Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. Με αίμα βάφτηκε το πεζοδρόμιο στην οδό Χρυσοστόμου, καθώς πατέρας και γιος, ηλικίας 56 και 22 χρονών, δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα Αλβανών. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Στην εντατική βρέθηκαν πατέρας και γιος, ηλικίας 56 και 22 χρονών, μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκαν από ομάδα Αλβανών για μια θέση... πάρκιγκ σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.
Οι κραυγές για βοήθεια των δύο ανδρών, που βρίσκονταν τραυματισμένοι στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το σπίτι τους, σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της οδού Χρυσοστόμου λίγη ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα. “Ακούσαμε φωνές και τρέξαμε στα μπαλκόνια μας. Οι δύο άνδρες φώναζαν βοήθεια, ενώ οι δράστες καθώς απομακρύνονταν πετούσαν πέτρες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους” περιέγραψε στη “Μ” κάτοικος γειτονικής οικοδομής, που έγινε μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου.


Σύμφωνα με τους γείτονες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 22χρονος μαζί με μια φίλη του πήγαν να παρκάρουν μπροστά σε φούρνο που βρίσκεται στην οδό Εδμόνδου Ροστάν, σε κοντινή απόσταση από τη σημείο της συμπλοκής. “Από κει άρχισε η φασαρία”, είπε η Ευγενία Τσόκου, δείχνοντας το σημείο που στάθμευσε το αυτοκίνητο του 22χρονου θύματος.

Όταν ο νεαρός βγήκε από το όχημα, τρία άτομα απαίτησαν να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει, επειδή, όπως ισχυρίστηκαν, είχαν βρει τη θέση πρώτοι. Ο 22χρονος άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά στο κατάστημα και κατευθυνόμενος προς το σπίτι του τηλεφώνησε στον πατέρα του, ενώ την ίδια ώρα οι τρεις δράστες κάλεσαν και εκείνοι... ενισχύσεις. Λίγο αργότερα, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στο σημείο απέναντι από το σπίτι των θυμάτων και ήρθαν στα χέρια με τους δύο άνδρες, τους οποίους εγκατέλειψαν αφού τους μαχαίρωσαν πάνω από πέντε φορές τον καθένα.

Εντοπίστηκαν οι Αλβανοί
“Είναι απίστευτο πώς από μια τόσο ασήμαντη αφορμή δύο άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο. Φοβάσαι πια να φέρεις αντίρρηση στον άλλο”, είπε η κ. Τσόκου, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι της από τις φωνές μαζί με άλλους γείτονες, για να αντικρίσουν τους δύο αιμόφυρτους άντρες πεσμένους στο πεζοδρόμιο την ώρα που οι δράστες, επίσης κάτοικοι της περιοχής, διέφευγαν τρέχοντας. Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πολλαπλά τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν και προσήχθησαν τρεις Αλβανοί -μία γυναίκα και δύο άνδρες-, κάτοικοι γειτονικής οικοδομής, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στην ομάδα που μαχαίρωσαν πατέρα και γιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου