Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ: Οι Έλληνες ομογενείς ,πρέπει να κάνουν τις διακοπές τους στη Ελλάδα!

Έτσι είπε στον πρόεδρο κ.Παπούλια, ο κ.Στέφανος Ταμβάκης , πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) ,στην συνάντηση που είχαν.

''Πρέπει ο απόδημος ελληνισμός να έρθει στην Ελλάδα. Τις διακοπές του δεν υπάρχει περίπτωση να τις περάσει αλλού.

Το ίδιο και οι φίλοι της Ελλάδας, οι οποίοι είναι πολλοί και είναι παντού. Η πρωτοβουλία του Συμβουλίου στοχεύει στο να μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε ώστε και αν επρόκειτο να περάσουν κάπου αλλού τις διακοπές τους, φέτος να έρθουν στην Ελλάδα, να στηρίξουν τις δικές σας προσωπικές προσπάθειες κ. Πρόεδρε, αλλά και της κυβέρνησης, τον λαό μας, τον οικουμενικό ελληνισμό, την πατρίδα μας, την οποία αγαπάμε και μας λείπει?, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ταμβάκης και σημείωσε ότι ενημέρωσε ήδη τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη για την πρωτοβουλία του ΣΑΕ''.

Υποστηρίχθηκε μάλιστα ότι ο ΣΑΕ προσπαθεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού , όλον τον χρόνο ώστε να έρχονται οι Έλληνες ,όπου και αν βρίσκονται. ''Γιατί η αγάπη μας προς την Ελλάδα είναι μεγάλη'' , είπε ο πρόεδρος του ΣΑΕ.

Και η απάντηση του κ.Παπούλια "Όσοι είσαστε έξω, την αγαπάτε περισσότερο την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου