Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ; ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ

Λένε ότι στις δημοτικές εκλογές θα έχουν δικαίωμα ψήφου και ΕΚΛΟΓΗΣ, όσοι μετανάστες παράνομοι η όχι μένουν μια πενταετία στην πατρίδα μας.
Προϋπόθεση;
Μια απλή βεβαίωση μακρόχρονης διαμονής.
Είναι ένα εξωφρενικό σχέδιο.
Βιάζονται φαίνεται να μας αντικαταστήσουν.

Πόσο πολιτικά ανόητος μπορεί να είναι κάποιος όταν θέλει να δώσει πολιτικά δικαιώματα σε ξένους, όταν υπάρχουν περιοχές όπου οι ξένοι πλειοψηφούν;
Θέλουν να τους επιβραβεύσουν, φαίνεται κάνοντας δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ανθρώπους που μπήκαν στη χωρά μας από το παράθυρο!!

Ο υπουργός εσωτερικών κ. Ραγκούσης ήταν δήμαρχος Πάρου όπου οι μισοί κάτοικοι είναι ξένοι. Ίσως έχει την αυταπάτη ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες των μεταναστών, θα μείνουν υπό την πολιτική σκεπή του ΠΑΣΟΚ. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την πολιτική πλειοδοσία για τα ''ψηφαλάκια'' των εισβολέων, με τον κ. Παυλόπουλο που τους ευχαριστούσε από τηλεοράσεως που προτιμούν την πατρίδα μας!!..

Δεν ξέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών-πρώην λαθρομεταναστών - καθώς και των νυν λαθρομεταναστών ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ, από Αλβανούς και Ισλαμιστές;
Δεν καταλαβαίνουν άραγε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών θα ακολουθήσει τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό, και οι Ισλαμιστές τους σκοταδιστές μουλάδες τους;

Όλα δείχνουν ότι οι κεφαλαιοκράτες και οι ''αριστεροδεξιοί'' πολιτικοί τους εκπρόσωποι είναι τυφλωμένοι από τα οικονομικά τους συμφέροντα και από την απέχθεια για κάθε τι Ελληνικό, που δεν τους απασχολούν τέτοια ενδεχόμενα.

Αυτός που πρέπει να αντιδράσει είναι ο Ελληνικός λαός.
Η πολιτική, οικονομική, πολιτιστική, εθνική εξουδετέρωση του είναι ο στόχος.
Είναι πια ξεκάθαρο.
Έλληνες πρέπει να αρνηθούμε.

Φανταστείτε το.
Αν ο λαθρομετανάστης έχει 5 χρόνια στην Ελλάδα θα μπορεί να επηρεάζει τον μέλλον αυτής της χώρας,ΙΔΙΑ με ΑΥΤΟΝ που υφίσταται τα πάνδεινα από την παρασιτική δραστηριότητα του!!..

Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως η εισαγωγή εποίκων..
Απαιτούμε να μείνουν ΜΟΝΟ όσους αντέχουμε και με την ΒΑΣΙΚΗ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας άνεργος..
Θεωρούμε ότι όλοι αυτοί που μιλούν για δημοκρατίες, ελευθέριες και δικαιώματα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ..

Διαφορετικά δικαιούμεθα να τους χαρακτηρίσουμε, ψεύτες, υποκριτές και δειλούς.
Θεωρούμε ότι όταν οι εφημερίδες γράφουν ότι το 2015 θα κατοικούν στην Ελλάδα 3.500.000 μετανάστες, ΞΕΡΟΥΝ..

Με δεδομένο την υψηλή γεννητικότητα των μουσουλμάνων-ειδικά-της αθρόες νομιμοποιήσεις, οικογενειακές ενοποιήσεις και λοιπά νεοταξικά, είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι η ώρα που οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην πατρίδα τους δεν είναι μακριά.

Γιατί τελικά δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι,
μπορεί όμως να υπάρξουν ΧΑΜΕΝΕΣ πατρίδες..

Και η γενιά μας δεν θα είναι η γενιά που θα της χρεώσει η ιστορία μια καινούργια καταστροφή..

Αυτό, ας το βγάλουν από το μυαλό τους!!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αναρτήθηκε από Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου