που δεν θα δούν ποτέ.
Δύο χέρια που δεν θα αγγίξουν.
Δύο πόδια που δέν θα τρέξουν.
Ένα στόμα που δεν θα μιλήσει.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΕΔΡΕΙΑ = ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η εργασιακή εφεδρεία εξακολουθεί να προβληματίζει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο τρόπος εφαρμογής του θεσμού, τα κριτήρια που θα ισχύσουν, αλλά και τα ζητήματα συνταγματικότητας που εγείρονται, είναι παράμετροι που επισημαίνουν, ενώ με δηλώσεις τους στο 24h ζητούν διασαφηνίσεις από την κυβέρνηση.

«"Η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων προβλέπεται και προστατεύεται από το Σύνταγμα. Αυτό αφορά το στενό κύκλο του δημοσίου τομέα, δεν επεκτείνεται σε κάποιους που έχουν προσληφθεί με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου. Αυτοί δεν απολαμβάνουν τα προνόμια όσων κατέχουν μόνιμες οργανικές θέσεις και η πρόσληψη τους γίνεται μέσω ΑΣΕΠ. Όμως υπάρχει θέμα μέχρι που μπορεί να φτάσει η προστασία της μονιμότητας στο δημόσιο και βεβαίως το θέμα της συνταγματικότητας πρέπει να ελεγχθεί έτσι και αλλιώς», λέει η Βασιλική Τσόνογλου.

«Θεωρώ ότι επί 2 χρόνια θεωρητικολογούσαμε για το πλεονάζον προσωπικό στο δημόσιο και για τις ελλείψεις. Μου είναι αδιανόητο στο παρά πέντε να μην είναι ξεκάθαρο το τοπίο για το αν είναι συνταγματικά επιτρεπόμενη η εφεδρεία ή όχι. Για αυτό άλλωστε μαζί με άλλους συναδέλφους είχαμε καταθέσει σχετική επιστολή στον κ. Ρέππα. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στην εργασία χιλιάδων πολιτών οφείλουμε όχι μόνο να είμαστε προσεκτικοί αλλά και σωστά προετοιμασμένοι, έτσι ώστε τα κριτήρια να είναι διάφανα κα αξιοκρατικά», υποστηρίζει ο Μιχάλης Τζελέπης.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε παράλληλα με την εφαρμογή της εφεδρείας ή ακόμα καλύτερα πριν την εφαρμογή της, είναι να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό ακόμα και με μετακινήσεις, χωρίς αιτήσεις ενδιαφερομένων, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που έχουν δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια να εφαρμοστεί η εφεδρεία, αλλά αφού υπάρξει ποιοτική αξιολόγηση του κάθε φορέα. Η οριζόντια αντιμετώπιση δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις αποδόσεις του κάθε φορέα. Ως προς το θέμα της αντισυνταγματικότητας, αν υπάρξει πρόβλημα, αυτό θα αφορά μόνο το στενό δημόσιο τομέα», μας είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα αντισυνταγματικότητας στην εφαρμογή του θεσμού της εργασιακή εφεδρείας, ωστόσο εκτιμώ ότι θα υπάρξουν λειτουργικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν», σημείωσε ο Βασίλης Τόγιας.

«Νομίζω ότι εύλογα εγείρονται προβληματισμοί που αναδεικνύουν θέματα συνταγματικότητας της συγκεκριμένης ρύθμισης και καλό θα είναι έγκαιρα να αποσαφηνιστούν όλες οι ουσιώδεις πτυχές αυτού του ζητήματος», τονίζει ο Δημήτρης Παπουτσής.

Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ 11 ΒΗΜΑΤΑ

1. Έκτακτο τέλος παραπανίσιων κιλών
(που θα πληρώνεται κάθε μήνα κι ας το λένε έκτακτο). Κάθε πρώτη του μηνός κάθε πολίτης θα περνάει από τη ΔΕΗ και θα ζυγίζεται. Στο τέλος του μήνα θα επαναλαμβάνεται η διαδικασία και οποιοσδήποτε έχει θετική διαφορά θα επιβαρύνεται με 5€/ γραμμάριο στον επόμενο λογαριασμό. Από το τέλος απαλλάσσονται πρώην και νυν βουλευτές.

2. Υποχρεωτική υπεύθυνη δήλωση
των δικαιούχων σύνταξης άνω των 60 ετών ότι παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξης αυτής, διαφορετικά θα κρατούνται όλοι μαζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με δικά τους έξοδα. Η φύλαξή τους θα ανατεθεί δωρεάν σε εταίρους μας Γερμανούς, οι οποίοι έχουν προηγούμενη εμπειρία.

3. Εκτέλεση δημοσίων υπαλλήλων μετά από κλήρωση
Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι την τελική μείωση του αριθμού των στις 80.000. Ο μελλοθάνατος υποχρεούται την καταβολή χαρτοσήμου δημοσίου ίσου με το κόστος της σφαίρας. Η εκτέλεση θα ανατεθεί πάλι στους Γερμανούς για τους προαναφερθέντες λόγους.

4. Τοποθέτηση διοδίων για πεζούς σε κάθε συνοικία
με χρέωση 3.20 € (είναι υπολογισμένο τόσο χρειάζεται) ανά διέλευση. Θα δίνονται κάρτες διαρκείας για ένα μέλος κάθε οικογένειας. Κοινωνική μέριμνα η μη καθολική απαγορευση κυκλοφορίας.

5. Υποχρέωση καταβολής ενοικίου και εξόδων σίτισης
με αναδρομική ισχύ σε όλους τους φυλακισμένους σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Οι μη έχοντες κρατούμενοι θα αφήνονται ελεύθεροι στην αγορά εργασίας ώσπου να πεθάνουν της πείνας.

6. Ιδιωτικοποίηση περιζήτητων κρατικών περιουσιακών στοιχείων
κατόπιν πλειστηριασμού. Παραθέτονται ενδεικτικές τιμές εκκίνησης:
Μακεδονία – 20€ / τ.μ.
Ακρόπολη – 30000€
Νησιά – 40000€ έκαστο
Λευκός πύργος ( ανακαινισμένος ετοιμοπαράδοτος) – 25000€

7. Κάρτα αερίων πολίτη
Κάθε κάρτα θα κοστίζει 50€ και θα ισχύει για ορισμένο αριθμό …. αερίσματος.
Μετά από κάθε τέτοια λειτουργία θα τοποθετείται η κάρτα σε ηλεκτρονικά μηχανήματα τοποθετημένα σε κάθε οίκημα, έτσι ώστε να μειώνεται ο επιτρεπόμενος αριθμός κατά 1.

8. Φόρος σπατάλης σπέρματος
Επιτρέπεται η συνουσία μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς (για να αυξηθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι). Κάθε επαφή που δεν καρποφορεί θα χρεώνεται 2,65 € ανά mg χαμένων σωματικών υγρών.

9. Ανάκληση μαθητών σε διακοπές τους καλοκαιρινούς μήνες.
Εφόσον τρεις μήνες κάθονται αλλά επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό θα απασχολούνται σε επιχειρήσεις ξυλείας και παραγωγής μελανιού ώστε να δικαιούνται βιβλία τον Σεπτέμβριο. 10. Ειδικός φόρος εξωπλουτωνιακών (όπως λέμε εξωγήινων)
Άπαντες όσοι έχουν ημερομηνία γέννησης μετά το 1792 και δεν έχουν γεννηθεί στον πλανήτη Πλούτωνα θα επιβαρύνονται με ειδικό τέλος που θα υπολογίζεται με βάση την τριχοφυϊα τους. Υπολογισμοί έδειξαν ότι απαιτούνται περίπου 0,13€ ανά τρίχα.

Αν κατόπιν όλων των παραπάνω δεν πεισθεί το ΔΝΤ να μας αφήσει ήσυχους, τότε για την επόμενη δόση ίσως χρειαστεί έκτατος φόρος εισπνοής και εκπνοής…

Υ.Γ. Δικαιούμαι μια θέση στο Υπουργείο Οικονομικών?
ΠΗΓΗ:TROMAKTIKO

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα