Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΥΜΕ

ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ο Σαμαράς,ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ η Ντόρα,σύμφωνα με δημοσκόπηση!

Σ τη σημερινή δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή",πέρα από την πρόθεση ψήφου-ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-και κάποιες άλλες "τυπικές" ερωτήσεις,παρουσιάστηκε και μια πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα σχετικά με τις "ηγετικές ικανότητες και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας" των υποψηφίων.

Σύμφωνα με αυτήν,ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Αντίστοιχα,η Ντόρα Μπακογιάννη θεωρείται ότι είναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!Ενώ θεωρείται καλύτερη ηγέτης και ισοδυναμεί στην ερώτηση "ποιος μπορεί να υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας" με τον Σαμαρά.

Σχολιάζοντας την έρευνα,είναι φανερό πως ο Σαμαράς ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΦΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΤΑ...ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!!!


Όχι,δεν ξεχάσαμε το ότι θεωρείται καλύτερη ηγέτης για τη χώρα:ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Όμως,η εξήγηση είναι απλούστατη:ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!Αυτή κυριαρχεί και κυβερνάει την ενημέρωση και όχι μόνο του νεοέλληνα!Έτσι,από τη μια έχουμε ένα ΧΙΛΙΟΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ!ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ!

Για να το πούμε διαφορετικά:ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ...ΗΓΕΤΗΣ!Κάτι που επιβεβαιώθηκε άλλωστε στις πρόσφατες Εκλογές,με την ανάδειξη ως Πρωθυπουργού κάποιου ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ...ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Δυστυχώς,ο νεοέλληνας βασίζει ακόμα την ενημέρωσή του στο διαπλεκόμενο χαζοκούτι:κι όσο παίζεται έτσι το παιχνίδι,τόσο θα θεωρείται "ντέρμπυ" η εκλογή Προέδρου στη ΝΔ,ενώ οι διαφορές των δύο είναι εμφανέστατες!

Παρόλα αυτά,ο Αντώνης Σαμαράς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ,γιατί ο λαός δείχνει να εκτιμά τα μεγάλα του προτερήματα:πως είναι αληθινός,τίμιος και κοντά στον απλό κόσμο...!


HELLAS ORTHODOXY-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου