Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Η φαύλη "λογική" της προπαγάνδας της ΔΟΛ, υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες

Οι Έλληνες απόδημοι χαρακτηρίζουν δίκαια τα μέτρα για την ψήφο των μεταναστών και τη χορήγηση ιθαγένειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νικολέττα Μουτούση Στέλιος Βραδέλης
Αυτό είναι σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Τα ΝΕΑ που εξισώνοντας τους λαθρομετανάστες με τους Ελληνες νόμιμους μετανάστες μιας άλλης εποχής επιχειρεί να χειραγωγήση την κοινή γνώμη υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με το άρθρο:

"«Το 1962 που ήρθα στη Σουηδία οι μετανάστες δεν είχαμε δικαίωμα ψήφου. Αυτό το αποκτήσαμε το 1976, αλλά είναι αυτό που μας έδωσε υπόσταση μέσα στην κοινωνία και μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε τον ρόλο μας στη σουηδική κοινωνία» λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος. "

Αγαπητοί κ. Λαμπράκηδες, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των καλοβαλμένων "Σουηδών" της εικόνας και των εν Ελλάδι αλλοδαπών που διακρίνονται από κάτω;

Ότι πέραν του οτι οι Έλληνες ήταν νόμιμοι μετανάστες, ουδέποτε έλαβαν μαζικά την Σουηδική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, παρά μόνον την υπηκοότητα, και σε αριθμούς που ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΑΝ το εκλογικό σώμα της χώρας, ούτε την εθνολογική σύνθεση της!

Στην Σουηδία υπήρχε μια ελεγχόμενη από το κράτος διαδικασία εισόδου στην χώρα, ενώ η Ελλάδα δέχεται μια πραγματική εισβολή κυρίως από αλλοθρησκους και τριτοκοσμικούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό της, και μηδενικές πιθανότητες αφομοίωσης.

Επιπλέον από γεωγραφικής απόψεως η Σουηδία δεν αποτελεί χώρα υποδοχής λαθρομεταναστών, πόσο μάλλον όταν στην Ελλάδα το ετήσιο ποσοστό παράνομης εισροής αγγίζει το 3% του πληθυσμού της! Αντίθετα στην Σουηδία το ποσοστό υποδοχής ουδέποτε ξεπέρασε το 0.3%!

Τέλος, ας αφήσουν την όμορφη Σουηδία, ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα φιλαράκια του Γιώργου Παπανδρέου και μέλη της ΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ (Φώτο 2), και ας έρθουν να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα για μερικές εβδομάδες! Αν μπορέσουν βέβαια να τον ... βρουν! Έπειτα θα δούμε ποιες θα είναι οι θέσεις τους! Ειδάλως, τα "χαιρετίσματα" και οι "εξυπνάδες" τους ποσώς μας ενδιαφέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου