Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΚΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

Ναι λοιπόν, οι “κακοί Δεξιοί” ήταν οι μόνοι που βγήκαν με σαφέστατη δήλωση στήριξης υπέρ της Ελλάδας (μετά τον Τρισέ). Οι μόνοι πολιτικοί αρχηγοί στην Ευρώπη που πήραν ξεκάθαρη θέση.

Αντίθετα, οι φίλοι “σοσιαλιστές”, σιωπή. Τσάμπα τα πανάκριβα εξωτικά ταξίδια του κυρίου Παπανδρέου στους Δομίνικους και τας Ινδίας. Τσάμπα τα Ταγκό, οι αστακοί, η “σοσιαλιστική” χλιδή.

Η απάντηση είναι απλή. Ως έχουν αποδείξει οι ψευδεπίγραφοι σοσιαλιστές, διαχρονικά υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, της Goldman Sachs, του ΔΝΤ. Δείτε τον κύριο Στρος Καν, νυν πρόεδρο του ΔΝΤ, Σοσιαλήσταρο. Δείτε τις χώρες που εμφανίστηκε το ΔΝΤ, τι κυβερνήσεις είχαν. Αλλά ακόμα χειρότερα. Δείτε για την σφαγή της Σερβίας, ποιές κυβερνήσεις συνυπέγραψαν. Σοσιαλιστές, που όλοι αποδείχτηκαν ΛΑΜΟΓΙΑ μέχρι το κόκκαλο. Τουλάχιστον έξω ο λαός τους πήρε είδηση και τους έστειλε στην “μαμά πατρίδα” με τα ελικόπτερα.

Εδώ όμως, οι Ελληναράδες αχόρταγοι συνεχίζουν να μεσουρανούν και να πουλούν τις φυλλάδες τους. Ο κόσμος να βλέπει τα κωμικά κανάλια τους. Για θυμηθείτε τι έγραφαν εδώ οι “Έγκριτοι” Ελληναράδες για τον Μπερλουσκόνι. Θυμηθείτε τις μπομπολοφυλλάδες, τους Λαμπρακοσταθμούς τι έλεγαν για τον Σαρκοζί.

Θυμηθείτε το κόμπλεξ του κάθε Ελληναρά δημοσιογράφαρου τύπου Τσίμα, να λοιδωρεί ηγέτες κρατών (όταν δεν ήταν σε ταξιδάκια πληρωμένα από τη Siemens). Ιδιαίτερα θυμηθείτε την αποθέωση στην Σενγκολέν, όταν και οι ίδιοι οι σύντροφοι της γελούσαν μαζί της.

Σώπα ρε! Λέει ο δημοσιογράφαρος, αγράμματος Ελληναράς. “Αυτός είναι ακροδεξιός”. Μα αφού βοηθά την Ελλάδα ενάντια στους κερδοσκόπους. “Άντε μωρέ με τον φασίστα”. Μα αφού πέρνει μέτρα υπέρ του λαού του και ενάντια στους κερδοσκόπους. “Άσε μας μωρέ με τον …ρατσιστή!”

Αυτοί είναι οι Ελληναράδες που μονοπωλούν την ενημέρωση. Αυτοί είναι οι Ελληναράδες που εξέλεξαν τον ΓΑΠ. Αυτοί είναι οι “πονηροί” Ελληναράδες που θησαυρίζουν ληστεύοντας την χώρα.

Όπως μάλιστα είχε πει και μεγαλοεκδότης – βαρώνος προ λίγων μηνών, “Εγώ θα έβγαζα και τον Κατέλη πρωθυπουργό εάν γούσταρα!”.

Άλλωστε ο μεγαλοπαράγοντας του Λονδίνου ήταν κάθετος στις εκτιμήσεις του για την κατάντια της Ελλάδας: “Η κακοδαιμονία της Ελλάδας είναι η υψηλή Ελίτ που κάνει κουμάντο. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο. Είναι πραγματικά αρπαχτικά, δεν υπολογίζουν τίποτα, δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Δεν υπολογίζουν τίποτα, μόνο τους εαυτούς τους.”

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η γαργάρα που έκαναν χθες για την είδηση της Goldman Sachs Που ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για το μέγιστο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Όλοι Ομερτά, ακόμα και το Βήμα που δημοσίευσε την είδηση, την έθαψε αμέσως. Χαμός χθες στη Μιχαλακοπούλου μετά την “γκάφα”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου