Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Εξαιρετικά αφελείς είναι όσοι πιστεύουν ότι το ”σύστημα ΠΑΣΟΚ” θα παραιτηθεί οικειοθελώς των προνομίων του, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται.

Εν πλήρει αντιθέσει προς την ΝΔ, η οποία αλληλοσπαράσσετο δημιουργήσασα ”παράδοση”, οι του ΠΑΣΟΚ έχουν αποδείξει διαχρονικώς πως για να παραμείνουν εις την εξουσία, παραμένουν αδιστάκτως προσκολημμένοι μεταξύ τους. Ενώπιον της θεάς εξουσίας, οι ΠΑΣΟΚοι έδειξαν στο παρελθόν αξιοθαύμαστη συνοχή, συνοχή που προεκλογικώς ανήρχετο εις τα ύψη. Συνοχή που επέτρεψε στο σοσια-ληστρικό αυτό κόμμα να κατευθύνει τις τύχες των ατυχών Ελλήνων επί 30 και πλέον έτη.

Τι απεργάζονται τώρα οι πράσινοι ινστρούκτορες, αφού θέμα χρόνου είναι ΝΔ και Σαμαράς να τους προσπεράσουν; Μα, απλώς τα πάντα!

Είπαμε: Απεδείχθησαν ικανοί όσο και αδίστακτοι εραστές της εξουσίας, προς ίδιον βεβαίως όφελος. Διότι επί Ανδρέα και ζιβάγκο, δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους. Τα δε τηλέφωνα των οικιών τους (όσοι είχαν), άρχιζαν τότε από 57 και 55, τώρα αρχίζουν από 80.

Πρότυπο των homo pasocus δεν ήταν ο Καράγιωργας και ο Χαραλαμπίδης, αλλά ο Άκης και ο Τσουκάτος. Έτσι δρουν και σκέφτονται. Έως και σήμερα.

Ιδού, αντιληπτά σε όσους διαθέτουν κοινόν νου, τα σχέδιά τους, προς παραμονή στην εξουσία:

1. Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ”ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ”: Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έδωσε στο Ερζερούμ το σύνθημα της δημαγωγικής επίθεσης, παρουσιαζόμενος από τα ελεγχόμενα και δουλοπρεπή ΜΜΕ περίπου ως νέος Νικηταράς Τουρκοφάγος. Ο πλασιέ του σχεδίου Ανάν, ομίλησε ενώπιον των Τούρκων διπλωματών περί εισβολής-κατοχής στην Κύπρο. Ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό. Λόγοις βεβαίως, όχι έργοις. Αλλιώς, μάλλον δεν θα έφθαναν οι φρεγάτες των Τούρκων στη Μύκονο και το Λαύριο. Ούτε η φοβία τους έναντι των Νεο-οθωμανών θα ήταν τόση, που φοβούνται να μιλήσουν περί ΑΟΖ σε Αιγαίο και Κύπρο.

΄Όμως έτσι θα το πάνε τώρα και όσο πλησιάζουμε προς εκλογές, Γιώργος, Δρούτσας και οι λοιποί ”αητοί” της εξωτερικής πολιτικής της χώρας: ”Πατριωτικά”. Στόχος, να πεισθή ο αιχμάλωτος των δανείων Νεοέλληνας, πως οι αστέρες του ΠΑΣΟΚ διαθέτουν πατριωτισμό. Το πόσο πατριωτικό είναι το κόμμα των Ιμίων όμως (με τον τότε σημαιοφόρο του εθνικού εξευτελισμού, σήμερα αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως), κάποιοι το θυμούνται ακόμη. Ας το θυμηθή και η πλειοψηφία του λαού, την ώρα που θα πρέπει…

2. ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ”ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ”: Γνωρίζουν οι φωστήρες που κατάντησαν τη χώρα αμερικανική αποικία, πως πρέπει προεκλογικώς το αντίθετο να αποδείξουν. Ότι είναι ”ανεξάρτητοι”, όχι ”αμερικανάκια”.

Αίφνης λοιπόν, θα γίνουν ”πολυδιάστατοι” και θα εμφανισθούν ως χαράσσοντες ”ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική”. Επ΄ αυτού, η προσπάθεια που θα καταβληθή θα είναι έντονη. Το επικείμενο ελληνορωσικό συνέδριο π.χ., για μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας, που είχε συμφωνηθεί προ πολλού με την Μόσχα, θα γίνει εις την Αθήνα. Πλην όμως, περιθωριοποιημένο. Οι δρούτσειες προθέσεις θέλουν να το κρατήσουν σε τεχνικό επίπεδο και άνευ πολιτικής σημειολογίας. Έτσι (σημειολογικό το παράδειγμα) το υπουργείο εξωτερικών αλλά και ο πρωθυπουργός θα εκμεταλλευτούν επικοινωνιακώς τέτοιες περιπτώσεις, για να καταδείξουν πόσο ανεξάρτητοι των Αμερικανών είναι. Η πραγματικότητα βεβαίως βοά, περί πλήρους υποταγής της χώρας στις επιταγές της Ουάσικτον: Πάγωμα κάθε προώθησης σχέσεων με Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, και απόλυτη υποταγή στα περί Αιγαίου και Κύπρου κελεύσματα. Ουδέποτε η Ελλάς υπήρξε τόσο εξαρτημένη!

3. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ”ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ”: Ναι, και αυτό θα επισυμβεί! Τους πόνεσε πολύ το χαστούκι του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες δικαστές! Δεν το ξέχασαν αυτό οι πράσινοι προφέσσορες. Μπροστά στη ψήφο όμως, θα ”το ξεχάσουν”! Το ΠΑΣΟΚ της ακατασχέτου μεταναστολαγνείας, το κόμμα – όχημα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, το κόμμα που εφαρμόζει τις νεοταξίτικες εντολές περί διαλύσεως της εθνικής και κοινωνικής συνοχής, που πασχίζει για τη διάλυση του των Ελλήνων κράτος, αρχίζει να μεταμφιέζεται (πλησιάζουν και οι Απόκριες) σε ”εθνικό”: Τείχη εις τον Έβρο, δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού Παπουτσή περί απελάσεων λαθρομεταναστών και έπονται και άλλα. Ξαφνικά ”αγάπησαν” τους Έλληνες (και πρωτίστως την ψήφο τους).

Αυτοί, οι επαγγελματίες του ψευτοπροοδευτισμού και του φαρισαικού ανθρωπισμού, αυτοί που μετέβαιναν εις τον Άγιο Παντελεήμονα για να πράξουν το αντιρατσιστικό τους καθήκον και ευθύς επέστρεφαν εις τις βίλλες τους (Εκάλη, Φιλοθέη κοκ), ξαφνικά θα ”ανακαλύψουν” και τα δίκαια των Ελλήνων. Για να τους κοροιδεύσουν εκ νέου, οδηγώντας τους σε νέα μνημόνια και μνημόσυνα, σε ισόβια φτώχεια…

4. ”ΛΕΦΤΑ (ΘΑ ΞΑΝΑ)ΥΠΑΡΞΟΥΝ: Εις την εκλογική ευθεία την τελική, θα ξαναριφθή το αλήστου μνήμης παπανδρεικό πυροτέχνημα. Θα υποσχεθούν, θα διορίσουν, θα μοιράσουν (λόγοις ξανά…), θα παραπλανήσουν. Θεωρούν πως ”ο λαός ξεχνά”. Αυτή τη φορά όμως Έλληνες, δεν δικαιούσθε να ξεχάσετε. Αν ξεχάσετε, απλώς όλα θα τα χάσετε (αν ήδη δεν τα χάσατε…)

5. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ: Επ’ αυτού υπάρχει η πράσινη ”τεχνογνωσία”. Πρόκειται περί τομέως όπου είναι πραγματικά ασυναγώνιστοι! Όλες οι τηλεκατευθυνόμες πένες και μικρόφωνα, θα στηρίξουν την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, για να μείνη η χώρα στην ”ορθή πορεία”. Εδώ το ”σύστημα ΠΑΣΟΚ” θα εργαστεί πυρετωδώς για να περάση η προπαγάνδα του. Θυμηθείτε το σχέδιο Ανάν…

6. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Και εδώ είναι έμπειροι! Όπως επί σχεδίου Ανάν προεξοφλούσαν την καταστροφή της Κύπρου εάν έλεγε όχι, έτσι και τώρα θα επιχειρησούν να πείσουν τον λαό πως είναι ”αναντικατάστατοι και απαραίτητοι”. Εδώ τα πυρά τους τα επικοινωνιακά θα είναι μαζικά. ”Ψηφίστε Γιώργο ειδάλλως η Ελλάδα θα καταστραφεί!”

Και αυτοί, έτσι θα πορευθούν. Εμείς; Θα δώσουμε εκ νέου εντολή στα πράσινα τρωκτικά να συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας;

Τόσο αφελείς; Και για πολλοστή φορά στα άγκιστρα του χυδαιότερου βερμπαλισμού πιασμένοι;

΄Ώρα ευθύνης! Διότι το διακορευθέν (μνημόνιο γαρ) Σύνταγμα της χώρας, κάτι λέει…

Περί πατριωτισμού των Ελλήνων…

Και κάπου, αυτός ο πατριωτισμός, επαφίεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου