Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙΤΑΙ.

Προσοχή μην σας ξεφύγει ο Σαμαράς.

Το άρθρο αυτό απευθύνεται προς τα κρατικοδίαιτα παράσιτα του τόπου που ελέγχουν το πολιτικό σύστημα της χώρας και ο στόχος του είναι να τα προειδοποιήσει για τυχόν έλευση του Σαμαρά στην εξουσία.

Σας λέμε λοιπόν να προσέχετε γιατί ο άνθρωπος είναι «επικίνδυνος» και δεν ελέγχεται. Μην σας ξεγελάει, ούτε το αθώο χαμόγελό του, ούτε η δήθεν συστημική συμπεριφορά του και η δήθεν αναζήτηση κομματικών ισορροπιών. Είναι ικανός να....
τινάξει πολιτικά συστήματα, μνημόνια και τρόϊκες στο αέρα. Δεν είναι υπάκουος ούτε καν στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα. Τα έχει πάρει στο κρανίο για την πατρίδα του και δεν υπακούει σε Νεοταξικά κελεύσματα. Μπορεί ξαφνικά να χάσετε κάθε έλεγχο και να βρεθείτε χωρίς αντικείμενο εκμετάλλευσης και πλουτισμού. Σας το λέμε δηλαδή για να το έχετε υπόψη σας, αν και όπως αντιλαμβανόμαστε το γνωρίζετε ήδη.

Προσέξτε. Είπε κάτι για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Αυτό πρέπει να το αποφύγετε πάση θυσία. Κάψτε την πρόταση τώρα Βάλτε τους συνοδοιπόρους και τα τσανάκια σας μπροστά. Εν ανάγκη παραγράψτε τις ευθύνες τώρα. Αν δεν το κάνετε, θα υπάρξουν πραγματικά Ειδικά Δικαστήρια και λαϊκή τιμωρία των ενόχων.

Τώρα εσείς ξέρετε. Δημοσκοπήσεις «τακτοποιημένες». Καθόλου προβολή του ίδιου και των στελεχών του στα ΜΜΕ σας. Αντίθετα συνεχή προβολή των πειθήνιων υποτακτικών σας και κάθε παρατρεχάμενου που κάτι έχει να πει εναντίον του ή να βρίσει.


Προσοχή μην αφήσετε να προβληθεί κυρίως το πρόγραμμά του. Είδατε τι πάθατε με τη ΔΕΘ. Μαζέψτε τα γρήγορα και θολώστε όσα λέει. Ξέρετε εσείς. Το σίγουρο δίλημμα: «Μνημόνιο ή πτώχευση». Ο λαός φοβάται και σας πιστεύει. Συνεχίστε να ποντάρετε σ’ αυτόν τον εκβιασμό.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά.
Προσοχή, ποτέ μην πιστέψετε ότι τον κάνατε δικό σας. Θα βρεθείτε ξαφνικά στο δρόμο.
Κάποτε τον θάψατε πολιτικά. Νομίζετε ότι το ξέχασε; Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι είναι εκδικητικός.
Εμείς λέμε: Ο άνθρωπος είναι «επικίνδυνος» για το σύστημα και δεν ελέγχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου