Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


(1) ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ F16 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ MIRAGE2000 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ?
(2)ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ?
(3) ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΟΨΟΣ, ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MEGA ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ?
(4) ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ "ΠΑΝΙ" ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ?
(5) ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1988, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ?
(6)ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 299 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ? Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
(7) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ?
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΡΙΤΕΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ, 24ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ, ΕΠΙΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ? ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΗΦΑÎ! �Α ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

TROMAKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου