Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΖΩΟΝ......... ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Βρε ζωον θα κάνεις απεργία ; Είπε η κυρα Μαρία στο «ζωον» όπου ζωον ο σύζυγος .

Και γιατί να κάνω ; Αντιλόγησε αυτός που καθόλου δεν τον πήγαινε τον «Γιωργάκη» αλλά δεν απεργούσε ποτέ για να μην χάσει το μεροκάματο .

Και ποιον πήγαινε θα μου πεις, μόνο τον Βγενοπουλο που είναι και παναθηναϊκός.

Βέβαια τον μπέρδεψε λίγο όταν τον άκουσε να λέει ότι είναι κατά των αποκρατικοποιήσεων ,υπέρ του κρατικού καπιταλισμού , και στηρίζει τον πρωθυπουργό με την λογική του: ευτυχώς όπου βρέθηκε ένας άνθρωπος να αναλάβει στα δύσκολα να μας σώσει και μάλιστα με το ζόρι .Αυτός ξέρει πόσο ξύλο έτρωγε μικρός μέχρι να μάθει να γίνει πρωθυπουργός .

Έτσι «το ζωον» ανησυχούσε μήπως είχε δίκιο η γυναίκα του , γιατί τώρα τελευταία όλο και πιο πολλοί τον λένε ζωον στα φανάρια .Λες και δεν οδηγεί τέλεια, μπορεί καλύτερα και από τον Σουμαχερ, τον έβαζε σε σκέψεις ομως ότι δεν τον λέγανε μαλάκα όπως όλον τον κόσμο αλλά ζωον .Α δεν πάει άλλο «θα πάω να την ρωτήσω» σκέφτηκε .

Δεν μου λες γιατί με αποκαλείς ζωον ,είπε και με το "αποκαλείς" για να δώσει σοβαρότητα στη συζήτηση .

Βρε βόδι θα σου κόψουν τον μισθό δεν ακούς τίποτα ,δεν βλέπεις τα νέα και αν σου κόψουν τον μισθό χαίρεται . Τι νομίζεις ότι έφαγα τα νιάτα μου για την ομορφιά σου , που με κεράτωνες και έκανα το κορόιδο για αυτόν τον κωλομισθο και για την κωλοσυνταξη το έκανα , ας οψεται (τι είναι πάλι αυτό ;) που διορίστηκες εσύ και όχι εγώ να βλέπε . Αλλά βλέπεις στο γλείψιμο δεν πιάνεσαι , ενώ εγώ ντρέπομαι να το παίζω ,όλους σας αγαπάω όλους σας ψηφίζω στον καθένα χωριστά .

Και τώρα που σφίξανε τα πράγματα και οι ευρωπαίοι μας ζητάνε τα κλεψιμαίικα πίσω κάθεσαι εκεί και κοιμάσαι όρθιος ,μέχρι να σε πηδήξουνε , που ήθελες και γκόμενες τρομάρα σου .

Λοιπόν αντιλόγησε ο «αυτός» (εκτός από ζωον στους άλλους τον έλεγε «αυτός» , σπάνια χρησιμοποιούσε το όνομα του άντρα της η κυρα Μαρία) τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι . Μόνο αυτό είπε και έφυγε να πάει στον καναπέ , σκεπτόμενος ότι τώρα τον έλεγε και βόδι ,που και αυτό ζωον είναι .Στο κάτω κάτω δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα με τις περικοπές ,δεν θα μας πειράξουνε ,είμαστε πολλοί στο δημόσιο . Ας πληρώσουνε αυτοί που χρωστάνε , λένε πως δεν έχουνε και ότι τα χρέη στο δημόσιο είναι από χρεοκοπημένους και φτωχομικρομαγαζα τι με νοιάζει ας τους γδάρουνε και ας τους κλείσουνε «μέσα» , ας κλείσουνε και άλλοι τέτοιοι μόνο να προλάβει το κράτος να αρπάξει ότι τους έχει απομείνει , αυτοί δεν είναι κράτος εμείς είμαστε και πρέπει να πληρωθούμε .
Τις σκέψεις του διέκοψε γι άλλη μια φορά η φωνή της κυρα Μαρίας … σήκω πάνω βρε , έχεις κάνει τρυπά στον καναπέ …. Μάζεψε τα πόδια σου Θέλω να βάλω σκούπα .

Αναρτήθηκε από -eleutheri politiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου