Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Η διακαής επιθυμία της Γερμανίας για πάνω από 100 χρόνια είναι η κατάκτηση όλου του κόσμου με κάθε τρόπο. Η δημιουργία ενός οικονομικού 4ου Ράιχ είναι κοντά όσο ποτέ άλλοτε. Η Γερμανία για ακόμη μια φορά δείχνει τα δόντια της και είναι κοφτερά όσο ποτέ άλλοτε. Η καγκελάριος Μέρκελ, η οποία επανεξελέγη ως πρόεδρος του κόμματός της, των
Οι Γερμανοί ξανάρχονται...

Χριστιανοδημοκρατικών, με ποσοστό πάνω από 90%, επετέθη στους σοσιαλδημοκράτες και χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον προκάτοχό της λέγοντας: «Το 2000 οι Σρέντερ και Άιχελ, τότε υπουργός Οικονομικών της χώρας της, έσπευσαν να επιτρέψουν στην Ελλάδα να ενταχθεί στο ευρώ, αγνοώντας όλα τα σήματα κινδύνου».

Η αφορμή δόθηκε από τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, από το Παρίσι, ο οποίος ανέφερε: «Η Γερμανία δημιούργησε έναν κύκλο υψηλότερων επιτοκίων για χώρες που φάνηκε ότι ήταν σε δυσχερή θέση, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία».

«Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία. Αυτό θα μπορούσε να σπάσει πλάτες. Η επιμονή της κας Μέρκελ να μετάσχουν ιδιωτικές τράπεζες στον μηχανισμό στήριξης (σ.σ. κρατών μελών της ευρωζώνης) μπορεί να οδηγήσει χώρες στην χρεοκοπία», κατέληξε ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως μετέδωσε το Ρόιτερ.

Η Γερμανία για τρίτη φορά δείχνει τα δόντια της και τις προθέσεις της. Τον Απρίλιο απειλούσε την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης. Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι το ελληνικό μνημόνιο έχουν υπογράψει 14 χώρες και μόνο για τη Γερμανία έχει υπογράψει Τράπεζα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, συνεχίζοντας την πίεση, εμμένει στην απαίτησή της να αλλάξει η Συνθήκη της Λισαβόνας, ώστε να δοθεί στη ζώνη του ευρώ ένα οικονομικό δίχτυ ασφαλείας, και στη βούλησή της, η οποία έχει επικριθεί πολύ, να στερούνται οι χώρες που δεν συμμορφώνονται, τα δικαιώματα ψήφου τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κα. Μέρκελ προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα φοβικό και να καταφέρει ισχυρό χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ήδη ΗΠΑ, Ελλάδα, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Τρισέ και Γιούνκερ έχουν αντιδράσει έντονα κατά της κας. Μέρκελ για την καταστροφική πολιτική της.

Η προσπάθεια δημιουργίας μια παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας της Γερμανίας, με όχημα την κατάκτηση της Ευρώπης δεν είναι καινούργιο σχέδιο για το γερμανικό κατεστημένο.

Στις 3 Οκτωβρίου 1990, πραγματοποιείται η προσχώρηση της Ανατολικής Γερμανίας στο δυτικό κράτος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας.

Η Δυτική Γερμανία κατάφερε να προσαρτήσει την ανατολική πλευρά με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και με την ανοχή της τότε ΕΟΚ, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Η ΕΟΚ, αλλά και η «γαλαντόμα» παγκόσμια οικονομική κοινότητα, δέχθηκε την ανταλλαγή των πρώτων 6.000 ανατολικών μάρκων κάθε πολίτη με το γερμανικό μάρκο σε αναλογία 1:1, αλλά και των υπολοίπων ανατολικών μάρκων με ιδιαίτερα ευνοϊκή ισοτιμία, χαρίζοντας ουσιαστικά την οικονομικά αυτοτέλεια και ευμάρεια στην Ενωμένη Γερμανία.

Τότε ακριβώς είναι που ξεκινάει και η πραγμάτωση του σχεδίου για τη δημιουργία του 4ου Ράιχ. Οικονομικά αυτή τη φορά και όχι με πόλεμο. Χωρίς όρους και συνθηκολόγηση με τους οικονομικά ασθενέστερους, αλλά με οικονομικό εκβιασμό και κοινωνική εξαθλίωση.

Ήδη, η κ. Μέρκελ δημιουργεί το νέο «Άξονα» όπως και στην αρχή του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Γιόζεφ Πρελ, δήλωσε, ως δορυφόρος της γερμανικής κατακτητικής πολιτικής: «Η Ελλάδα δεν τήρησε τις υποχρεώσεις της στο θέμα της ανόρθωσης των δημόσιων οικονομικών της», σημειώνοντας ότι η Αυστρία μπορεί να μην καταβάλει το μερίδιό της στο σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα το Δεκέμβριο. «Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, η Ελλάδα δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της στο επίπεδο της φορολογίας», προσέθεσε ο Πρελ, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο APA.

Η Βιέννη απειλεί κατά συνέπεια να μην καταβάλει το μερίδιό της των 190 εκατομμυρίων ευρώ στη βοήθεια για το Δεκέμβριο. «Η κατάσταση των δεδομένων που έχουμε δεν μας δίνει κανέναν λόγο για να εγκρίνουμε τη δόση του Δεκεμβρίου», σημείωσε.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται ισχυροί όσο ποτέ, έχοντας μάθει από τα λάθη τους.

Ο νέος «Άξονας» ήδη οικοδομείται, η μπότα της οικονομικής Wehrmacht είναι έτοιμη για νέες κατακτήσεις, το γερμανικό οικονομικό κατεστημένο χρησιμοποιεί τη βαριά βιομηχανία ως άλλη Gestapo, ενώ τα Waffen SS έχουν πάρει τη μορφή των γερμανικών τραπεζών.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι η στολή του 4ου Ράιχ φοριέται από μια γυναίκα καγκελάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου