Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Γαλανόλευκο «ΟΧΙ» στην λαθρομετανάστευση και στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας!

Γαλανόλευκο «ΟΧΙ» στην λαθρομετανάστευση και στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας!
Περισσότεροι από πέντε χιλιάδες Έλληνες πατριώτες αψήφησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου το κρύο, την βροχή και κυρίως το κλίμα τρομοκρατίας των τελευταίων ημερών και διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για την ιθαγένεια. Παρά την κατάληψη του αρχικού τόπου της συναθροίσεως από αριστερούς τραμπούκους, παρά την ανοχή της αστυνομίας και παρά την προσπάθεια της πλειονότητος των ΜΜΕ και ειδησεογραφικών ιστοσελίδων να παρουσιάσουν την εκδήλωση ως μάζεμα «ακραίων στοιχείων», η σημερινή εκδήλωση κρίνεται επιτυχής. Αν αναλογισθεί κανείς ότι διοργανωνόταν από πολίτες με ελάχιστη εμπειρία σε τέτοιες κινητοποιήσεις και ότι κατά συνέπεια το κάλεσμα και η οργάνωση είχαν αρκετές ελλείψεις, αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες, οι οποίοι έδωσαν μία εικόνα συσπείρωσης και αυθόρμητης λαϊκής αντίδρασης απέναντι σε μία τεράστια απειλή για το έθνος.

Για πρώτη ίσως φορά τα τελευταία χρόνια μία πατριωτική κινητοποίηση αρκέστηκε στα χρώματα της γαλανόλευκης, χωρίς να την καπηλευθεί κανείς εκ των συμμετεχόντων. Το όφελος από αυτό είναι διπλό, καθ' ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση παρέστησαν πολίτες, οι οποίοι για πρώτη φορά έβγαιναν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν.
Ακόμη και η παρουσία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αδώνιδος Γεωργιάδη δεν έδωσε σε καμία περίπτωση κομματικό χαρακτήρα στην εκδήλωση, γεγονός που εκτιμήθηκε θετικά από όλους τους παρευρισκομένους.
Η σημερινή συγκέντρωση, με εξαίρεση τον θλιβερό ρόλο της Αστυνομίας του Χρυσοχοΐδη, που δεν άφησε τους διαδηλούντες να πορευθούν στην βουλή και να παραδώσουν το ψήφισμα, ίσως να αποτέλεσε μία επιτυχημένη δοκιμή εν όψει μίας μεγάλης λαοσύναξης τώρα που το νομοσχέδιο βρίσκεται στην τελική ευθεία προ της ψήφισής του από την Αριστερά.
Bookmark and Share
Αναρτήθηκε από GREECE

1 σχόλιο:

  1. «Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι» είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή και το δεχόμαστε και έτσι.
    Ωραία, κύριε πρωθυπουργέ, συμφωνούμε ότι γίνεσαι και Έλληνας.
    Πώς όμως; Με ποιες προυποθέσεις;
    Έρχεσαι από το Πακιστάν κάθεσαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, να πούμε πενήντα και λίγα είναι, και αν αποκτήσεις ελληνική συνείδηση τότε παίρνεις και την ιθαγένεια.
    Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα από γονείς ομογενείς από Β.Η. και χρειάστηκαν 45 χρόνια για να γίνω Έλληνας. Απόκτησα ελληνική συνείδηση στο σχολείο και μετέπειτα, αλλά δε μου δόθηκε η ιθαγένεια και ήμουν μέχρι τα 45 Αλβανός υπήκοος.
    Η ελληνική μου συνείδηση δε μου επιτρέπει να συγκατατεθώ στην αθρόα χορήγηση ιθαγενειών σε πρόσωπα χωρίς ελληνική συνείδηση.
    Η δική σας ελληνική συνείδηση το επιτρέπει ή μήπως δεν έχετε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή