Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΦΑΓΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;;;

Το άρθρο αυτό αποτελεί την έναρξη μίας σειράς αποκαλυπτικών ντοκουμέντων άγνωστων εως σήμερα, που οδήγησαν στην πτώση Καραμανλή και την υπαγωγή της χώρας στην μέγγενη του ΔΝΤ. Ίσως η πιο σκοτεινή ιστορία της μεταπολίτευσης που θα προσπαθήσουμε να την πάμε μέχρι τέλους. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην Ελλάδα και στην Αλήθεια.
Η συνάντηση έγινε στις αρχές Ιουνίου μετά τα επεισόδια μετά τα γνωστά "πορτοκαλί" επεισόδια για το δήθεν σκισμένο και τσαλαπατημένο Κοράνι.
Η ατάκα ήταν του Καραμανλή προς τον Γιώργο Παπανδρέου: Δεν θα πεθάνω εγώ και η γυναίκα μου για τα καμώματα τα δικά σου και του πατέρα σου. Το γεγονός είναι 100% αληθινό. Αυτό που δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ακριβώς το σενάριο, το σκεπτικό με το οποίο ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση. Ας θυμηθούμε λοιπόν τα γεγονός που ακολούθησε: Μετά από αυτή την συνάντηση, ουσιαστικά ο ΓΑΠ κύρηξε τον ανένδοτο αγώνα για πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.

«Τελειώσανε, εκλογές τον Μάρτιο»

«Τελειώσανε, εκλογές τον Μάρτιο»
Πρώτο Θέμα Στην εφημερίδα που συνέδεσε το όνομα της με τα πιο σκοτεινά σενάρια και αναλώθηκε σε έναν οχετό ψεύδους και προπαγάνδας για να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή, αμέσως μετά την αναφερόμενη συνάντηση, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την απόφαση του για εκλογές το συντομότερο.
«Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε το αξίωμα και το πρόσωπο είναι η εκλογή του Προέδρου είναι η εκλογή του να γίνει από ένα Κοινοβούλιο με νωπή λαϊκή εντολή»
Για πρώτη φορά ο Παπανδρέου ανακοινώνει ότι δεν θα υποστηρίξει την επανεκλογή του Κ. Παπούλια.
Πριν λίγες ημέρες, βγήκε στην δημοσιότητα ότι τον Ιούνιο του 2009, τόσο ο ΚΚ όσο και ο ΓΑΠ ενημερώθηκαν από την Ευρωπαϊκή ένωση για την πρόβλεψη ότι το ότι το ύψος του ελλείμματος θα είναι διψήφιο. Εάν ισχύει η πληροφορία αυτή, τότε η "ατάκα" έχει μία πολιτικά ορθή εκτίμηση:
Την θέση Καραμανλή ότι υπεύθυνοι για τα δημοσιονομικά χάλια της Ελλάδας είναι ο Α. Παπανδρέου που ξεκίνησε τον φαύλο κύκλο δανεισμού και διόγκωσης του δημοσίου τομέα, αλλά και ο Γ. Παπανδρέου ως υπερυπουργός της κυβέρνησης Σημίτη που έριξε την χώρα στα τάρταρα με τους Ολυμπιακούς, τις ατασθαλίες στις ΔΕΚΟ και τα swaps. Έχοντας ως δεδομένη την ανεύθυνη αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ, ο Καραμανλής γνώριζε ότι ήταν αδύνατον να πάρει οποιαδήποτε μέτρα εξυγίανσης, άρα με αυτή την φράση έκανε αυτό που του καταλογίζουν πολλοί, ότι δηλαδή παρέδωσε την εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Ο κύριος Παπανδρέου από την άλλη, πήρε την σκυτάλη και έθεσε την χώρα σε τροχιά προεκλογικής περιόδου. Αυτό εξηγεί και μέχρις ενός σημείου την σιωπή Καραμανλή, αφού ο ίδιος παρέδωσε την χώρα στα νύχια του Γιώργου Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Εδώ υπάρχει όμως ένα μεγάλο ερωτηματικό: Εάν αυτή η μετάβαση είχε προσυμφωνηθεί, ποιός ο λόγος να καεί η Αττική από το παρακράτος αφού ήδη οι δημοσκοπήσεις έδειχναν σαφή επικράτηση του ΠΑΣΟΚ;
Όπως επίσης, γιατί η Goldman Sachs και άλλες εταιρείες άρχισαν να ποντάρουν στα ασφάλιστρα κινδύνου μόνο όταν ανακοινώθηκε η δομή της νέας κυβέρνησης και όχι νωρίτερα; Όταν τα Spreads μάλιστα ήταν ακόμα χαμηλά και πλέον η χώρα είχε μία "πανίσχυρη κυβέρνηση" τόσο κοινοβουλευτικά όσο και συστημικά; Είχαν μέχρι την τελευταία στιγμή αμφιβολίες για το αποτέλεσμα;
Υπάρχει λοιπόν και το δεύτερο, το "συνωμοσιολογικό" σενάριο. Ο Καραμανλής να κυριολεκτούσε σε όσα έλεγε.
Αυτά βέβαια δεν τα λέμε εμείς αλλά κάποιοι "συνωμοσιολόγοι" σαν τον κύριο Κούλογλου που παρουσίασε και το αντίστοιχο ντοκυμαντέρ για την δράση των οικονομικών δολοφόνων. Πως δηλαδή απειλούν πρωθυπουργούς κρατών και τις οικογένειες τους, αποσταθεροποιούν ολόκληρα κράτη μέσω παρακρατικών χτυπημάτων για να τα ρίξουν στα δίχτυα της οικονομικής εξάρτησης μέσω "μνημονίων".

Το "συνωμοσιολογικό" σενάριο λοιπόν, εξηγεί και την εως σήμερα σιωπή του πρώην πρωθυπουργού. Θέλετε ακόμα μεγαλύτερη συνωμοσιολογία; Ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες, ο κύριος Λαυρεντιάδης, επιλέγει να εγκαταλείψει την χώρα και να πάει στο Λονδίνο, για λόγους ασφαλείας σύμφωνα με το crimesonair. Όλως τυχαίως, στο Λονδίνο βρίσκεται και η σύζυγος του τ. πρωθυπουργού, εδώ και αρκετούς μήνες, υπό την παρακολούθηση μάλιστα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Η οποία εφημερίδα την παρακολουθούσε και κατά την διάρκεια που ευρίσκετο στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας ρεπορτάζ αλήστου μνήμης, όπως εκείνα με τον φραπέ, που κάποιοι τα βάφτισαν λαϊκιστικα. (Προσέξτε πόσο επαγγελματικά τραβήχθηκε η φωτογραφία).
Άλλες παρόμοιες φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία ήταν αυτές με την οικογένεια του Θ. Ρουσόπουλου (και των παιδιών του!!), το σπίτι του σε αεροφωτογραφία, ή αυτές του ζεύγους Ρουσόπουλου σε ιδιωτικές στιγμές. Όχι, δα, το ότι σιωπά και ο Ρουσόπουλος είναι απλή σύμπτωση.

Αν και ένας Κινέζος φίλος μου (μέλος της αδελφότητας) που ήταν εκείνες τις ημέρες στην Ελλάδα είχε απορήσει και μου είχε πει ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι εγχειρίδιο της Triada! Δεν χρειάζεται καν να δράσεις, αρκούν οι φωτογραφίες ...;
Του εξήγησα ότι στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μόνο κάποιον Παναγόπουλο είχαν απαγάγει, αλλά εκείνες τις ημέρες του Ιουνίου έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και σκότωσαν τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα. Την ευθύνη του επαγγελματικού χτυπήματος, ανέλαβε η Σέχτα.
Η Σέχτα, που με τα ίδια όπλα εκτέλεσε και τον Σωκράτη Γκιόλια. Τον "πρώτο εκδότη σε αναγνωσιμότητα στην Ελλάδα" όπως είπαν πολλοί. Για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό, ο Σωκράτης είχε στενή συνεργασία με το Πρώτο Θέμα. Απλώς διαφωνούσε σε κάποια πράγματα.
Μετά την δολοφονία, η φωτογραφία του αγκαλιά με τον μικρό γιό του μέσα στο σπίτι τους, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα. Και ο πρώτος εκδότης σε αναγνωσιμότητα σιώπησε.
Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα είχε πει κάποτε ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου