Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Άρτα

antonissamaras
Ο κ. Σαμαράς λίγο μετά τις 10 το πρωί επισκέφθηκε τη Ν.Α. Άρτας όπου τον υποδέχθηκε ο Νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου μαζί με αυτοδιοικητικά στελέχη ενώ στο χώρο είχαν έρθει για να τον υποδεχθούν και τοπικά στελέχη του κόμματος.
Στις 11.30 ο κ. Σαμαράς μίλησε σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ. Σε δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς τόνισε: "Το δικό μου αίτημα προς τον κόσμο που μας ακούει στην Άρτα είναι ένα πολύ απλό: θέλει να ψηφίσει τη Ντόρα; Ντόρα. Θέλει να ψηφίσει το Δημήτρη; Δημήτρη. Θέλει να ψηφίσει τον Παναγιώτη; Παναγιώτη. Θέλει να ψηφίσει τον Αντώνη; Αντώνη. Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι να βγει να ψηφίσει. Να κατεβεί να ψηφίσει. Να γίνει το ρυάκι ποτάμι ούτως ώστε και κύρος να ‘χει μεγάλο ο καινούργιος αρχηγός και ο κόσμος να μπορέσει να εκφραστεί. Από κει που σήμερα αισθάνεται ότι είναι ο ασθενής να γίνει ο γιατρός του προβλήματος. Να συμμετάσχει σ’ αυτή την όμορφη δημοκρατική διαδικασία. Αυτή είναι η δικιά μου η παραίνεση, η προτροπή, αυτές είναι οι δικές μου βασικές θέσεις τις οποίες θ’ αναλύσουμε πολύ παραπάνω στο συνέδριο και γύρω από την ανάγκη νέας οργανωτικής δομής και γύρω από την ανάγκη αναδιάταξης της ιδεολογικής μας ταυτότητας και γύρω από την ανάγκη να είμαστε σωστή αντιπολίτευση και πάνω απ’ όλα γύρω από κάτι που δεν είναι ανάγκη, είναι ήδη βεβαιότητα, ότι θα είμαστε ενωμένοι όποιος και να εκλεγεί".
Στην αρχή των δηλώσεών του ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Άρτας Κώστα Βάγια,"ενός ανθρώπου ο οποίος στόλισε με την παρουσία του την πολιτική ζωή της πόλης, ενός ανθρώπου του οποίου το εκτόπισμα βγήκε πολύ πέρα από τα στενά σύνορα της Άρτας, ενός ανθρώπου ο οποίος είχε πνευματικότητα, θάρρος, ανθρωπιά και πολιτική σκέψη" όπως είπε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου