Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

Ο Γ.Πεταλωτής καυτηρίασε την επιλογή Σαμαρά να κάνει επιθετικές δηλώσεις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη περιφερειαρχών και δημάρχων σε όλη τη χώρα.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «Ο κ. Σαμαράς, στην προσπάθεια και τον πανικό του να απαντήσει στον κ. Καραμανλή, δεν σεβάστηκε ούτε το γεγονός ότι το Σάββατο πριν τις εκλογές είθισται να μην γίνονται δηλώσεις. Ας αποφασίσουν επιτέλους στη ΝΔ αν η σωτηρία της Ελλάδας, με τα 110 δισ. ευρώ του μηχανισμού στήριξης, είναι γι’ αυτούς ?αναγκαίο κακό? ή όχι. Αλλά μέχρι να το κάνουν, ας αφήσουν ήσυχη τη χώρα. Αρκετά την πλήγωσαν όλοι τους και δεν έχουν ζητήσει ούτε μια συγγνώμη για τα δεινά που προκάλεσαν και ακόμα πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες».

Νωρίτερα από την Πύλο της Μεσσηνίας ο πρόεδρος της ΝΔ είχε προειδοποιήσει ότι «ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει πως, αν δεν στείλει αύριο μήνυμα προς την Κυβέρνηση, τότε θα ενθαρρύνει και νέα μέτρα».

Ο Αντ.Σαμαράς έκανε λόγο για «Πρωθυπουργό του Μνημονίου» και είπε ότι ενώ «είχε διασύρει διεθνώς την Ελλάδα ως χώρα διεφθαρμένη, ονόμασε χθες "αντιπατριώτες" όσους διαφωνούμε με την πολιτική του. E, τότε το Μνημόνιο και η υπαγωγή της χώρας σε ξένη επιτήρηση θα πρέπει, για τον κ. Παπανδρέου, να ταυτίζεται με την φιλοπατρία!».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι «πηγαίνοντας στην κάλπη, ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει πως, αν δεν στείλει μήνυμα προς την Κυβέρνηση, τότε θα ενθαρρύνει και νέα μέτρα, που θα φέρουν περισσότερη ύφεση, ανεργία και λουκέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου