Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΛΕ η ΠΡΑΣΙΝΟ;;;;

Ήδη από 17-3-2010 με την ανάρτησή μας ΔΝΤ;; Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν;; Οι Πράσινοι ή οι Μπλέ;;;…. συμβουλεύαμε την κυβέρνηση να μην προσφύγει στο ΔΝΤ γιατί, εκτός των άλλων, όπου μπαίνει το ΔΝΤ, γίνονται πάντα απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πολύ δε περισσότερο στη χώρα μας, που έχει ρεκόρ απασχολούμενων στο Δημόσιο. Είχαμε δε προειδοποιήσει τους φίλους δημοσίους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ για το τι έρχεται.

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση αναρωτηθήκαμε από τότε, με ποια κριτήρια θα γίνουν οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, εφόσον έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Με κριτήρια κομματικά (πράσινοι και μπλέ);, ή με κριτήρια αποδοτικότητας; και καλούσαμε το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Τελικά όπως είναι γνωστό μπήκαμε στο ΔΝΤ.

Στη συνέχεια, στις 11-5-2010, κάναμε άλλη ανάρτηση και ρωτούσαμε: Αλήθεια, οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων πότε θα γίνουν; Προειδοποιούσαμε δε ότι οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων κρύβονται μέσα στον όρο «διαρθρωτικές αλλαγές» και αυτές θα γίνουν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Νοέμβριο. Είχαμε κάνει επίσης δεκάδες αναρτήσεις για το θέμα αυτό, αλλά δεν είναι του παρόντος να απαριθμηθούν.

Στις 25-5-2010 είχαμε κάνει μια ανάρτηση με τίτλο Πότε θα πέσει το ΠΑΣΟΚ; στην οποία προβλέπαμε ότι…. το ΠΑΣΟΚ θα πέσει όταν απολυθεί ο πρώτος ΠΡΑΣΙΝΟΣ δημόσιος υπάλληλος.

Σήμερα λοιπόν και σύμφωνα με τα πιο πάνω, έχουμε απόλυτο δίκιο να ανησυχούμε και δικαιολογημένα επαναφέρουμε το ερώτημα «με ποια κριτήρια θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι;», γιατί φοβόμαστε ότι μπορούν να υπάρξουν θερμοκέφαλοι στο ΠΑΣΟΚ που θα επιδιώξουν, χρησιμοποιώντας το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, να προστατέψουν «τα δικά τους παιδιά» προκειμένου να γλιτώσουν το ΠΑΣΟΚ από την πτώση.

Είχαμε αναρωτηθεί και παλιότερα, πως, εφόσον ο κ. Παπανδρέου γνώριζε από πριν την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και γνώριζε ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ, ήταν αναπόφευκτη, γιατί επιδίωξε με το απατηλό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» να καταλάβει την εξουσία;

Γιατί ήθελε να ελέγχει αυτός και όχι η Νέα Δημοκρατία, τις εξελίξεις;

Ανησυχούμε και ανησυχούμε πολύ για το τι μέλει γενέσθαι.

Δεν θα θέλαμε ποτέ να υπάρξουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.
OLUMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου