Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΘΕΣ 18000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  Ν. 3386/2005 (ΦΕΚ Α΄ 212)  Ν. 3448/2006 (ΦΕΚ Α΄ 57)  Ν. 3536/2007 (ΦΕΚ Α΄ 42)  Ν. 3613/2007 (ΦΕΚ Α΄ 263)  Ν.3731/2008 (ΦΕΚ Α΄ 263)  Ν.3772/2009 (ΦΕΚ Α΄ 112)  N.3801/2009 (ΦΕΚ Α΄ 163) ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3386/23/8/2005: ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ 31/12/2004 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΣΗΜΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ; ΤΟ ΑΦΜ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΛΙ, ΑΧΜΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. ΕΝΣΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΧΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗς ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΙΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΛΟΓΩ ΔΗΘΕΝ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 100 ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. AYTH EINAI ΟΙ NOMIMH METANΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
Για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια
http://www.synigoros.gr/allodapoi/pdfs_01/8425_1_Kodikopoihsh_nomothesias.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου