Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ GAP ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

Από τον Μάρτιο έχει νάρθει στις ΗΠΑ και... ανησυχούσαμε.
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 εγκαινιάζει, όπως και τον Δεκέμβριο, έκθεση του ''Ωνάσσειου'' στη Νέα Υόρκη. Παρέα του ''καλεσμένοι'' ντουζίνες του Ιδρύματος, γνωστού ως το ''μεγάλο φαγοπότι'', από Ελλάδα με το...''Aristos Travel''... Στο Σικάγο, θα μιλήσει και σε ''όλους τους 'Ελληνες'' σε συγκέντρωση-δεξίωση του γενικού προξενείου, 13 Oκτωβρίου 2010, γιά να μάθουν κι αυτοί γιά την...Ελλάδα και τον... τουρισμό της.

Δεν μάθαμε αν θα τον συνοδεύει πολυμελής αντιπροσωπεία και οι ''ωραίες'' του γραφείου του. Και γιά όσους κακόβουλους επικρίνουν τον GAP γιά την φράση του ''λεφτά υπάρχουν'', οι ταξιδιάρηδες υπουργοί του, αποδεικνύουν ότι ήταν σωστός. Είναι πολύ βασικό να πάει ο Μr. Geroulanos σε εκθέσεις μικρού ενδιαφέροντος και να μιλά στην... Ομογένεια. '

Ετσι προωθείται ο...τουρισμός. Αν μάλιστα έχει κοντά του και τον...ΣΑΕάρχη ΗΠΑ, τότε θα ''βουλιάξει'' η Ελλάδα από τουρίστες... Λέγεται ότι θα συναντηθεί με τον δήμαρχο (του οποίου η θητεία λήγει στα τέλη του χρόνου) και τον διευθυντή Τουρισμού της πόλης.

Μα γι' αυτές τις συναντήσεις -που θα έπρεπε ήδη να είχε κάνει ο γεν. πρόξενος- ολόκληρο υπουργικό ταξίδι;... Oι υπουργοί έρχονται στις ΗΠΑ, υποτίθεται, γιά την προβολή της Ελλάδας μας και του τουρισμού της, μ' έξοδα του ελληνικού λαού.

Αλλά, δυστυχώς, προκαλούν με την χλιδή, τα έξοδα, τις ''επιδρομές'' σε καταστήματα και πολυτελέστατα εστιατόρια και άλλα σχετικά. ΔΕΝ προβάλουν ουσιαστικά την Ελλάδα. Μικροδιακοπές κάνουν, ψώνια κλπ, όπως έχει αποδείξει το παρελθόν.
ΚΑΛΑΜΙ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου