Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΑ ΜΑΤ ΕΚΕΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Παραβιάζει καταφανώς το Σύνταγμα ο Υπουργός Προστασίας του λαθρομετανάστη – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ με τα χημικά απασφαλισμένα και με αντιασφυξιογόνες μάσκες περικύκλωσαν στις 6.30 δεκάδες Έλληνες κατοίκους που βρίσκονται από χθες το βράδυ στην πλατεία Αττικής. Αυτή την στιγμή τους έχουν απωθήσει στη μικρότερη πλατεία (Αγορακρίτου) που βρίσκεται πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και με τη χρήση βίας επιχειρούν να τους κατευθύνουν προς… τον Άγιο Παντελεήμονα. Η ενέργεια αυτή είναι συντονισμένη από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ με προφανή σκοπό: να εκκενωθεί ο χώρος πριν τις 7.00, που είναι προγραμματισμένη η νέα συγκέντρωση των Ελλήνων κατοίκων και στις 7.30 να παραδοθεί στους μουσουλμάνους.

Αυτή τη στιγμή την πλατεία Αττικής έχουν καταλάβει διμοιρίες της ΥΜΕΤ (μπλε στολές), ενώ τα ΜΑΤ ενισχύουν τον κλοιό γύρω από τους κατοίκους. Για αυτή την κατάφωρη παρανομία ασφαλώς και υπάρχουν υπεύθυνοι, οι οποίοι θα μηνυθούν και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αν υπάρχει εν τέλει δικαιοσύνη σε αυτό το σάπιο κράτος, που δε διστάζει να καταργήσει στην πράξη το Σύνταγμα και τους ίδιους τους νόμους του, για να προωθήσει τα ξεκάθαρα πλέον σχέδια αφελληνισμού της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου