Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑ

Γιωργάκη, είσαι όντως εκτός πραγματικότητος, ή μας ...δουλεύεις;

Αγαπητέ Γιωργάκη, μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, θα μπορείς άνετα να στέλνεις τα "ΘΑ" σου, προς όλους εμάς τους αφελείς, κυρίως όμως σε εκείνους που άνοιξαν την ...ψαλίδα σου, - κατά τους ..."δημοσκόπους" - αφού ως φαίνεται πίστεψαν στις αλήστου μνήμης υποσχέσεις του ...'81, τις οποίες επαναφέρεις σε καρμπόν, χρησιμοποιώντας τες αφειδώς στους ..."Φιλιππικούς" που ...εκτοξεύεις, ενώ βάλθηκες σώνει και καλά, να ...επανεκκινήσεις τη χώρα, ωσάν να πρόκειται περί τροχοφόρου που έμεινε από ...μπαταρία.!
Προσωπικά, αγαπητέ μου Γιωργάκη, εύχομαι να αναλάβεις τα ινία της χώρας για να έρθεις επιτέλους - αν μπορέσεις - αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα.
Εάν την ξέρεις όμως και την κρύβεις, έχει καλώς.!
Αν όμως πραγματικά την αγνοείς, τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ' ότι μπορούμε να φαντασθούμε, όλοι εμείς οι ...αφελείς.
Αγαπητέ Γιωργάκη, έχω την εντύπωση ότι σκοπίμως αγνοείς τις δηλώσεις του κοινοτικού επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος κάνει λόγο για την ..."κατάντια" της Ελληνικής οικονομίας.
Κατά βάθος όμως, είμαι πεπεισμένως ότι κάθεσαι στ' ...αγκάθια μετά την δήλωσή του: "...Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας..."
Υποθέτω ότι μέσα στους πολιτικούς ηγέτες συμπεριλαμβάνει κι' εσένα.
Είπε και κάτι άλλο - πολύ χειρότερο - αγαπητέ Γιωργάκη:
"... Η χαρά του νικητή των εκλογών στην Ελλάδα, θα κρατήσει μόνο 20 μέρες, γιατί στις 24 Οκτωβρίου η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει λόγο στην Κομισιόν, για τα σκληρά μέτρα που θα αναγκασθεί να πάρει και που θα έχουν να κάνουν με την διόρθωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών, και κυρίως για τη μείωση του ελλείμματος ως το τέλος του 2009 στο 3,7% του ΑΕΠ..."
Τώρα θα μου πεις.!
Τι φταίω εγώ για την κατάντια της Ελληνικής οικονομίας; Ο Πρωθυπουργός φταίει.!
Συμφωνώ Γιωργάκη μου, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν τάζει ...λαγούς με πετραχείλια όπως και του λόγου σου, αλλά και ούδέποτε είπε αυτό το ωραίο: "λεφτά υπάρχουν", που ...τόλμησες και εκστόμισες από του βήματος της ΔΕΘ.
Καλή τύχη κ. Παπανδρέου, ιδίως μετά τις εκλογές, γιατί μέχρι τώρα την ...έχετε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου