Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κέντρο (γκέτο) Αθηνών - Τα λεφτά λένε πάντα την αλήθεια!!Σταμάτα να πουλάς κοψοχρονιά την περιουσία σου!

Διαβάζω συνεχώς άρθρα επί αρθρων, αναρτήσεις επί αναρτήσεων για την εγκληματικότητα του κέντρου των Αθηνών. Στην τηλεόραση αγανακτισμένοι πολίτες "όμηροι" της κατάστασης να προσπαθούν να πείσουν τους πολιτικούς άρχοντες γιά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν του να είναι "φυλακισμένοι" μέσα στην ίδια τους την πόλη. Ανθρωποι που δεν τολμούν να βγούν ούτε μία βόλτα στα πάρκα της περιοχής τους.

Ανθρωποι που βγαίνοντας δεν ξέρουν αν θα επιστρέψουν σπίτι τους όπως έφυγαν.Ολους αυτούς δε τους έχουν ονοματίσει "ρατσιστές" και τους...

έχουν ρίξει βορά σε κάθε "προοδευτικό μαλάκα" ό οποίος τους στιγματίζει τους λοιδωρεί και προσπαθεί να τους κάνει να αισθανθούν ενοχές επειδή το μόνο που ζητάνε είναι να ζήσουν σαν άνθρωποι στην ίδια τους την πόλη, στην ίδια τους την γειτονία που μεγάλωσαν, στο ίδιο τους το σπίτι.
Και κάθεσαι και αναρωτιέσαι "μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν...είναι δυνατόν οι "αρχοντες" της συμφοράς μας για μιά ακόμα φορά να μην μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος των ανθρώπων αυτών"??

Μόνο που ΕΣΥ πρέπει να καταλάβεις ότι και καταλαβαίνουν και κάνουν πολύ καλά αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας να κάνουν..Μετά την ληστεία του Χρηματιστηρίου, μετά την καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος και τέλος μετά την μεγάλη κλοπή των Ασφαλιστικών ταμείων πρέπει να αντιληθφείς ότι το μόνο που έχει μείνει για να σου πάρουν είναι η ακίνητη περιουσία σου!!Δεν σου έχουν αφήσει και τίποτα άλλο..
Οπως καλά γνωρίζεις σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες την μεγαλύτερη αξία στην ακίνητη περιουσία την έχει το παραδοσιακό κέντρο της κάθε πρωτεύουσας. Και στην Αθήνα ανέκαθεν το κέντρο ηταν το φιλέτο της ακίνητης περιουσίας.
Μετά όμως από όλες τις ληστείες που διέπραξαν έφθασε και η ώρα του να σου πάρουν για μιά "μπουκία" και το σπίτι που έχεις στο κέντρο και φυσικά και το μαγαζί που είχες χρόνια ολόκληρα από πάππου προς πάππου. Να στα αγόραζαν πριν δεν συνέφερε...πολύ υψηλή η τιμή. Πως θα πέσει η αξία τους για να μπορεσουν να στα πάρουν?? Με τον πιό απλό τρόπο.

ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ τις περιοχές με την εγκληματικότητα, με τους μετανάστες που τους αφήνουν να έχουν κάνει το κέντρο γκέτο, και έχοντας κάνει εσένα να παρακαλάς να βρείς αγοραστή για να φύγεις από εκεί έτσι ώστε να μπορέσεις να ζήσεις μια φυσιολογική καθημερινότητα. Και πουλάς το σπιτάκι σου πλέον κοψωχρονία, πουλάς το μαγαζί που είχες και ζούσες γιατί πιά δεν έχει δουλειά (ποιός να έρθει να ψωνίσεις εκεί μέσα) και όταν θα έχουν πάρει στα χέρια τους το μεγαλύτερο κομμάτι του "φιλέτου" τότε θα δείς πως θα λυθεί το πρόβλημα του κέντρου ως δια μαγείας. Τότε θα δείς γιά πότε θα διαλυθεί το γκέτο, τότε θα δείς αναπλάσεις επί αναπλάσεων τότε θα δείς υπερλούξ πεζόδρομους και ΕΣΥ τότε θα λές...Τελικά το λύσανε το πρόβλημα και θα τους υμνείς και θα τρέχεις να τους ψηφίζεις γιατί έκαναν τελικά "καλή δουλειά". ΜΟΝΟ που ξεχνάς ότι εσύ δεν θα έχεις τίποτα πλέον σαν περιουσία εκεί. Αυτοί θα δεκαπλασιάσουν τα λεφτά τους μιάς και η αξίες θα επανέλθουν στα υψηλά των παλαι ποτέ εποχών και θα σε έχουν καταληστεύσει γιά μιά ακομά φορα.
Για αυτό...ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ..ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ..ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ !!

Υ.Γ. Το παρόν κείμενο δεν είναι πολιτικη τοποθετηση.Μην το ταυτίζεις με πολιτικές και πολιτικούς.Το μόνο που θέλει είναι να δώσει μιά άλλη διάσταση στο θέμα που κανένας δεν την βγάζει προς τα έξω. Σε όποια πολιτική παράταξη και αν ανήκεις προστάτεψε την περιουσία σου που γιά μιά ακόμα φορά θέλουν να στην λεηλατήσουν.

Κακό πουλί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου