Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ… ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Η αποφασιστικότητα και ο παλμός, δεν έδωσαν μόνο το στίγμα τους στη χθεσινή συγκέντρωση της Αθήνας.


Σηματοδότησαν κυρίως το στίγμα των ημερών που θα ακολουθήσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑ… ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΕΤΣΙΝΙΑ.

γράφει ο Reporto

Ο μηχανισμός κατασυκοφάντησης που στήθηκε…


- Δε δίστασε να βαφτίζει αυθαίρετα τα πάντα ως ακροδεξιά.
- Δε δίστασε να δημιουργήσει ποικίλες «τεχνικές» δυσκολίες που θα καθιστούσαν δύσκολη την προσβασιμότητα στον τόπο της συγκέντρωσης.
- Φυσικά για άλλη μια φορά, αυτός η μηχανισμός και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, δεν είδε τα «κουκουλοφόρα» και σιδηρολοστοφόρα λεβεντόπαιδα, που είχαν παραταχθεί σε ομάδες καταστροφής και θανάτου μπροστά στα προπύλαια.

Η Αθήνα έζησε χθες γι ακόμα μια φορά μια παγκόσμια – γι αυτό και άκρως αποκαλυπτική πρωτοτυπία:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ «ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ» ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ.

Ας βγάλει λοιπόν ο καθένας αβίαστα τα συμπεράσματά του…
Τόσο για την ποιότητα και τα αφεντικά των αντιεξουσιαστών…
Οσο και για τις πραγματικές προθέσεις της υποτιθέμενα αμφισβητούμενης από αυτούς εξουσίας η οποία τους ανέχεται και τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΝΩ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.

Οι μάσκες έπεσαν και σ αυτή την αντιπαράθεση της αγάπης για την πατρίδα με τον εθνομηδενισμό, ο καθένας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

Αν η προοδευτικότητά σας όλων εσάς που την επικαλείσθε, αλλά και η δημοκρατία σας, εξαντλούνται εκεί που αρχίζει η αγάπη για την πατρίδα, τότε να χέσω και την προοδευτικότητα και τη δημοκρατία έτσι όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε.

Αφιέρωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου για να αγωνίζομαι για την προοδευτικότητα και τη δημοκρατία και δικαιούμαι να το λέω αυτό αηδιάζοντας από την κατάντια σας.

Αν ο ακροδεξιός ή αυτός που εσείς αποκαλείτε ακροδεξιό, μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να αγωνιστεί μαζί με μένα για την Ελλάδα που γεννηθήκαμε και οι δυό, τότε σ αυτόν τον αγώνα δεν έχω τίποτε απολύτως να μοιράσω μαζί του.

Θα τον συναντήσω στην πολιτική αντιπαράθεση κι εκεί θα αντιμετωπίσω τις πολιτικές του αντιλήψεις. Αλλά στον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας, αν δεν έχει πρόβλημα εκείνος να βαδίσει δίπλα μου. Τότε δεν δικαιούμαι να είμαι εγώ αυτός που θα αποδυναμώσω αυτό τον αγώνα.

Γιατί σ αυτόν τον αγώνα, έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να συμπαραταχθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Αυτή είναι η παρακαταθήκη της Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης…

Αυτή είναι η παρακαταθήκη του ΕΑΜ…

Η πατρίδα ενώνει.

Η πατρίδα χωρίζει αυτούς που την αγαπούν μόνο από εκείνους που την μισούν και την υπονομεύουν.


Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου