Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Μήνυμα νίκης για τον Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο λαός της Πιερίας από την Κατερίνη σε όλη την Ελλάδα. “Βούλιαξε” το κέντρο της Κατερίνης σήμερα το μεσημέρι, όπου χιλιάδες πολίτες της Πιερίας κατέκλυσαν μέσα και έξω την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Εκάβη”, για να υποδεχθούν και να ακούσουν τον Αντώνη Σαμαρά.
Ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που έκλεισε και ο δρόμος και σταμάτησε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για αρκετή ώρα. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού μίλησε ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς προς ένα θερμότατο ακροατήριο που τον διέκοπτε συνεχώς με χειροκροτήματα και επευφημίες.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, το οποίο κατέκλυσαν περίπου 1000 άτομα, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε και πάλι μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έβαλε ψηλά τον πήχυ σημειώνοντας ότι εάν ξεπεραστεί ο αριθμός των 500.000 ψηφοφόρων στην εκλογή, όσος δηλαδή συμμετείχε και στην εκλογή Παπανδρέου, τότε το κόμμα θα προχωρήσει σε νέες βάσεις, ενώ ο αρχηγός θα λάβει μία δυνατή εντολή για να προχωρήσει στην αναγέννηση της ΝΔ.
Επιμένω στην ιδεολογία γιατί η ιδεολογία γίνεται πράξη, γίνεται πολιτική. Χωρίς ιδεολογία υπάρχει μόνο κυβερνητισμός και απλή διαχείριση. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το άτομο δίχως ιδεολογία, είπε χαρακτηριστικά.
Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου διαθέτει 570 καθίσματα τα οποία ήταν όλα γεμάτα, όπως και οι διάδρομοι και ο χώρος του φουαγιέ.
Ακολούθως επισκέφθηκε φίλους του στους Γαλατάδες και την Κρύα Βρύση, ενώ το βράδυ παρακάθισε σε δείπνο που διοργάνωσαν φίλοι του στη Βέροια.
Η περιοδεία συνεχίζεται στη Βέροια και την Χαλκιδική.












Πηγή αΔΕΞΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου