Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Μία σημαντική πρωτοβουλία φέρεται να έχει στα σκαριά ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ και σημαντικό μέλος του κυβερνητικού σχήματος στο νέο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ο Νίκος Σηφουνάκης που λόγω εντοπιότητας γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Γολγοθά και τα προβλήματα των μεταναστών, όπως και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους στα κέντρα υποδοχής, ετοιμάζεται να γράψει ιστορία.
Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, ο Νίκος Σηφουνάκης, με τη σύμφωνη γνώμη και αρωγή της συζύγου του, Μαρί Δασκαλαντωνάκη, είναι αποφασισμένος να επέμβει ενεργά, παραχωρώντας δωμάτια στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία “Grecotel” σε όσους διαμένουν στα σύγχρονα κολαστήρια που ονομάζονται “Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών”.
Εκτός από την κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης όπου τηρουμένων των αναλογιών η πρωτοβουλία θα είναι μία πραγματική σωτηρία ζωής, οι μετανάστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μία άλλη, υπέροχη Ελλάδα. Την Ελλάδα της φυσικής ομορφιάς, της πολυτέλειας, της ποιότητας ζωής. Οι άνθρωποι αυτοί θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας, όταν μέχρι σήμερα γνώριζαν μόνο το αδυσώπητο πρόσωπο της αστυνομοκρατίας και του περιορισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ OLYMPIA.GR
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΑΦΡΙΚΗ,ΙΡΑΚ,ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ. ΟΥΤΕ ΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΠΟΙΕΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ;   ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ STAGE; ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ; Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ 100,200,300,1000 ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου