Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ:Δεν θα βάλουμε χρονικό συρματόπλεγμα. Δεν ιδρύθηκε η Ελλάδα το 2004, ούτε τελείωσε το 2009. Υπήρχε και πριν και μετά Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ πως δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς εξεταστικές επιτροπές, καθώς, χρειάζεται ένα μόνιμο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στα πλαίσια σύσκεψης με βουλευτές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Πέμπτης. Βασικό σημείο της κριτικής του κ. Σαμαρά, ήταν η κατάσταση της οικονομίας, επισημαίνοντας ότι τα spreads ανέβηκαν από τις 130 μονάδες στις 1000 επί ΠΑΣΟΚ. Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς: «Γιατί μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; κάποιος έπρεπε να πει στον Γιώργο Παπανδρέου πως ο λόγος που βρίσκονται σήμερα τα spreads σε αυτά τα επίπεδα είναι ότι αμφισβητείται η οικονομική πολιτική που ακολουθεί».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τη δέσμευση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, λέγοντας ότι δεν έχει αντίρρηση, αρκεί η έρευνα να ξεκινήσει από το 1981.

«Δεν θα βάλουμε χρονικό συρματόπλεγμα. Δεν ιδρύθηκε η Ελλάδα το 2004, ούτε τελείωσε το 2009. Υπήρχε και πριν και μετά Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ πως δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς εξεταστικές επιτροπές, καθώς, χρειάζεται ένα μόνιμο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου