Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑ

Γιωργάκη, είσαι όντως εκτός πραγματικότητος, ή μας ...δουλεύεις;

Αγαπητέ Γιωργάκη, μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, θα μπορείς άνετα να στέλνεις τα "ΘΑ" σου, προς όλους εμάς τους αφελείς, κυρίως όμως σε εκείνους που άνοιξαν την ...ψαλίδα σου, - κατά τους ..."δημοσκόπους" - αφού ως φαίνεται πίστεψαν στις αλήστου μνήμης υποσχέσεις του ...'81, τις οποίες επαναφέρεις σε καρμπόν, χρησιμοποιώντας τες αφειδώς στους ..."Φιλιππικούς" που ...εκτοξεύεις, ενώ βάλθηκες σώνει και καλά, να ...επανεκκινήσεις τη χώρα, ωσάν να πρόκειται περί τροχοφόρου που έμεινε από ...μπαταρία.!
Προσωπικά, αγαπητέ μου Γιωργάκη, εύχομαι να αναλάβεις τα ινία της χώρας για να έρθεις επιτέλους - αν μπορέσεις - αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα.
Εάν την ξέρεις όμως και την κρύβεις, έχει καλώς.!
Αν όμως πραγματικά την αγνοείς, τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ' ότι μπορούμε να φαντασθούμε, όλοι εμείς οι ...αφελείς.
Αγαπητέ Γιωργάκη, έχω την εντύπωση ότι σκοπίμως αγνοείς τις δηλώσεις του κοινοτικού επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος κάνει λόγο για την ..."κατάντια" της Ελληνικής οικονομίας.
Κατά βάθος όμως, είμαι πεπεισμένως ότι κάθεσαι στ' ...αγκάθια μετά την δήλωσή του: "...Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας..."
Υποθέτω ότι μέσα στους πολιτικούς ηγέτες συμπεριλαμβάνει κι' εσένα.
Είπε και κάτι άλλο - πολύ χειρότερο - αγαπητέ Γιωργάκη:
"... Η χαρά του νικητή των εκλογών στην Ελλάδα, θα κρατήσει μόνο 20 μέρες, γιατί στις 24 Οκτωβρίου η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει λόγο στην Κομισιόν, για τα σκληρά μέτρα που θα αναγκασθεί να πάρει και που θα έχουν να κάνουν με την διόρθωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών, και κυρίως για τη μείωση του ελλείμματος ως το τέλος του 2009 στο 3,7% του ΑΕΠ..."
Τώρα θα μου πεις.!
Τι φταίω εγώ για την κατάντια της Ελληνικής οικονομίας; Ο Πρωθυπουργός φταίει.!
Συμφωνώ Γιωργάκη μου, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν τάζει ...λαγούς με πετραχείλια όπως και του λόγου σου, αλλά και ούδέποτε είπε αυτό το ωραίο: "λεφτά υπάρχουν", που ...τόλμησες και εκστόμισες από του βήματος της ΔΕΘ.
Καλή τύχη κ. Παπανδρέου, ιδίως μετά τις εκλογές, γιατί μέχρι τώρα την ...έχετε.!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ Επστροφή στα Ελληνικά περιεχόμενα
Πρόληψη:
 • Να ενημερώνεστε από τα ΜΜΕ για τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τυχόν οδηγίες σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.
 • Να προσέχετε να μην είναι φραγμένα τα φρεάτια έξω από το σπίτι σας, ώστε το νερό κατά την διάρκεια βροχής να έχει φυσική ροή.
 • Να έχετε ενημερώσει τα παιδιά σας τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εάν είναι σε ηλικία που τα αφήνετε συχνά μόνα τους στο σπίτι.
Μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης κατάστασης έκτακτης ανάγκης:
 • Εάν διαπιστώσετε ότι η περιοχή που κατοικείτε πλήττεται από πλημμύρα διατηρήστε την ψυχραιμία σας.
 • Εάν το σπίτι σας είναι σε μικρή απόσταση από τον πλημμυρισμένο δρόμο (υπόγειο, ισόγειο) κλείστε το γκάζι, το ηλεκτρικό και το νερό και απομακρυνθείτε από το σπίτι παίρνοντας μαζί σας έγγραφα και είδη πρώτης ανάγκης.
 • Οδηγηθείτε σε ασφαλή περιοχή αποφεύγοντας να βαδίζετε ή να οδηγείτε σε πλημμυρισμένους δρόμους.
 • Εάν την ώρα της πλημμύρας βρισκόσαστε μέσα στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο σβήσει, εγκαταλείψτε το αυτοκίνητο και κατευθυνθείτε σε ασφαλές σημείο π.χ. ύψωμα.
 • Προσπαθήστε να προσφέρετε τη βοήθειά σας και σε άλλους.
Μέτρα Προστασίας:
Ενέργειες πριν από πλημμύρα:
Ιδιαίτερα αν κατοικείτε σε περιοχή, που είναι γνωστό από το παρελθόν, ότι είχε προβλήματα με πλημμύρες
 • Βεβαιωθείτε ότι τα φρεάτια έξω από το σπίτι σας δεν είναι φραγμένα, ώστε το νερό κατά την διάρκεια της βροχής και να έχει φυσική ροή.
 • Προμηθευτείτε εφόδια πρώτης ανάγκης (φακό, φορητό ραδιόφωνο με μπαταρίες, κουτί πρώτων βοηθειών).
 • Καταστρώσετε ένα οικογενειακό σχέδιο έκτακτης ανάγκης για επικοινωνία και συνάντηση των μελών της οικογένειας.
 • Μάθετε στα μικρά παιδιά τους αριθμούς τηλεφώνων των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης (Πυροσβεστικό σώμα 199, Αστυνομία 100, ΕΚΑΒ 166 κλπ).
 • Βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν να διακόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, νερού.
 • Μετακινήστε τα πολύτιμα αντικείμενα σε υψηλότερα και ασφαλή σημεία του σπιτιού.
Ενέργειες κατά τη διάρκεια πλημμύρας:
Εάν βρίσκεστε στο σπίτι:
 • Ενημερωθείτε από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο για τις καιρικές συνθήκες.
 • Φορέστε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.
 • Φύγετε από το σπίτι εάν εσείς το κρίνετε αναγκαίο (ιδιαίτερα αν το σπίτι σας είναι σε μικρή απόσταση από τον πλημμυρισμένο δρόμο και το σπίτι σας είναι υπόγειο ή ισόγειο).
 • Πάρτε μαζί σας είδη πρώτης ανάγκης και εφόδια (φακό, φορητό ραδιόφωνο με μπαταρίες, κουτί πρώτων βοηθειών, χρήματα, νερό, τρόφιμα κλπ)
 • Κλείστε τους διακόπτες του ηλεκτρικού ρεύματος, του νερού ή του αερίου για οικιακή χρήση.
 • Χρησιμοποιείτε τους δρόμους που ορίζουν οι αρχές.
Εάν είστε σε εξωτερικό χώρο:
 • Καταφύγετε σε κοντινές περιοχές που βρίσκονται σε ύψωμα και παραμείνετε εκεί όσο χρειαστεί.
 • Μείνετε μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια.
 • Αποφύγετε την μετακίνηση μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.
Εάν είστε στο αυτοκίνητο:
 • Πριν από κάθε ταξίδι σας ενημερωθείτε για το δελτίο καιρού της περιοχής προορισμού σας.
 • Γυρίστε πίσω εάν οδηγείτε προς πλημμυρισμένη περιοχή.
 • Εγκαταλείψτε το αυτοκίνητο σας σε περίπτωση που αυτό ακινητοποιηθεί και κατευθυνθείτε σε ασφαλές σημείο π.χ.  ύψωμα.
* Όπου και αν βρισκόσαστε, προσπαθήστε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε μικρά παιδιά, αρρώστους και γέροντες

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ",ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ!

Σ την ιστοσελίδα του Γιώργου Παπανδρέου,την οποία σας προτείνουμε να μελετήσετε διεξοδικά για να...φρίξετε με όσα πρόκειται να κάνει αν εκλεγεί Πρωθυπουργός,αλιεύσαμε και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο,το οποίο παραπέμπει στην "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" (HLHR):μη σας παραπλανεί ο τίτλος,η συγκεκριμένη οργάνωση δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ:

ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ (ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!) ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Όσον αφορά το πρώτο,διαθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις και μάλιστα έχουν διοργανώσει και σχετικές Ημερίδες με θέμα "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ",στις οποίες συμμετείχαν Βουλευτές,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)!!!Τι προτείνουν λοιπόν αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες,που απ'ότι φαίνεται υπολογίζονται απ'όλα τα κόμματα,ΠΛΗΝ ΛΑΟΣ;Τα παρακάτω...πολύ απλά:

-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.

-ΚΑΙ-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ-ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!!

-ΦΥΣΙΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ!Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΟΥΔΟΛΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ...ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Μάλιστα,όπως σημειώνουν,"σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Παρατηρητηρίου του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας (ΕΝΩΣΗ-ΚΕΜΟ) η αύξηση των περιστατικών ρατσιστικής βίας και ισλαμοφοβίας έχουν αρχίσει να παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις, από τότε που ένα ακροδεξιό πολιτικό κόμμα εξελέγη στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το φθινόπωρο του 2007."

Αυτούς έχει για φίλους και συμμάχους ο Αμερικανοπολωνοεβραίος (και ολίγον Έλληνας) Γιωργάκης και αυτό το...πρόγραμμα έχει σκοπό να εφαρμόσει:ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Δυστυχώς όμως γι'αυτόν και τους φιλαράκους του,ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Αλλοίωση εθνικής ταυτότητας
Αύξηση εγκληματικότητας - οικονομικής αιμορραγίας
Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες του Νότου αποτελεί χώρα που μέσα σε μια δεκαετία μεταβλήθηκε σε χώρα υποδοχής μεταναστών. O ακριβής αριθμός των μεταναστών που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 μέχρι και σήμερα δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί με ακρίβεια καθώς το φαινόμενο της μετανάστευσης έχει έκταση που ξεφεύγει από τα καταγεγραμμένα μεγέθη του. Ο πιο μεγάλος αριθμός που έχει επίσημα καταγραφεί μέχρι σήμερα προέκυψε από την απογραφή του 2001 και είναι 762.191 μετανάστες, ενώ τώρα υπερβαίνουν τα 2.000.000 με αυξητικές τάσεις, με το ποσοστό των απογραφέντων μεταναστών ν΄ ανέρχεται σε 6,5% που είναι ένα από τα υψηλότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Ο μεγάλος όγκος της μετανάστευσης στην Ελλάδα προέρχεται από την Αλβανία (57,47% επί των απογραφέντων μεταναστών), Βουλγαρία 4,60 %, Ρουμανία 2,88%, Ουκρανία 1,78%, Ρωσία 2,30% κ.λπ.
ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Ενώ το ποσοστό του γενικού πληθυσμού που είναι 65 ετών και άνω ανέρχεται σε 17,08%, στους μετανάστες το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται σε μόλις 3,50%. Στις ηλικίες 1-14 ετών, το ποσοστό των μεταναστών είναι 16,67%, ενώ του γενικού πληθυσμού σε 15,20% και με έντονα καθοδική τάση! Τα στατιστικά στοιχεία για το 2.020 δίνουν αναλογία πληθυσμού 60% Έλληνες και 40% αλλοδαποί! Η Ελλάδα στενάζει κάτω από το βάρος των λαθρομεταναστών και οι ελληνικές κυβερνήσεις αδιαφορούν!!! Οι γεννήσεις τείνουν στο 2,5 προς 1 υπέρ των αλλοδαπών!Η πλειοψηφία είναι άντρες σε ποσοστό 57% με κατώτερη μόρφωση έως και μηδαμινή.
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Η ελληνική κοινωνία 15 χρόνια ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Ελλάδα.Η Ελλάδα κυριολεκτικά κατακλύζεται από κύματα λαθρομεταναστών, χωρίς κυβέρνηση και αντιπολίτευση να κάνουν απολύτως τίποτα, πλην της ανεξέλεγκτης χορήγησης πράσινων καρτών μονίμου διαμονής.
Όσον αφορά τους Έλληνες εργαζόμενους, η απασχόληση μεγάλου αριθμού αλλοδαπών με μικρότερο κόστος για τον εργοδότη σε ορισμένους τομείς όπως η οικοδομή, είτε τους στερεί από θέσεις εργασίας είτε τους αναγκάζει να περιορίζουν τις διεκδικήσεις τους, προκειμένου να μην υποκατασταθούν από το διαθέσιμο φθηνότερο εργατικό δυναμικό.Το καθεστώς της παραοικονομίας και παρανομίας που συνδέεται με την απασχόληση των αλλοδαπών, αφαιρεί πόρους από την πολιτεία σε εποχές αυξημένων δημοσιονομικών προβλημάτων. Είναι φανερό ότι το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, εκτός από τις οικονομικές, έχει και κοινωνικές επιπτώσεις. Η απασχόληση των αλλοδαπών σε καθεστώς παρανομίας αποκόπτει το τμήμα αυτό του πληθυσμού από την υπόλοιπη κοινωνία και δεν επιτρέπει την ομαλή κοινωνική του ένταξη. Η περιθωριοποίηση και η απομόνωση υποθάλπει κοινωνικές εντάσεις, καλλιεργεί υποβόσκουσες εθνικές αντιθέσεις και υπονομεύει δημοκρατικές παραδόσεις και ελευθερίες. Επιπρόσθετα στον τομέα της παιδείας τα Eλληνόπουλα υποφέρουν από την εισβολή αλλοδαπών συνομηλίκων τους στα ελληνικά σχολεία. Το μαθησιακό επίπεδο υπολείπεται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας να αποτελεί μείζον πρόβλημα για τα ίδια τα Eλληνόπουλα. Χαρακτηριστικό τα μαθήματα της ιστορίας και των θρησκευτικών. Στον τομέα της εθνικής ασφάλειας η ύπαρξη μεταναστών με αλυτρωτικές διαθέσεις εγκυμονεί κινδύνους για την ακεραιότητα της χώρας, κινδύνους που αντιμετώπισαν οι περιοχές του Κοσόβου και των Σκοπίων. Στην ουσία πρόκειται για έναν στρατό στα μετόπισθεν, τον οποίο δύσκολα θα μπορεί μα αντιμετωπίσει το ελληνικό κράτος εάν ποτέ σημειωθεί κάποιο παρατράγουδο με τους «γείτονές» μας. Όσον αφορά στις ασύμμετρες απειλές και εδώ η Ελλάδα μη έχοντας στοιχεία για την πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε προκύψει.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σε μία πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται από τους Ευρωπαίους - εφευρέτες του ρατσισμού, ως ο πιο ξενοφοβικός λαός στην Ευρώπη και τούτο διότι, κατά ποσοστό ανώτερο του 80%, υποστηρίζουν ότι οι αλλοδαποί τελούν περισσότερα αδικήματα από τον μέσο Έλληνα. Δυστυχώς για το Ευρωβαρόμετρο, η κρίση αυτή των Ελλήνων είναι ακριβής: χωρίς κανείς να υποστηρίζει ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες είναι εγκληματίες, αν και όλοι είναι παραβάτες του ποινικού μας νόμου εφ΄ όσον παράνομα εισήλθαν, παραμένουν και εργάζονται στην χώρα μας, τα στοιχεία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως φανερώνουν ότι ενώ οι λαθρομετανάστες αποτελούν περίπου το 10-12% του πληθυσμού, τελούν το 36,3% των ανθρωποκτονιών, το 31,5% των ληστειών, το 27,4% των αδικημάτων σεξουαλικής εκμεταλλεύσεως, το 58,2% των αδικημάτων λαθρεμπορίου (στοιχεία εγκληματικότητος για το πρώτο πεντάμηνο του 1999). Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας και το υψηλότερο ποσοστό πολιτών που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας στην Ευρώπη.Η εισαγόμενη εγκληματικότητα έχει πάρει διαστάσεις σύγχρονης μάστιγας στην Ελλάδα. Η έκρηξη της εγκληματικότητας υπήρξε από τον καιρό που ήλθαν στην Ελλάδα μαζικά λαθρομετανάστες - κυρίως από την Αλβανία. Όταν κατέρρευσε το καθεστώς της γειτονικής χώρας, λεηλατήθηκαν οι αποθήκες του στρατού της και τα όπλα που βρέθηκαν μοιράστηκαν στον ντόπιο πληθυσμό, δημιουργήθηκαν συμμορίες, μέγα μέρος των οποίων διοχέτευσε την ένοπλη πλέον δραστηριότητα του, στην από δω πλευρά των συνόρων.Παλαιά η εγκληματικότητα ήταν περιορισμένη σε ορισμένες περιοχές, μάλλον κακόφημες. Σήμερα υπάρχει παντού. Και πλήττει, κυρίως, όσους δεν μπορούν να προφυλαχθούν. Δηλαδή όλους τους πολίτες, εκτός των πολιτικών ,επιχειρηματιών και όσων γενικά κυκλοφορούν με συνοδεία ενόπλων.Στην Ελλάδα υπάρχει πλέον οργανωμένο έγκλημα με μαφίες αλβανική , κινεζική, ρωσική, ρουμάνικη κλπ.Είναι χαρακτηριστική η κυνική ομολογία του υπουργού κ. Ρωμαίου, όταν κατείχε το αξίωμα στο Yπ. Δημοσίας Τάξεως, ότι «η εποχή της ξεγνοιασιάς με τις ανοιχτές πόρτες και τον ύπνο στις βεράντες τα καλοκαίρια έχει τελειώσει στην Ελλάδα!»Η ύπαρξη παρανόμων μεταναστών, ανθρώπων δηλαδή των οποίων οι αρχές δεν γνωρίζουν ούτε το όνομα ούτε την εθνικότητα ούτε τον τόπο διαμονής αλλά, πολύ περισσότερο, ούτε τους συγγενείς ή τους φίλους κάνει δύσκολη την εξιχνίαση εγκλημάτων που τελούνται από αυτούς.Ενδεικτικά αναφέρουμε στοιχεία του Υπ. Δημοσίας Τάξεως για τις εγκληματικές ενέργειες που τελέστηκαν στην χώρα μας στο διάστημα 1991-2003:
ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες μειώνεται κατά μ.ο. κατά 0,6% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών σε εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες αυξάνεται κατά μ.ο. κατά 13,4% κάθε έτος. Με βάση τα στοιχεία του 2003 και τον πληθυσμό της χώρας το 2001, ανά 100.000 Ελλήνων έχουμε 1,86 συμμετέχοντες σε ανθρωποκτονίες, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 14,18 (8 φορές περισσότερους).
ΒΙΑΣΜΟΙ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες υποθέσεις βιασμών βαίνει μειούμενη κατά μ.ο. κατά 4,4% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών αντιθέτως βαίνει αυξανόμενη κατά μ.ο. κατά 10,6% κάθε έτος. Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 1,19 συμμετέχοντες σε βιασμούς, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 12,17 (10 φορές περισσότερους).
ΛΗΣΤΕΙΕΣ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες υποθέσεις ληστειών αυξάνει κατά μ.ο. κατά 2,3% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών αυξάνει κατά μ.ο. κατά 13,6% κάθε έτος (6 φορές μεγαλύτερη αύξηση). Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 6,98 συμμετέχοντες σε ληστείες, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 34,25 (5 φορές περισσότερους).
ΚΛΟΠΕΣ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: ανά 100.000 Ελλήνων έχουμε 54,17 συμμετέχοντες σε κλοπές-διαρρήξεις, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 306,99 (6 φορές περισσότερους).
ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ: Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 2,07 συμμετέχοντες σε λαθρεμπόριο, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 45,16 (22 φορές περισσότερους).
Όλα αυτά τα στοιχεία είναι βάσει των καταγεγραμμένων περιστατικών καθώς πολλά είχαν αποσιωπηθεί, για να μην διαταραχθεί η ελληνική κοινή γνώμη, αλλά και για να μειωθούν πλασματικά οι δείκτες!
ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
Στην Ελλάδα κυβερνά η δικτατορία των Μ.Μ.Ε. και οι θιασώτες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Οι Έλληνες πολίτες όμως σύμφωνα με έρευνα του ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ:- Σε ποσοστό 60% θεωρούν ότι μία κοινωνία δεν πρέπει να αποτελείται από πολλές φυλές και θρησκείες.- Το 81% θέλει όριο σε ξένες φυλές και θρησκείες.- Το 87% θέλει οι μετανάστες από φτωχότερες χώρες να είναι λίγοι.- Το 77% θεωρεί ότι σε μία χώρα θα πρέπει να έχουν όλοι τα ίδια έθιμα και παραδόσεις.- Το 87,27% πιστεύει ότι η παρουσία των μεταναστών δεν ωφελεί την Ελλάδα.- Το 85% θέλει επαναπατρισμό των εγκληματούντων αλλοδαπών.Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του ευρωβαρόμετρου οι Έλληνες είναι οι πρώτοι στην Ευρώπη που δεν επιθυμούν να κονιορτοποιηθούν στα πλαίσια μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Δεν επιθυμούν την παρουσία αλλοδαπών και ζητούν τον επαναπατρισμό τους. Τα ποσοστά που προαναφέραμε είναι τα υψηλότερα στην Ευρώπη και με διαφορά από τον δεύτερο. Για μία ακόμη φορά η ελληνική κυβέρνηση δεν σέβεται, όπως και οι προκάτοχοί της τη βούληση του ελληνικού λαού. Αντίθετα, προβαίνει σε νομιμοποιήσεις άνευ προϋποθέσεων δίνοντας το δικαίωμα κάθε καρυδιάς καρύδι να απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα πολίτη για τον οποίο έχει πλήρη εικόνα, όταν για τον καθένα λαθρομετανάστη δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα.
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΙΜΑΜΗ
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου στην Παιανία, η ιταλική κυβέρνηση απελαύνει από τη χώρα τον Ιμάμη του Τορίνου, που είχε τείνει να γίνει «καθεστώς», όπως αναφέρει σε πολυσέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα CORRIERE DELLA SERA.Ο Bouriqi Bouchta, 40 ετών και Μαροκινής καταγωγής εκδιώχθηκε από την Ιταλία για λόγους εθνικής ασφαλείας. Οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι συνεργός του Μπιν Λάντεν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους δίδυμους πύργους.Ο Bouchta είχε μετατρέψει την πλατεία Δημοκρατίας του Τορίνου σε φέουδό του και διακήρυττε ότι βρίσκεται εκεί, για να προωθήσει την ιδέα του Ισλάμ, γιατί μετά την 11η Σεπτεμβρίου «θα κάνουμε τον κόσμο διαφορετικό».Ο Bouchta θεωρείται ο πολιτικός ηγέτης της ισλαμικής κοινωνίας στο Τορίνο, ενώ αυτήν τη στιγμή η ιταλική κυβέρνηση έχει στη διάθεσή της ακόμη μία λίστα με 20 ονόματα, που είναι υποψήφια για απέλαση.Ο υπουργός της ιταλικής κυβέρνησης Pisanu, ο οποίος έφερε και το θέμα στο κοινοβούλιο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τονίζει με νόημα: «Γλιτώσαμε την τέλεια καταστροφή.Η βρετανική εμπειρία της 7ης Ιουλίου μας έκανε να δούμε τα πράγματα ακόμη πιο βαθιά. Η απολογία του τρομοκράτη είναι αμαρτία για την κοινωνία».Στο ρεπορτάζ της η CORRIERE DELLA SERA αναφέρει ακόμη ότι υπάρχει εντολή να δημιουργηθούν ισλαμικές κοινωνίες σε μεγάλες χώρες της δυτικής Ευρώπης και όχι μόνο, προκειμένου να προωθηθεί η ιδέα του Ισλάμ. Μήπως μία από αυτές είναι και η χώρα μας;
Τι κάνουμε;Το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στην Αμερική και το αντίστοιχο στην Αγγλία στις 7 Ιουλίου 2005, έβαλε σε σκέψεις πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Γιατί όμως όχι την Ελλάδα; Είναι η χώρα μας τόσο ασφαλής ώστε να μην φοβάται αντίστοιχα τρομοκρατικά χτυπήματα;Η απάντηση είναι εύκολη. Και βέβαιο όχι. Τότε η ελληνική κυβέρνηση γιατί ανάβει το «πράσινο» φως, ώστε εκτός από την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στην Παιανία, θα πρέπει να δημιουργηθεί και ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο. Μια δηλαδή μικρή μουσουλμανική κοινότητα, τον έλεγχο και τις κινήσεις της οποίας δε θα ελέγχει κανείς;Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά, όμως ποιος διασφαλίζει ότι στην Παιανία δε θα δημιουργηθεί ένα εκκολαπτήριο τρομοκρατών που θα δρα και θα κινείται σύμφωνα με τις εντολές και τις οδηγίες του Μπιν Λάντεν.Κανείς δε λέει να μην ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος, ώστε να μπορούν και οι μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας να ασκούν τις λατρευτικές τους συνήθειες.Γιατί όμως στην Παιανία και γιατί και ταυτόχρονη ανέγερση Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου.Καλό θα είναι το ελληνικό Yπουργείο Εξωτερικών να εξετάσει πολύ σοβαρά στην απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης και να πράξει τα δέοντα. Και τελικά, τι είναι χειρότερο; Να κατηγορηθούμε ως «ρατσιστές» ή ως «πολιτικά ανεγκέφαλοι»;

ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

Πυραύλους Πάτριοτ 7,8 δισ. δολαρίων θα πουλήσουν στην Τουρκία οι ΗΠΑ

Αντιπυραυλικά συστήματα Πάτριοτ τελευταίας τεχνολογίας, συνολικής αξίας 7,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προτίθεται να πουλήσει στην Τουρκία η Ουάσιγκτον, στην πρώτη μείζονα συναλλαγή στον τομέα των όπλων έπειτα από χρόνια.


Στο τυπικό και απαιτητέο αίτημά της προς το Κογκρέσο, η αμερικανική κυβέρνηση δίνει στοιχεία της πώλησης και επιχειρηματολογεί υπέρ αυτής σημειώνοντας ότι «η Τουρκία είναι εταίρος των ΗΠΑ στη διαφύλαξη της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή». «Είναι ζωτικό για το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ να βοηθηθεί ο εταίρος του ΝΑΤΟ στην ανάπτυξη και διατήρηση ισχυρής ικανότητας αυτοάμυνας, που θα συμβάλει σε μια αποδεκτή στρατιωτική ισορροπία στην περιοχή», προστίθεται.

Το σημείωμα προς το Κογκρέσο, που απεστάλη από την Υπηρεσία Συνεργασίας Αμυνας και Ασφάλειας του Πενταγώνου, αναφέρει ότι η πώληση θα αφορά 13 εκτοξευτήρες Πάτριοτ, 72 πυραύλους Πάτριοτ προηγμένης δυναμικότητας (PAC-3) -από τους συνολικά 290- και συναφή εξοπλισμό αεράμυνας. Το Κογκρέσο έχει 30 ημέρες να ασκήσει βέτο στη σχεδιαζόμενη πώληση, διαφορετικά αυτή θα θεωρηθεί εγκεκριμένη. Η Λόκχιντ Μάρτιν και Ρέιθον Κο. είναι οι δύο εταιρείες που θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για την πώληση των οπλικών συστημάτων, που αν προχωρήσει θα ανεβάσει την Τουρκία στις πρώτες θέσεις της λίστας αγοραστών αμερικανικών όπλων έπειτα από χρόνια.

Στο σημείωμά της προς το Κογκρέσο η υπηρεσία του Πενταγώνου επισημαίνει επίσης ότι η χρήση των PAC-3 από την Τουρκία θα συμβάλει και στην «αποτροπή περιφερειακών απειλών». Ειδικός στα πυραυλικά αμυντικά συστήματα, ο Στίβεν Χίλντρεθ, δήλωσε ότι οι PAC-3 θα παράσχουν στην Τουρκία το εργαλείο για να αμυνθεί σε περίπτωση ιρανικών επιθέσεων με πυραύλους μικρού βεληνεκούς Σκουντ. Σήμερα οι πύραυλοι του Ιράν μπορούν να πλήξουν κάθε σημείο της επικράτειας της Τουρκίας, τόνισε ο Χίλντρεθ. Ε.ΒΑΤ.

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ

Ποινική δίωξη σε βάρος 59χρονου για τη φωτιά στην Αττική


Ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος 59χρονου, κατοίκου Γραμματικού, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτρης Γκύζης, για την φωτιά, που κατέκαψε...

χιλιάδες στρέμματα δασικών και άλλων εκτάσεων στην Αττική τον περασμένο μήνα.

Η δίωξη αφορά το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση και στρέφεται σε βάρος του 59χρονου, αλλά και κατά αγνώστων δραστών. Πριν λίγες ημέρες ο Εισαγγελέας, στο πλαίσιο έρευνας για τα αίτια της καταστροφής, είχε καλέσει σε ανωμοτί κατάθεση τον 59χρονο, ιδιοκτήτη χωραφιού στην περιοχή Σέσι Γραμματικού από όπου φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά, καθώς από τα στοιχεία της δικογραφίας κρίθηκε ύποπτος για εμπρησμό.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι δεν έχει ευθύνη για την έναρξη της φωτιάς.

Η δικογραφία για την υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ (ΕΛΛΑΔΑ)

"Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!! "


"Αυτή είναι η μηδενική ανοχή που διατυμπανίζατε (ξαφνικά μετά την αύξηση των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ) για τη λαθρομετανάστευση;; Θα τους νομιμοποιήσετε όλους και μάλιστα θα τους βάλετε και στα ψηφοδέλτια σας....έτσι ώστε να μην είναι πλέον λαθρομετανάστες αλλά και να έχετε δεξαμενή σίγουρων ψηφοφόρων;;!
Προσπαθούμε με πολύ κόπο να μη βγούμε...
από τα ρούχα μας με αυτά που βλέπουμε, σε προεκλογική περίοδο, όμως μας αναγκάζετε να αντιδράσουμε! Εσείς συνέλληνες που ακούγατε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Πακιστανό να σας μιλάει για ΠΑΣΟΚ και "Ανρέα Παπανδρέα" δεν ανατριχιάσατε; Τις Ελληνικές σημαίες τι τις θέλατε σε αυτή τη συγκέντρωση;;; Το μόνο μέλημα σας ήταν να φωνάζετε συνθήματα όπως "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", αντί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο που προωθείται για την Ελλάδα είναι ο σταδιακός αφελληνισμός της μέσω τέτοιων τακτικών;! Είναι δυνατόν να μπαίνει στη διαδικασία διακυβέρνησης της χώρας κάποιος ο οποίος δεν μιλάει ούτε καν κατανοητά Ελληνικά, να τον βλέπετε μπροστά σας, να σας μιλάει, και εσείς να τον χειροκροτάτε γιατί ήταν επιλογή του Γιωργάκη; Αυτή είναι και η κατάντια της κοινωνίας μας και του πολιτικού μας συστήματος. Μας έχουν ναρκώσει και δεν αντιδρούμε σε τίποτα! Τί είναι πιο σημαντικό επιτέλους Έλληνες για εσάς; Η πατρίδα ή το κόμμα;;!! Επιτέλους Έλληνες αφυπνισθείτε, βγείτε από το λήθαργο στον οποίο σας έχουν βάλει!! Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα! Έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο όπλο. Την ψήφο. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλα για το καλό της Ελλάδος, για το καλό του έθνους, για το καλό των παιδιών μας! Ξυπνήστε και δείτε τι γίνετε μπροστά σας επιτέλους! Τέλος να αναφέρουμε απλά ότι πρέπει να είχε πολύ κουράγιο η κ. Δαμανάκη που ήταν στο ακροατήριο και άκουγε τα όσα έλεγε ο συνυποψήφιος της Πακιστανός. Να το χαίρεστε τέτοιο ΠΑΣΟΚ!! Πού είσαι Ανδρέα να "καμαρώσεις" το γιο σου..!