Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ KAI ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ; ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΡΙΖΑ: Να αφοπλιστούν τα ΟΥΚ.

Η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ “Τρίχες από ατσάλι σε αξύριστη μασχάλη” ζητά με ανακοίνωση της τον άμεσο αφοπλισμό των ΟΥΚ αφού πλέον οι καλές σχέσεις και το κλίμα ειρηνικής συνύπαρξης που υπάρχει στο Αιγαίο και στον Βορρά δεν δικαιολογεί τα έξοδα οπλισμού.

“Διανύουμε την καλύτερη περίοδο σχέσεων με τις γειτονικές χώρες” δηλώνουν οι συνισταμένες της συνιστώσας. “Για πρώτη φορά μετά από αιώνες, Ελληνικά και Τουρκικά πλοία συνυπάρχουν στο Αιγαίο χωρίς εχθρότητα και μίσος. Απόδειξη, οι συνεχείς επισκέψεις των Τουρκικών πλοίων μέχρι τον Σαρωνικό, χωρίς να ρίξουν ούτε μία κανονιά! Πράγμα που φάνταζε αδιανόητο πριν 180 χρόνια.

Έτσι, μέσα σε αυτό το κλίμα αρμονίας όπου τα πολεμικά πλοία αρμενίζουν ως ανέμελες θαλαμηγοί, θεωρείται αδιανόητη η ύπαρξη όπλων καταστροφής στα χέρια των διάφορων μονάδων που δρουν στο Αιγαίο. Αντίθετα, τα ΟΥΚ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν μοχλοί πολιτιστικής συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στην παρασκευή Μπακλαβά, Ιμάμ Μπαϊλντί, Σις Κεμπάμπ και Σαρμαδακίων.

Γι’ αυτό ζητούμε τον άμεσο αφοπλισμό των ΟΥΚ και την αντικατάσταση του με χύτρες ταχύτητος, πλάστες, γυρουβουλιές και teppan yiaki για ασφαλές σωτάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου