Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ:Γιάννης Ραγκούσης: Τώρα ψηφίζουμε για τον Καλλικράτη. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

Την εκτίμηση ότι το πολιτικό μήνυμα ελήφθη από την κάλπη της 7ης Νοεμβρίου και στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών τα συμπεράσματα θα είναι αμιγώς αυτοδιοικητικά εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών. «Για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, το πολιτικό σκέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών, μάλιστα, έβαλε και τον αυτοδιοικητικό πήχη για την εκλογική αναμέτρηση της 14ης Νοεμβρίου. "Για μας την εβδομάδα αυτή, υπάρχουν πλέον μόνο οι αρχές και οι αξίες του Καλλικράτη, οι γνώσεις, τα προσόντα και η αποφασιστικότητα των υποψηφίων να κάνουν πράξη αυτές τις αρχές και τις αξίες", σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ταυτόχρονα ο Γιάννης Ραγκούσης υπογράμμισε ότι "το σημαντικό είναι πως η χώρα όπως ακριβώς επιδιώξαμε, απομακρύνθηκε οριστικά χάρη στη σοφή ψήφο του ελληνικού λαού από μια δραματική περιπέτεια πολιτικής αστάθειας στην οποία κινδύνευε να την οδηγήσει η εθνικά ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

Η θετική ανάγνωση των εκλογών για το ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κυβερνητικών στελεχών, το προβάδισμα που προκύπτει πανελλαδικά για το ΠΑΣΟΚ είναι 2-3 μονάδες, ενώ άλλες 3,5 υπολογίζονται λόγω του ποσοστού του Γιάννη Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής. Επίσης εκτιμούν ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την αποδοχή της πρόσκλησης για ψήφο ευθύνης που απηύθυνε ο πρωθυπουργός στη διακαναλική συνέντευξη.

Η επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών ενόψει και του β΄γύρου είναι το αντικείμενο της σύσκεψης της ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της κυβέρνησης υπό τον Γιάννη Ραγκούση και με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομίας, Εξωτερικών, Πολιτισμού και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

1 σχόλιο:

  1. einai gia gelia oi anthropi..,
    ase pou magirepsan to apotlesma
    den ine dynaton na vgike tritos o dimaras, ti stigmi poy erhotan protos
    ante me ti sispirosi na erhotan defteros
    oloi mou oi filoi mou lene oti psifisan dimara gia na tous mpi sti mouri
    ti egine ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή