Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

"ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ..." "Σας προειδοποιούμε για άλλη μια φορά και μη μας πείτε στο μέλλον ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει για όσα θα συμβούν.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θα θερίσει θύελλες. Αποσύρετε το νομοσχέδιο τώρα". Με αυτά τα λόγια, ο Αντώνης Σαμαράς έκλεισε την ομιλία του χθες κατά τη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για το λαθρομεταναστευτικό. Ενώ επανέλαβε τη δέσμευση της Ν.Δ. και του ιδίου προσωπικά ότι, εκτός από την καταψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή (αν η κυβέρνηση δεν το αποσύρει), η ΝΔ θα το καταργήσει αφού κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές. Η ομιλία του Αντ. Σαμαρά αλλά και αυτή του Γ. Καρατζαφέρη (επιτέλους επέστρεψε σε αντιπολιτευτικούς τόνους εναντίον της κυβέρνησης) αποτέλεσαν ένα διαρκές σφυροκόπημα για τα έωλα επιχειρήματα της κυβέρνησης στην προσπάθειά της να περάσει το νομοσχέδιο που χαρίζει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες και καθιστά τους Έλληνες μειοψηφία στον ίδιο τους τον τόπο.

-Κόλαφος για τους εθνομηδενιστές ήταν και όσα ειπώθηκαν από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, το Νεοκλή Σαρρή, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Κυριάκο Βελόπουλο, τη Μαριάννα Πυργιώτη, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο ALTER. Παρουσίασαν τα όσα εφιαλτικά για την πατρίδα και το έθνος έχουμε να ζήσουμε, αν τυχόν αυτό το λαθρονομοσχέδιο περάσει. Μια σκέτη φρίκη, αφού σταδιακά θα πάρουν την ελληνική ιθαγένεια και τα διόμισυ εκατομμύρια λαθρομετανάστες που βρίσκονται τώρα εδώ καθώς και, στη συνέχεια, άλλες πεντακόσιες χιλιάδες κάθε χρόνο!!! Κάτι που σημαίνει ότι π.χ. σε δέκα χρόνια, οι μετανάστες που θα έχουν την ελληνική ιθαγένεια θα είναι εφτάμισυ εκατομμύρια (7.500.000) και θα είναι πλέον περισσότεροι από μας. Εκείνος πάντως που ήταν "όλα τα λεφτά", ήταν ο εκπρόσωπος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, Κολομπανί, που ξεμπρόστιασε το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι το ένα φέρνει και ο άλλος στηρίζει το ν/σ για τους λαθρομετανάστες απλώς και μόνο για να πάρουν την ψήφο τους. Είπε λοιπόν ότι η Τζάκρη και ο Ραγκούσης τον απέκλεισαν από τις διαβουλεύσεις όταν είδαν ότι δεν είναι "πράσινος" και ότι δεν ελεγχόταν καθώς και ότι άτομα του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασαν τις οργανώσεις των λαθρομεταναστών και τους είπαν "θα σας στηρίξουμε στο νομοσχέδιο αλλά θα μας ψηφίσετε". Τέτοια αληταρία είναι οι πασόκοι και οι συριζαίοι. Και χίλιες φορές μπράβο στον κ. Κολομπανί που τους αποκάλυψε και τους ξεφτίλισε και τους είπε "τέτοια στήριξη δεν τη θέλουμε. Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να έρθει στο μέλλον άλλο μετριοπαθές, στο οποίο να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα". Εκεί να δείτε πώς σκύλιασαν η υφυπουργός Τζάκρη, ο Μαργαρίτης του ΣΥΡΙΖΑ και η ανεκδιήγητη πρασινοσκυλού Μακρή... Ο Μαργαρίτης μάλιστα έβρισε τον εκπρόσωπο των μεταναστών και τον είπε "ακροδεξιό", επειδή δεν βόλευαν τους εθνομηδενιστές λαθρομεταναστολάγνους αυτά που έλεγε...

-Απόλαυση ήταν χθες η ενέργεια ομάδας πατριωτών που διέκοψε την εκδήλωση των θολοκουλτουριάρηδων του Αλιβιζάτου στην Παλιά Βουλή. Και γινόταν διπλή η απόλαυση όταν έβλεπες τον Τσίπρα και το Μαργαρίτη να διαολίζονται και να καταγγέλλουν την πρωτοβουλία αυτή. Θαυμάστε όμως τη δημοκρατικότητα αυτών των εθνομηδενιστών... Όταν τα φιλαράκια τους οι αναρχικοί εισβάλλουν στα πανεπιστήμια και βανδαλίζουν, αυτοί είναι υπέρ του ασύλου και δεν θέλουν την παρέμβαση της Αστυνομίας. Χθες που οι πατριώτες διέκοψαν τη δική τους εκδήλωση, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και μπήκαν τα ΜΑΤ με τα κράνη μέσα στην αίθουσα της Παλιάς Βουλής!!! Αίσχος!!!

-Συμφωνούμε απόλυτα με την κρατούσα άποψη των αναγνωστών μας αλλά και των άλλων ιστολογίων, ότι τέτοιες αιφνιδιαστικές πρωτοβουλίες του πατριωτικού κόσμου είναι μονόδρομος πλέον... Αφού η κυβέρνηση κατοχής δεν ακούει τους Έλληνες πολίτες αλλά αντιθέτως, αφενός τους εξοντώνει στα εισοδηματικά, φορολογικά και ασφαλιστικά και αφετέρου υποχωρεί στα εθνικά και θέλει να δολοφονήσει την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος με το λαθρονομοσχέδιο, πλέον όλος ο ελληνικός λαός είναι δικαιολογημένος και νομιμοποιημένος να αντιδράσει. Με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο. Όταν κάποιοι θέλουν να δολοφονήσουν την πατρίδα, δεν μπορεί ο πατριωτικός κόσμος να έχει συμπεριφορά του σαλονιού. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψει την πατρίδα του, ασκώντας νόμιμη άμυνα. Με μια δυναμική εξέγερση που θα επεκταθεί σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Η ευθύνη για όσα συμβούν ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση.
Αναρτήθηκε από http://patriotikoslogos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου