Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑ.

Άρον – άρον ξεπουλάει, τα «ασημικά» της χώρας η κυβέρνηση όπου βρει και όσο – όσο, όχι βέβαια για να γλιτώσουμε την χρεοκοπία, που αυτή είναι δεδομένη και προαποφασισμένη, όπως όλα δείχνουν, μέχρι και τα μέσα του μήνα που διανύουμε, αλλά για να προλάβει πριν κατακρημνιστεί το ληστρικό της καθεστώς από την οργή του λαού!
Η γαλλική οικονομική εφημερίδα «La Tribune» αποκάλυψε χτες «μυστικό» σχέδιο της εταιρείας Roland Berger, κατά παραγγελία του Βερολίνου, για την....
εκποίηση «πακέτου»
δημόσιας περιουσίας 125 δισ. ευρώ από εταιρεία που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και θα ελέγχεται από ευρωπαϊκό οργανισμό. Με τα 125 δισ. η Ελλάδα θα αποπληρώσει μέρος των υποχρεώσεων της προς την ΕΚΤ και τον μηχανισμό στήριξης, με συνέπεια να μειωθεί το δημόσιο χρέος κατά το ένα τρίτο περίπου. Αν το τίμημα είναι μεγαλύτερο των 125 δισ., η Ελλάδα θα πάρει πίσω το υπόλοιπο. Αν είναι μικρότερο, θα καλύψει τη ζημιά! Παρότι χθες υπήρξε μεγάλη δημοσιότητα του θέματος, επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε από καμιά πλευρά. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι στο δείπνο Μερκελ-Παπανδρέου, προχτές το βράδυ στο Βερολίνο, παρακάθισε και ο διευθύνων σύμβουλος του νεοσύστατου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, κ. Μητρόπουλος.
Η χώρα, μετά το κούρεμα θα κάνει 10 χρόνια για να βγει στις αγορές και έτσι θα εξαρτάται απόλυτα από την «αιμοδοσία» των Γαλλογερμανών, με αντάλλαγμα όμως όχι μόνο τον απόλυτο έλεγχο της χώρας μας, αλλά και την «μεταβίβαση» ολόκληρης της περιουσίας του λαού στα χέρια τους, έναντι πινακίου φακής!
ΠΗΓΗ: http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!__

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου